Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 608
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Уффам не мога да редактирам мнение  Confused

Половин стимул....ако слушате ще 'получите' и другата половина(макар че не знам дали въобще има такава  Crazy )

# 121
Ох,защо ви няма тук във форума мили дами.Има ли някой на 2ден от първия етап.А някой който е преминал 1етап,с колко е свалил.Кала благодаря  Hug,ти спазваш ли режима?

# 122
  • BG
Ето ме и мен!   bouquet

Днес съм на въглехидратен ден, т.е съм на картофи.  ooooh!

Премерих се сутринта и не съм мръднала от вчера, т.е 60.9кг. Утре пак съм на таратор.

Кала, искам си другата половина, пък!  Joy hahaha

Ана, добре дошла!   bouquet Не си спомням колко свалих с първия етап .... 4кг?! (примерно) Но си спомням, че с втория свалих повече (около 6 кг).  Peace

Мими, днес не говоря с теб - засрами се!  Naughty

Радост, за колко дни режимуване е този прекрасен резултат?

Пожелавам ви Страхотен ден!   bouquet

# 123
Ана74, не точно  Crazy аз по принцип съм в Зоната  Crazy ти с колко кг се бориш!?Аз най-първия път с диета 1 свалих 6кг,но като цяло се борех със 17  Peace сега се 'боря' със 7-8  Crazy

Стефи, без другата половина не е стимул ли  Joy Joy Joy ти 'докарай' едната ти половина кат тази госпоЙца пък за останалата половина не бери грижа  Joy Joy Joy 

# 124
  • BG
 hahaha Joy hahaha  Кала, аз докато не видя цялото - не вярвам!  Naughty
 Thinking Мъча се да го докарам аз до тези форми, ама нещо много мъка, бре (това е защото не се вижда цялото и формите не са ми много ясни Grinning)!  ooooh!

# 125
Вчера сутринта се измерих и бях 64кг,а съм висока 162см.5кг ги качих много бързо за 1месец и половина горе долу.А най се харесвам,когато бях 54,та целта ще ми бъдат54.Дано не се отпусна,важно е за мен,защото се тъпча и на психологична основа,като се ядосам,а напоследък си имах проблеми и започвам да похапвам,но яко и то вечер.
Радвам се на всички,които имат волята да спазват режима,това говори,че ние жените сме силни.
Успех на всички

# 126
  • BG
Ана, като се подкрепяме е по-лесно. Къде на шега, къде на майтап, понякога пък по-тежко дните минават и в един момент се оказва, че сме отслабнали. Дано този път всички да сме стриктни и да постигнем желаните резултати!   bouquet

# 127
Виновата съм няма второ мнение. Ноооооооо важното е че днеска стискам положението на обяд си хапнах ориз с домати мое производство а за вечеря ще видим може само още един чай. Дано да успея.

Кала аз може да съм като нея ама като е само едната полвина еди я разбери дали си приличаме по добре сложи и другата newsm78 newsm78 сега като се замисля на бюста сякаш съм аз  newsm78 newsm78

# 128
  Joy Joy Joy Joy Joy лелееее, какви извинения си 'изсмукахте' от пръстите  Joy Joy Joy  Joy Joy

# 129
  • BG
  Joy Joy Joy Joy Joy лелееее, какви извинения си 'изсмукахте' от пръстите  Joy Joy Joy  Joy Joy

Смей се ти, смей се ...... кат станем едни финни, ще снимаме и ние едната половина, да видим тогава (на мен ми остават някакви 7 кг - нищо дето се вика)!  Naughty

Утре сутринта ще се постарая да се дотътря на пилатес (да не ми мине котка път), за да сложа още мускулна треска на горкото си тяло ...  ooooh!

Мими, сега да не се скараме ти ли си или аз!?  Joy hahaha Joy

# 130
 Simple Smileмацки това съм аз,но ........след 2години Grinning

# 131
  • BG

Знаех си, че бой ще стане коя от нас е девойката на снимката!!!  Joy Joy Joy

Ама така е, Кала като ни разпалва фитилите!  Crossing Arms  hahaha

# 132
На опашката моляяяяя  Joy Joy Joy не се бутайте  Crazy

Моите +7-8 доста се опъват,но ги държа горе долу 2 год без да качвам и се надявам да тръгнат пак надолу  Peace

Подгответе се психически за вечерята  Twisted Evil

Joy Joy Joy

# 133
  • София
Здравейте, Страхотни момичета !
Хайде на чайчето  Hug

Вчера бях почти режимна - на кисело мляко и ябълки беше плана, но май млякото го пропуснах , а вечерята я направих - салата от китайско зеле с моркови. Laughing
Днес - въглехидратен ден - закуска грейпфрут, обяд картофена салата - до вечерта по още веднъж от същото ще да е  Wink

Промяна в кантара учудващо няма - затова реших да го скрия поне до следващият петък - като не знае да мери стимулиращо - наказан ще е  Mr. Green

Ама така е, Кала като ни разпалва фитилите!  Crossing Arms  hahaha

Ами тя Кала Hug си знае работата - че ако не е тя да ни строява - съвсем ще му изпуснеме края - някои  smile3503

Важното е да заприличаме на тази мацка, пък - може и по-добре да изглеждаме - знае ли човек  Flutter

Страхотна вечер - и утре да напълните темата с много стимулиращи минуси  newsm51

ПП - Кала, Hug отказвам се от карфовките /любимите ми/ за вечеря  Joy Joy Joy

Ей, откога не ми се беше случило да не мога да си постна мнението, защото през това време е публикувано друго мнение  Laughing

# 134
И ас  съм тук за  стимул че ми се изпарява ентусиазма ,въпреки минусчето.Stephy  10 дни с бързо ходене по 40 мин. и голямо тичане по детето а то е като хала и много го разнасям а той тежи 11кг.Но този път сериозно съм решила да се взема в ръце.

Общи условия

Активация на акаунт