Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 616
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен Simple Smile
Първи ден на първата диета съм Wink
Успех на всички!

# 136
  • София
Радост, Hug стой по-често тук, щом те стимулира, но не се отказвай - заедно можеме  Peace

decode добре дошла и успех  Hug

# 137
Аз малко я обърках тази вечер  newsm78
Утре да карам ли пак само на плодове и кисело мляко като първи ден?!
Лека вечер!   bouquet

# 138
Добро утро страхотни Simple Smile

Интересно ми е как мина ве4ерята  newsm78

Декод, както се чувстваш  Peace ако искаш първи ден,ако не продължи с втори....аз бих направила 1ви пак...случвало  се е  да се объркам и аз...и то не веднъж  Crazy

Тук вали гррррррррррррр

# 139
Добро утро на всички!Успешен режимен ден!

# 140
Добро утро и от мен! Simple Smile
Ще направя първи отново. Добре ми беше!

Кала: Благодаря ти за съвета.

Успех на всички останали страхотни  Grinning Кафето е от мен!

# 141
Добро утро и от мен,12 ден мие за обяд си правя варени картофки .Лек ден на всички   bouquet

# 142
Радост: Какъв резултат имаш за 12 дни? Simple Smile На отключващата диета ли си?
Извинявай, ако си споменала, но съм новичка и не съм прочела всичко все още.
Успех!

# 143
decode благодаря за кафето!На мен ми е 3ден и нямам нищо свалено.Да ви попитам как се справяте вечер с глада,защото аз вечер съм най гладна.

# 144
и да ви попитам,спазвате ли часовете на хранене

# 145
decode на 19 ден бях -2,500 сега 6есе тегля пак след 5 -10 дни .На първата диета съм и смятам да я направя още седмица след като изкарам и 14 ден

# 146
10 ден исках да напиша но незнам как се редактира

# 147
като си написала и публикувала,само на твойте цетати горе в дясно има 3 правоъгълничета в първото пише цитат,натискаш второто,пише редактирай.
А колко килограми имаш за сваляне,от колко си започнала.и спазвала ли си часовете за хранене.

# 148
Здравейте Страхотни. Много съм доволна от себе си. Днеска станах пак да спортувам. Минуси на кантара нямам и затова като Лидето ще го накажа да си стои скрит на една страна. Иначе днеска ще  я карам на кисело млекце и още не съм решила за плода.
Приятен и минусов ден.
Няма да казвам за вечерята  Embarassed Embarassed Embarassed пак се изложих.

# 149
ana74 спазвам часовете доколкото е възможно + – половин час с малкия понякога е невъзможно и пропускам хранене но рядко.След раждането не съм свалила нищо и сега си поставих за цел 15 кг

Общи условия

Активация на акаунт