Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 649
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Къде се губите Страхотни  newsm78 newsm78 newsm78
Аз съм режимна и слабея щото се чуствам доста лека. Но ще се кача на кантара другата седмица.

# 181
Изгубихте се ,не пишете и не споделяте резултати .Утре ми е ден на ябълки и мляко .Мими браво на теб    bouquet

# 182
Момичета здрасти и аз съм тук вече 19 ден .Не се тегля в цикъл съм ,имам леки прегрешения с разно опитване на туй- онуй Embarassed.Стискам палци на всички Hug Hug Hug

# 183
Здравейте Страхотни! Честит празик, на който празнува!

# 184
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН !
Успех с диетата от утре ,защото съм сигурна че днес , много от нас не са режимни .Май се опитвам сама да се надъхам -в събота и неделя съм постоянно в кухнята(няма как децата си искат своето).

# 185
Браво Радост в момента ти си нашия стимул -19 дни ограничения никак не са зле .Колко кг искаш да свалиш още ?Извинявай ако вече и споделила това.

# 186
Момичета, здравейте! Simple Smile
Днес ми е 8ми ден на режима  Grinning
До 6тия ден бях свалила 1.500кг.
Смятам на края от първата диета да се претегля пак и ще ви пиша Simple Smile
Не спазвам стриктно редуването на дните  newsm78
Успех на всички!

# 187
Браво Страхотни сте  newsm51 smile3501 newsm10

# 188
Момичета, аз наруших режима, какво да правя?!!  Sad Cry

# 189
Декод, как го наруши?

На всички се е случвало  Crazy

# 190
Ями ядох сладко и слънчоглед Sad

# 191

Здравейте момичета,
от утре ми се ще да се присъединя към вас. дано този път успея, че от към мотивация съм много зле.
Не е приятно да нарушиш след толкова дни на режимност, но кой ли не изпадал в подобна ситуация. Мисля, че трябва да продължиш както препоръчва режима, а е вероятно да има забавяне в свалянето.  bouquet

# 192
  • BG
Здравейте Страхотни!

Много се радвам на добрите ви резултати!
Не съм режимна, защото се разболях от някакъв вирус. Когато оздравея, отново ще се включа.

До скоро и много минуси!   bouquet

# 193
masha: Добре дошла, пожелавам ти успех с режима и бързо сваляне на килцата Simple Smile
Кажи ни нещо повече за теб? Пиши по-често във форума и ще ти е по-лесно. Същото се отнася и за другите страхотни  Hug

Stephy: Бързо да оздравяваш и да се връщаш в нашите редици Simple Smile

Аз в неделя свършвам с първата диета и смятам да я повторя за по-добър резултат Simple Smile

# 194
Здравейте ,страхотни тук съм и аз втора диета 4 ден -5 но цяла седмица и повече задържам newsm78но няма значение продължавам.Успех на всички режимни.Болничките бързо да се оправят.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт