Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Здравейте и от мен
Бих искала да сваля 3-4 кг. натрупани през зимата.

Моля да ме извините - не съм изчела цялата тема, но имам въпрос:

Какво е количеството на въглехидратните и белтърчните храни за 1 хранене и има ли значение как са приготвени - варени, печени, с мазнина или без, консумира ли се сол по време на диетата или тя е забранена. newsm78

Благодаря предварително и весели празници на всички диетуващи.

# 616
Здравей и добре дошла Hug !
Въглехидратните и белтъчните храни са по 150 гр. на хранене. Желателно е да са варени или печени, мазнината сведена до минимум, солта също. Аз, напр., на пилешкото месо и рибата не слагам допълнително сол, защото те си имат. Зеленчуците също си ги гризкам неподправени. Има момичета, които си слагат всякакви подправки на салатките. Всеки сам избира от какво може да се лиши. На стр.1 от темата има обобщени основните правила, към които да се придържаме.
Успех и пиши по-често   bouquet !

# 617
Момичета, вие сте моя стимул, че това е правилния режим Hug От 5 дни съм на режима,имам да свалям 15 кг след раждане. Сега разбрах, че в началото на юни се връщам на работа и не знам как ще си сложа костюма Rolling Eyes, затова и искам да съм максимално "диетична". За оптимален резултат съм се решила на следното:
 - поне 2 литра вода или чай дневно
 - всяка сутрин пия фреш от грейпфрут на гладно
 - в млечните дни съм на таратор, струва ми се най-диетично, само един ден седмично си позволявам да съм на мляко и плод ,защото плодоветет са по-калорични от зеленчуците
 - когато имам зеленчуци предпочитам да са пресни и сурови - домати, зеле, маруля - овкусени с малко зехтин и лимон
 - през въглехидратните дни обядвам въглехидрат и зеленчук, а вечерта само обедния зеленчук
 - избягвам зеленчуковия сандвич, междинни хапвания и вечеря след 20:00часа
 - мисля и да си правя детоксикацията на д-р Михайлов - 3 дни на сокове при пълнолуние

Мъжът ми ме съветва да започна усилено фитнес - според него ще отслабна много по-бързо. Азходя по 5 км на ден и нещо не мога да се мотивирам да започна и да спортувам. Ако вие имате и други идеи за здравословно ефективно вталяване - ще ви бъда благодарна Hug И още нещо - моя позната отслабна с 8кг за месец и нещо само с гореща вода сутрин на гладно,иначе си хапвала нормално Shocked

# 618
  • Стара Загора
Благодаря valia_b  bowuu

Започвам от понеделник и ще пиша за резултатите

# 619
Здравейте Hug, днес ще ми е първият ден от отключващия режим - ще го карам на таратор, но без сол и олио, само с малко оцет. Възлагам големи надежди на тази диета и вярвям, че ще успея. Разбира се разчитам и на вашата подкрепа, от опит знам, че в отслабването е много важна.Raniya много ми хареса режима ти, смятам, че ще се поздравиш с успех, ако го спазваш.valia_b , благодаря за топлото посрещане newsm51

# 620
noni2009, добре дошла  bouquet Пожелавам ти успех с режима, воля и оптимални резултати  bouquet! Моят режим е добър - само трябва да го спазвам Laughing Днес съм на голямо празнинство, как ще издържа не знам...От днес включвам и чай от глухарче, за да засиля метаболизма си. Много се чудя и дали да не включа и спорт - таебо, фитнес, йога.Ако някоя по-активна дама има успехи в тази област ще се радвам да сподели!

# 621
Днес ми е 6ти ден- таратор , както и  салата марули, краставици и репички.
Утре ще се претегля и ще кажа дали има резултати.
Като цяло добре минаха тези 6 дена, не съм чувствала глад. Е, имах и няколко прегрешения, но дано не се отразят на крайния резултат. Hug

# 622
  • BG
Здравейте Страхотни!   bouquet

Добре дошли на новите попълнения!  Hug

Аз нямам с какво да се похваля, но се надявам скоро да съм сред вас ....  Rolling Eyes

Пускам един стимул:

Успех и много минуси пожелавам на всички режимуващи!

# 623
Здравейте Hug - първи ден успешен. Чувствам се страхотно, както и самата диета Grinning. В момента изчитам старите теми, и в тях намирам доста полезни неща. Продължавам, сериозно съм мотивирана. Тегленето го оставям за края на първата седмица, даже не знам от колко кг. стартирах, щото ме е срам от самата мен Mr. GreenЛек и отслабващ  bouquet

# 624
Здравейте, резултат след 1 седмица на първата диета - 2кг
Миналата година беше -4, сега може би затова, че имах прегрешения през тази седмица, или организма помни миналогодишната  Laughing
продължавам напред, днес въглехидратен ден- ориз със зеленчуци.
Успех на всички , и стискайте палци  Hug

# 625
Lilia37, поздравления!  bouquet 2кг на седмица си е чудесен резултат! АЗ снощи прегреших на празнинството и хапнах...не ми се изброява колко вкусотии Laughing,но това днес не се отрази на кантара. Днес ходих на пилатес. И се отчаях колко съм зле - в огледалото видях една 70-кг лелка Cry А какво гажденце бях преди 2-3 години...Дано да имам време и воля да ходя поне 4-5 пъти седмично на таебо, пилатес, йога - добре се чувствам, като ги редувам! Дано скоро се похваля с резултати! Peace

# 626
Lilia37, поздравления!  bouquet 2кг на седмица си е чудесен резултат! АЗ снощи прегреших на празнинството и хапнах...не ми се изброява колко вкусотии Laughing,но това днес не се отрази на кантара. Днес ходих на пилатес. И се отчаях колко съм зле - в огледалото видях една 70-кг лелка Cry А какво гажденце бях преди 2-3 години...Дано да имам време и воля да ходя поне 4-5 пъти седмично на таебо, пилатес, йога - добре се чувствам, като ги редувам! Дано скоро се похваля с резултати! Peace
Рания, не се отчайвай  Hug С  толкова спортни занимания, съчетани с диета, няма начин да не даде отражение. Кога намираш сили и време за това разнообразие  Hug
Аз нищо не спортувам..Оправданието за пред мен е, че нямам време  Simple Smile

# 627
Здравейте, момичета Hug ! Днес съм на кисело мляко с тиквички, утре ми е белтъчен ден и приключвам с първата диета. Купила съм си рибката за втората-отлежава в камерата. Дотук съм смъкнала малко повече от 4 кг., иска ми се да ги направя 5 за първия етап, но ще видим.
Страхотен ден, момичета и много минуси   bouquet !
Стефи, благодаря за стимула  Hug ! Появявай се по-често-зареждаш ме с инат за отслабване  Simple Smile .

# 628
Привет и добре дошли на новите попълнения  bouquet

Аз започвам всичко от начало,с първия режим.От първи март досега се разделих с 7,800кг,като изпълних стриктно(почти,с малки прегрешения Wink)само първи и втори режим.Всъщност от Великден насетне ме налегнаха едни празници,та не ми се искаше да си подлагам волята на изпитание,защото знам,че апетитът ми е по-силен Embarassed.В интерес на истината,през цялото време внимавах какво и колко ям,просто не бях режимна.Доволна съм ,че не върнах свалените килца.И сега с нов устрем продължавам напред.Надявам се ,че организмът ми е забравил режимите и пак ще имат ефект Rolling Eyes!Днес съм на таратор и мляко.
Успешен и слънчев ден на всички!!!

# 629
Здравейте, страхотнички Heart Eyes. Днес не се стърпях и се метнах на кантара - 65.800 кг., да поясня днес съм трети ден от отключващия режим. Най - вероятно съм стартирала от 68 кг. Embarassed, и това всичко е задържани течности. Май ще си сложа една лентичка, да следя прогреса Mr. Green.gigi.2000 , наистина ме заинтригува, моля те да споделяш резултатите си в темата, и поздравления[smilie=smile3525.gif] smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт