Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 623
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Аз не спазвам часовете, защото просто немога.
Втори ден съм и не съм се теглила  Rolling Eyes

# 151
За уикенда естествено уредяхме  Twisted Evil  дано ви подейства  Grinning Laughing Joy

# 152
Здравейте
 Grinning Grinning Grinning

# 153
Подкрепям всички които спазват диетата

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 19:21 от bilina76

# 154
Аз съм тук 13 ден на ябълки и кисело мляко,справям се  някак си .Мерси за стумулите

# 155
Здравейте отново .Спазвах диета 1  и свалих 5кг в началото на януари.После спрях и сега смятам от понеделник  пак да започна с диета 1
 Hug

# 156
  • BG
Добър вечер и от мен!   bouquet

Днес не успях да се храня много редовно, но не съм прегрешила. Хапнах рибка ...

Сутринта се теглих и съм - 200г, което прави - 1,6кг за 6 дни. Доволна съм, защото постепенно ми спада апетита.

Страхотни стимули, Кала! Мечтая един ден да изглеждам и аз така ...  Crazy

Добре дошли Страхотни попълнения!  Peace

Пожелавам ви прекрасен минусов неделен ден!  Wink

# 157
От утре започвам диета 1 защото когато спазвам режима и апетита ми намаля.Иначе има вероятност скоро да върна свалените кг.Браво на всички ,които са режимни . Simple Smile а на останалите като мен повече упоритост и инат .

# 158
здравейте, искам да попитам този режим колко време се спазва и като се спре връщат ли се килограмите?  Simple Smile

# 159
Страхотни минавам да дам отчет днес 14 ден на диета 1 съм -4кг.Доволна съм от себеси .От утре няма да започвам номер 2 а ще изкарам още седем дни на тази.Ще продължа да пиша с вас мие по лесно Hug Hug Hug

# 160
ПОЗДРАВЛЕНИЯ Радост.Била си много стриктна .Само дано този хубав резултат не те накара да се поотпуснеш както направих аз. И аз като теб бях сериозна в диетуването с 1 диета .Вече втора седмица си ям всичко не съм върнала кг. ,но е по лесно когато не спазваш някакъв режим .Започвам от утре пак 1 диета -дано да имам воля да я искарам цялата и да продължа с 2

# 161
  • BG
Добро утро, Страхотни!   bouquet

Кафе, за "Добро утро":

Поздравления и от мен, Радост!  Peace

здравейте, искам да попитам този режим колко време се спазва и като се спре връщат ли се килограмите?  Simple Smile

Режимът се спазва най-малко 4 седмици, а килограмите се връщат ако не смениш стария начин на хранене.

Вчера малко промених режимния ден и в резултат съм + 100г, но не е болка за умиране.
Днес съм на таратор. Утре, ако всичко е наред, съм на сутрешна гимнастика.

Ей, покри ни този сняг - все ни изненадва!!!  ooooh! Едва се придивижих до офиса ...  Rolling Eyes

Пожелавам на всички прекрасен минусов ден!  Hug

# 162
Режимът се спазва най-малко 4 седмици, а килограмите се връщат ако не смениш стария начин на хранене.
[/quote]

Благодаря за бързия отговор Simple Smile малко трудничък ми се струва режима, но пък резултата си заслужава  Peace

# 163
  • BG
Благодаря за бързия отговор Simple Smile малко трудничък ми се струва режима, но пък резултата си заслужава  Peace

Труден е в началото, докато намалиш порциите. После не е проблем.
Аз лично го предпочитам, защото не гладувам, а свалям килограми. Храненето в режимите е разнообразно, което ги прави здравословни. Килограмите не се свалят шоково, което спомага за задържането им след като са свалени!  Peace

# 164
Момичета, аз днес съм втори ден и съм супер Wink  Grinning
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт