Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 631
  • 739
  •   2
Отговори
# 165
  • София

Здравейте , Страхотни момичета! Hug

През уикенда не бяп много режимна - по-точно направих нещо като два последователни белтъчни дни, с леки нарушения.
Но днес кантара /не дочаках петък/ показа някакво мъничко намаление 0,5 кг, което все пак ме зарадва - малко, но от сърце.

Днес на кисело мляко и ябълка почти стриктно  Wink

Страхотна вечер на всички Heart Eyes

# 166
И при нас много сняг .В това студено време не успях да си наложа режима . Знам че трудното  е да започне човек. Надявам се утре да  съм по мотивирана от днес.Успех Лиде .Когато в началото четях темите ти ми беше фаворит в свалянето на кг.Знам ,че можеш ,харесвам и самоироничното ти чувство за хумор.Пиши по-често та дано и останалите се хванем здраво с отслабването .

# 167
Ох днес много ми се яде цял ден ,дали не е пмс  незнам .И това готвене всеки ден ме съсипва,оплаках ви се айде лека и безапетитна и по мотивирана от мойта Embarassed

# 168
Лиде браво на тебе минусът си е минус. Аз станах сутринта да се разкърша отрази ми се добре. Не се тегля щото съм в ПМС и ще съм по тежка а това ще ме отчая. Вчера издържах геройски. Днеска на обяд ще хапна малко ориз а довечера съм на рожден ден  Sad Sad Sad Sad дано не прегреша.
Радост на мен ми се яде всеки ден всяка минута и всяка секунда лакомо чудовище съм думи нямам но малко време има до морето а трябва да сваля десет кила така че мотивирана съм наистина.
Бин Бин Бон истината е че здраво трябва да кажем не на храната и да се ограничаваме но не всеки го може. Като бях неомъжена все си налагах и ми беше много лесно но сега нещо не ми се отдава.
Кала Стефи  Hug Hug

# 169
Момичета, стягайте се и никакво оплакване! Simple Smile
Аз съм трети ден и утре ще си хапна въглехидрати  Grinning

mimi_msm: И аз имам около 10 да сваля! На това море ще ги сразим с фигура  Peace
Всички мацки на плажа ще ни завиждат, а ние ще  носим гордо новото си тяло!  Mr. Green  bouquet

# 170
Момичета, стягайте се и никакво оплакване! Simple Smile
Аз съм трети ден и утре ще си хапна въглехидрати  Grinning

mimi_msm: И аз имам около 10 да сваля! На това море ще ги сразим с фигура  Peace
Всички мацки на плажа ще ни завиждат, а ние ще  носим гордо новото си тяло!  Mr. Green  bouquet

Много мотивиращо звучи. Няма да се издъня на рождения ден обещавам.

# 171
  • BG
Ей ме на и мен!   bouquet

Лиде, мерси за чая и поздравления за минуса!   bouquet

Сутринта не се мерих, защото закъснявах за комбинираната гимнастика.
И днес се изложих, но съм една идея по-добре от миналата седмица. Много ми стана криво, защото имаше една възрастна госпожа (сигурно около 65г), която се справяше с упражненията както мен - това определено не ми допадна. Надявам се, с времето, да се превърна в една видна спортистка!  Joy
Сега направо ми е смешно като си помисля, че бих могла да имам спортна фигура отново ...  Joy Joy Joy Трябваше да ме видите как пуфтях днес!  ooooh! Не ме разбирайте погрешно, няма да се откажа, но ме е яд на себе си, че позволих лакомията да вземе връх и да стигна до тук ...

То и аз имам да сваля 7кг ...  Rolling Eyes

Днес съм на протеинов ден. Преди малко хапнах една ябълка!

Мими, дръж се! decode е права - ако успеем да свалим желаните килограми, на плажа наистина ще ни завиждат! Wink

Успешен минусов ден!  Peace

# 172
Стефи аз избягвам гимнастики с много хора. Напълно те разбирам. Ставам си сутрин сама в къщи пускам си гимнастиката и се потя самичка като се изморя спирам иначе така ми се тресат сланините и толкова целулит съм натрупала, че неможе и да бъде и то само от пуста лакомия от нищо друго. Хранех се и хем ми беше тежко и продължвах да си хапвам, че ми беше все сладко  Embarassed Embarassed Embarassed Сутрин се събуждам подута и тежка да не ви разправям и докато се усетя хоп 10 кила отгоре. Но ясно е че хем ще слабеем хем ще ставаме видни спортиски. А как ми се огъва корема на коремните преси  Embarassed Embarassed хайде да не разказвам повече  Cry Cry

# 173
  • BG
Стефи аз избягвам гимнастики с много хора. Напълно те разбирам. Ставам си сутрин сама в къщи пускам си гимнастиката и се потя самичка като се изморя спирам иначе така ми се тресат сланините и толкова целулит съм натрупала, че неможе и да бъде и то само от пуста лакомия от нищо друго. Хранех се и хем ми беше тежко и продължвах да си хапвам, че ми беше все сладко  Embarassed Embarassed Embarassed Сутрин се събуждам подута и тежка да не ви разправям и докато се усетя хоп 10 кила отгоре. Но ясно е че хем ще слабеем хем ще ставаме видни спортиски. А как ми се огъва корема на коремните преси  Embarassed Embarassed хайде да не разказвам повече  Cry Cry

Благодаря ти, че си споделила как се чувстваш!  Hug Някак ми олеква като знам, че се подкрепяме в борбата с килограмите. И аз не си харесвам корема и тлъстинките. Тренирам в група, защото са ми стимул, а и съм най-пълна. Така знам накъде съм се запътила.  Wink
Може да ви се стори смешно, но днес докато пуфтях и се стараех върху упражненията и се почувствах като някаква тетка.  Joy Гледах си двойната брадичка в огледалото, тлъстинките около талията /които се тресяха в такт с музиката/ и се питах "Аз ли съм или не съм?!"  Laughing Истината е, че на тези килограми, преди да родя не изглеждах така ... Сега ще трябва да положа невероятни усилия за влезна във форма, но пък си заслужава!  Wink

Ей, как се разписах ...  Whistling  Дано да не съм ви отегчила ...

До скоро!   bouquet

# 174
Здравейте страхотни момичета  wavey
От началото на годината ви чета и все чакам подходящ момент да се включа в групата. От вчера започнах да правя "нещо" и реших бързо да потърся подкрепа. Имам опит в свалянето на килограми - преди почти пет години успях да се разделя с повече от 30 килограма с помощта и благодарение на режимите на доц.Байкова. През следващите 3 години си върнах само около 5 кг, като се хранех разумно и се опитвах да имам активен двигателен режим. В края на 2008 забременях и тогава стана "страшно"  newsm53
Вероятно в някаква степен "уморена" от постоянното мислене какво и колко ям и в някаква степен освободена от новото си състояние си угаждах, а още в началото на бременността имах невероятен апетит. И така до последния ден. Лошото е, че сега съм с 4 кг по-тежка отколкото след самото раждане.  Но реших, че трябва да се взема в ръце и да тръгна по познатия път. И ето ме тук  Simple Smile Имам доста за сваляне, но ще си поставям по-малки цели.
Вчера извадих от шкафа грижливо пазените режими на доц.Байкова и започнах. Аз ще следвам поредността им така както тя ми ги е давала. Надявам се, че това няма да е проблем да споделям с вас успехите и неволите си.

# 175
Здрасти от мен тук съм и се надявам да се задържа дълго.....Режимна с малки отклонения.Сtefi stefi моля сподели и твоя вариант,мисля че ще е от полза.Успех на всички  Hug

# 176
Здравейте, продължавам с режима, не съм се отказала.
10д на втората диета. За 24д -4кг.
Имах-по-големи очаквания, но хубавите работи, бавно стават!
За 1г съм свалила 10кг като няколко пъти правя диетките 1 и 2.
Имам стимул до лятото още 5кг да сваля, искрено вярвам че ще се случи.
Мисля да продължа с 3та диета, но незнам след нея кое ще е най-подходящо.
Някой правил ли е тази 90 дневна?
Все още не спортувам, но мисля и това да включа, че ми се искаше първо малко да свикне организма ми с диетите и после.
Приятен и минусов ден

# 177
Здравейте и от мен. Наскоро родих второто си момченце. Нещо не мога да се организирам да отслабвам обаче, а и не мога да се понасям в огледалото, така че смятам да се присъединя към вас и да постигна нещо преди лятото. Нямам кантарче все още, но мисля да си купя и да започвам. Така като се гледам предполагам, че съм доста напред в кг - към 80 сигурно и трябва по най-здравословен начин да стана поне 63. Като чета вашите темички съм се настроила да започна първо тази диета и после да мина на 90 дневната. Какво мислите по въпроса?  Не съм от хората на фитнеса. Просто нямам време за такива неща, а и май нямам и желание в момента. Евентуално може да започна с малко йога в домашни условия - дано ми помогне.  Praynig

# 178
Здравейте отново!
........................................................
Сtefi stefi моля сподели и твоя вариант,мисля че ще е от полза.Успех на всички  Hug
Предишния път доц.Байкова първо ми даде режима с прословутата зелева супа - каза за разработване на метаболизма. Идеята е много течности и храна през малки интервали от време. Ако преди това не си спазвал никакъв режим ефекта е страхотен. Сега аз си позволих да го пропусна, защото с бебето и без това ми е трудно да спазвам часовете, а и време много не ми остава. Започнах с второто, което ми е дала - отгоре на листа пише: Антицелулитен разтоварващ диетичен режим. Общите правила важат: 10 и 16 ч. - плод+чай, половин час преди храненията в 12 и 19 - чай + плода или зеленчука за деня. Всички дни се закусва плод + чай. Първия ден: 12ч. - въглехидрат /В/ + зеленчук, 19ч. - постно зеленчуково ястие. Втория и трети ден са еднакви: 12ч. и 19ч. - месо + зеленчук
Пети и шести ден: 12ч.и 19ч. - млечен продукт /или други белтъчни:месо, риба, боб, леща/+ зеленчук. Четвърти и седми ден: разтоварващ /плодове или зеленчуци, може и к.мляко/. Това е в най-общи линии, да не ставам досадна.
Режима се спазва две седмици.
Сега гледам, че след 3 седмици режим тогава съм свалила 5 кг. Спомням си, че бях безумно щастлива. Това е супер режим за тези, които искат да отслабват здравословно и да запазят резултатите. С това отговарям на tsvetljak. Е, ако се съчетае с движение и масажи, резултатите са страхотни, а за усещането да не говорим.

# 179
Stefi Stefi, tsvetljak    welcome welcome welcome
ягодов аромат браво за постиженията. Винаги съм казвала, че по добре по бавно да сваляш но трайно.
Аз няма с какво да се похваля. Разболявам се май и съм пред МС така че хич не се тегля на кантара. Но съм си режимна. Сега се зарекох, че ще се изтегля чак другата седмица. Чуствам се по лека макар че коремът ми е надут. Тая седмица ми се развали и спорта. Дано да се оправя по бързо, че като почна диета веднага ми пада имунитета и лепвам вирус.
А къде са стимулчетата на Кала или кафенцето на Лидето и Стефито?

Общи условия

Активация на акаунт