Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 637
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Тutune, горкият кантар  Crazy той да не би да меси козунаците и сипва в чашите и чиниите  Twisted Evil

Според мен не се мерете преди 2-3 дни олекотено хранене....ако пък веднага започвате диетата поне 2-3 дни след началото...със сигурност след празничните трапези килцата не са реални от толкова мазнини,захари и прочие....ясно е,е реален + ще има,но не е това,което ще е днес или утре сутрин  Peace   

Ванилия75,то затова на нас не са ни дадени такива телца явно...за мен е стимулиращо,макар че съм съвсем друга структура  Mr. Green

# 511
Здравейте и от мен. От утре съм режимна ,че тия дни... ooooh!
Купих си пролетно яке по- малко с един размер от моя с цел да сваля някое кг. повече - е дано това да ме накара да се стегна .
Радвам се , че пак ще споделяме трудностите през , които преминаваме .
Кала -за структура на тялото въобще няма да говорим-такива фини форми и като ученичка не съм имала.

# 512
  • София
Здравейте  Heart Eyes май ме забравихте  Mr. Green

Ама, то празници, то подготавка за следващите празници, пътувания и малко се позагубих.

Първо да поздравя новодошлите....ей, много ви се радваме  Peace

Nelina....[b][/b]много ми допада начинът ти на мислене и обобщаване на нещата  Hug

Сега отчет от мен:

След празниците и леки прегрешения, не съм мръднала нагоре. Може би 0.5 кг, но не съм сигурна, както казах, кантара ми е механичен и това отклонение е нормално( за мен ) Не съм се ограничила от нищо, но просто явнно стомаха ми се е свил и хапвах по малко, но от всичко  Peace

ДТодорова  Благодаря,че сподели ...От съвета на Байкова, разбирам,че след дни на "прегрешения" следвщият ден    трябва да е разтоварващ, само на плодове... Мисля, че не е лошо  това да се впише на 1-ва странича, за да е по- прегледно и да се знае от всички.

Тоест...от утре съм само на чай  + плодове    Hug за пречистване.

И тук е мястото да попитам
- след като направих (почти целият, без 1-2 дни) Първият Етап , след това прегрешение да започна ли отново първи Етап или да продължа с Втори Етап, с оглед на това да не привикне организма?

# 513
  • София
Здравейте  Heart Eyes май ме забравихте  Mr. Green

Ама, то празници, то подготавка за следващите празници, пътувания и малко се позагубих.

Първо да поздравя новодошлите....ей, много ви се радваме  Peace

Nelina....[b][/b]много ми допада начинът ти на мислене и обобщаване на нещата  Hug

Сега отчет от мен:

След празниците и леки прегрешения, не съм мръднала нагоре. Може би 0.5 кг, но не съм сигурна, както казах, кантара ми е механичен и това отклонение е нормално( за мен ) Не съм се ограничила от нищо, но просто явнно стомаха ми се е свил и хапвах по малко, но от всичко  Peace

ДТодорова  Благодаря,че сподели ...От съвета на Байкова, разбирам,че след дни на "прегрешения" следвщият ден    трябва да е разтоварващ, само на плодове... Мисля, че не е лошо  това да се впише на 1-ва странича, за да е по- прегледно и да се знае от всички.

Тоест...от утре съм само на чай  + плодове    Hug за пречистване.

И тук е мястото да попитам
- след като направих (почти целият, без 1-2 дни) Първият Етап , след това прегрешение да започна ли отново първи Етап или да продължа с Втори Етап, с оглед на това да не привикне организма?

Здравейте

Не, това което разбрах аз е че след прегрешение и ден на прочистване си продължаваш нататък по плана, не започваш отначало Simple Smile

# 514
Eто ме пак;)

Анаисе, ще споделиш ли козунаците за 16лв килограма колко вкусни бяха и имаше ки диаманти вътре   Crazy  може и на лични   Blush Blush Blush

Бръм, и аз знам,4е след прегрешен ден се продължава по ред, макар че хм...това е малко относително за всеки как се усеща  newsm78

Успешен старт Страхотни  Grinning

# 515
 Joy hahaha hahaha
  това ще се случи на моя кантар    #Cussing out

Анаисе,може ли да споделиш не само на Кала за диамантите в козунаците?Иска ми се и аз да знам каква може да е причината един козунак да струва само толкова Shocked Praynig

Аз съм в почивка до 12.04.,защото на осми имаме семеен празник,и реших,че е излишно да се измъчвам.Това не значи,че се тъпча,де  Naughty.Наблягам на салатите и протеините,засега съм само +0,500 Rolling Eyes.Добрата новина е,че закопчах любимото си сако,което от една година не можех да закопчавам Embarassed.

Пожелавам ви добро настроение и Страхотни резултати!!!

# 516
  • София
Бръм, и аз знам,4е след прегрешен ден се продължава по ред, макар че хм...това е малко относително за всеки как се усеща  newsm78

Aу,  Naughty то не беше ден на прегрешение, а   дни Laughing

Разбрах, благодаря!

# 517
Бръм, ми то всички сме така  Twisted Evil мисля,че общият яариант е всички дружно от начало  Crazy

Гиги.2000, чакам с нетърпение...още не ми е споделила тайната на тез козунаци  Crazy

# 518
И аз съм тука. Не смея да припаря до кантара, че няма с какво да го обстрелвам после. Може би края на седмицата ще се престраша да се изтегля. Взела съм си колело и ще ставам в ранни зори да карам. Ето две сутрини ставам подред едният ден валя а днеска духа много вятър дано утре имам късмет и да яхна колелото да се раздвижа малко.
Стефи къде ли е? newsm78 newsm78

# 519
  • България
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ Страхотни момичета newsm51
То е ясно, че всички сме се поизкушили по празниците, но това да ни е греха  Hug Всички дружно като се вземем в ръце, може бавно, но славно ще се вкараме в релси. Ето пролет е, скоро ще махнем връхните дрехи. Трябва ние самите да се харесваме, така стимулираме мозъчето да мисли, а не прасчо да грухти  rotfImbo За една седмица съм -2,5 кг. Не съм се тъпкала, но два дни похапвах от празничните благинки, пих и биричка  Embarassed От вторник си продължавам от там където спрях 8-ми ден. Продължаваме, няма отказване - нали момичета  newsm44.
Бръм благодаря ти мила за позитивните мисли  love001
Пак ще надничам тук при вас, защото ми е много уютно и приятно! smile3525
Усмихвайте се и се радвайте на Слънчо  sun

# 520
Здравейте момичета, аз съм на диетата от 05.04. Изчетох всичките теми и много се амбицирах. Имам въпрос / може да е писано по рано , но да съм го пропуснала / - деня с въглехидрати може ли да се консумира 150 гр. боб - яхния или само кафяв ориз. Успех на всички с диетуването .

# 521
  • София
. Имам въпрос / може да е писано по рано , но да съм го пропуснала / - деня с въглехидрати може ли да се консумира 150 гр. боб - яхния или само кафяв ориз. Успех на всички с диетуването .

Iliana,може във въглехидратен ден или само едното, или само другото  Peace Принципът е за деня да е само един вид въглехидрат.

Ще чакаме хубави резултати и от теб  Hug

# 522
Благодаря на Бръм за бързия отговор. Надявам се да успея, защото положението с мен стана трагично.

# 523
здравейте,страхотни момичета.и аз да се отчета.приключих с диета номер 1.резултат минус 4,5 кг.нямах нито хапка прегрешения.спазвах всичко стриктно.сега съм на диета номер 2.днес ми е 7 ден.продължавам да отслабвам.днес имам още минус 1 кг за 1 седмица.на празници -нямам никакви прегрешения.само гледах козунаците и агнешко,но пък сега имам резултат.
започнах режима  79,5 кг ,в момента съм 74 кг.
пожелавам на всички приятен ден и никакви прегрешения.  bouquet  bouquet  bouquet

# 524
красофифа ,браво на теб,Страхотни резултати си постигнала Hug  bouquet!Продължавай все така Peace!

Общи условия

Активация на акаунт