Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • BG
Здравейте, момичета Hug ! Днес съм на кисело мляко с тиквички, утре ми е белтъчен ден и приключвам с първата диета. Купила съм си рибката за втората-отлежава в камерата. Дотук съм смъкнала малко повече от 4 кг., иска ми се да ги направя 5 за първия етап, но ще видим.
Страхотен ден, момичета и много минуси   bouquet !
Стефи, благодаря за стимула  Hug ! Появявай се по-често-зареждаш ме с инат за отслабване  Simple Smile .

valia_b, много си мила - благодаря ти!  Hug

Много добри резултати имаш - успех!  Peace

Аз имам някакъв проблем с хормоните и трябва да отида на лекар. Все пак съм смъкнала един килограм, но няма да говоря много много за да не объркам нещата  Rolling Eyes

Успешна седмица мили Страхотни дами!   bouquet

# 631
Диетата е страхотна, рядко се усеща глад.
Най-много ми харесва това, че е балансирана, има от всичко, не лишаваш организма си от нито една полезна храна.
Другото което ми харесва е, че е много лесна за изпълнение/поне първия етап/. За хора които работят, вообще не е сложно да се придържат към нея. Аз не закусвам, а за обяд винаги можеш да изядеш една пържола някъде /ако си на белтъчен ден/ или нещо въглехидратно /ако си на въглехидратен/. За киселото мляко, няма какво да говорим, то ми е любимата храна.

# 632
  • Стара Загора
Момичета, днес ми е първия ден на кисело мляко и краставици. Като всички работещи и ние сме свикнали вечер да си хапваме повече / за сметка на полугладното съществуване през деня /.
Сега вече ми е доста гладно и ще лягам, защото иначе ще мина през хладилника.
Надявам се да сваля 3-4 кг. за първия етап  #Crazy

Преди врем пробвах една диета - 6 дневна, която спазвах стрикно и за 6 дни свалих 3 кг. Но за съжаление  Mr. Greenслед още 6 дни върнах 1 кг. Все пак ми останаха - 2 кг.

За първи път пробвам тази диета и се надявам да няма връщане на килограми / естествено като внимавам какво и колко ям /

Желая лека нощ на всички и един усмихнат, слънчев и отслабващ ден Joy

# 633
Здравейте,момичета!

Нони,от личен опит се убедих,че за да сваляш е много важно да пиеш много вода и да ядеш често,колкото е възможно да спазваш часовия режим.Аз лично не съм спазвала това за един вид зеленчук или плод на ден.Например снощи вечерях таратор и салата зеле с морков,с лимон,слънчогледово олио и калиева сол.През деня бях на 500гр кисело мляко,при това 3,6%.Винаги преди да започна да се храня,изпивам около 300мл вода.След това количество в стомаха ми не остава много място за храна Wink.Въпреки,че не спазвам съвсем стриктно правилата-ползвам олио,а не зехтин,и млякото е по-маслено,и т.н.,свалям по малко.Но за мен е важно това,което ям,да ми е вкусно.Иначе бързо се обезкуражавам.Днес на обяд съм на пилешка пържолка с таратор,довечера пак зеле с морков.Чудя се за въглехидратния ден какво да си измисля newsm78.Приемам идеи Praynig.

Усмивки и успехи на всички  bouquet!

# 634
 Hug Здравейте, аз съм още 200 гр. надолу newsm68 newsm44 newsm68gigi.2000 , много ти благодаря за написаното, всякакъв род инфо ми е от полза  bouquet. По отношение на водата, до два литра си я докарвам на ден. Използвам по чаена лъжичка зехтин за овкусяването на зеленчука или таратора, мъничко сол / и без това не ми е от най-любимите /, а на оцет не се скъпя, използвам ябълков. За въглехидратен ден ти давам като предложение моят обяд - тиквички с ориз и копър - мммм - обожавам това ястие. Лек и отслабващ ден желая  bouquet

# 635
Здравейте, момичета  Hug ! Днес ми е последен ден от първата диета. Все още задържам на -4кг. Май няма да си постигна целта от -5кг, но нищо. Важното е, че свикнах да се храня според диетата. От утре започвам втората, която е малко по-ангажираща.
gigi.2000, тараторът и пилешката пържола като комбинация не са ли много против правилата  Simple Smile ? Аз си решавам, че даденото нещо ми е вкусно и готово-поне при мен всичко си е изцяло до психологическа нагласа.
Страхотен ден, момичета, и много минуси   bouquet !

# 636
Нони,благодаря за идеята,може да се  възползвам Hug!Успех!!!

Валя,мисля,че си права за пържолата и таратора,но аз доброволно си признах,че не спазвам стриктно всички правила ooooh!.Пък и като се има предвид,че съм изяла 100мл много разреден таратор,нали се сещаш колко кисело мляко всъщност е имало вътре Wink?Не повече от 2 лъжици,ей сега го сметнах.По-важното е,че тези прегрешения не стопират процеса,поне при мен Wink.Желая ти успех и във втората фаза!На мен там храната ми идваше в повече.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 13:37 от gigi.2000

# 637
Аз мисля да си намаля количествата Joy .

# 638
  • BG
Браво Валя - Страхотен резултат!!! Аз отслабнах повече с втората диетка.  Peace

На мен ми остават още 7 килограма да сваля, за да постигна заветната цел. Днес се измерих и съм смъкнала още 600г.  Crazy
Ще се похваля когато кантарът започне да показва число започващо с 5 ...

Едно стимулче от мен:

Пожелавам на всички много минуси, висок тонус и Страхотно настроение!

# 639
Стефи, благодаря за стимула Hug  !
След приключване на първата диета, резултат -4,5 кг. От днес започнах втората и съм на рибка и доматки.
Страхотен ден, момичета   bouquet !

# 640
Браво,Валя,страхотна си  bouquet!

# 641
Ако знаете как ви се радвам smile3521 smile3501Няма по-голяма награда за положените усилия от одобрителните погледи Wink, въпреки прегрешенийцата ми снощи, тази сутрин съм с още 200 гр. по-лека newsm68. На всичко отгоре съм и пред цикъл, а знаете какъв глад за сладко е тогава. Днес съм на тараторче и много вода, включих и велото по 30 мин. дневно, а имам и доста физически натоварвания във вид на градински фитнес, които ми се отразяват добре.valia_b  smile3501 много добър резултат, поздравявам те. Дано и аз да се похваля с такъв след известно време Flutter.Stephy браво и на теб  bouquet Имам въпросче : спазвал ли е някой целия цикъл от три диети, и ако да какъв му е резултата? Понеже аз реших да ги направя и трите, а след това да премина на 90 - дневната, просто тя ми изглежда най-близка до този начин на хранене, който спазвам в момента. Лек и отслабващ, момичета Hug

# 642
Благодаря ви, момичета Hug !
Нони, от старите теми четох, че най-много се сваля с първата диета, а с останалите темповете намаляват. Те са повече за задържане. Ще ти кажа при мен как е след няколко дена  Hug .

# 643
Страхотни сте момичета   bouquetПоздравления за резултатите! Аз след 10 дни съм -2 кг, ама много своеволия си позволявам Mr. Green Почти всяка вечер хапвам нещо забранено, а денем съм стриктна с менюто. Часове не спазвам, храня се на 2-3 часа. МИлся да удължа първата диета с 10 дни,понеже не я спазвах много стриктно. И накрая ще видим резултата!

# 644
  • au bout du monde
Здравейте,от днес съм с вас Hug Дано издържа ooooh!
До сега не ми се е налагало да спазвам диети,но не знам какво ми стана и от 10 месеца горе-долу започнах да напълнявам и сега вече старите дънки не ми стават, та хич не съм във форма. Мислех,че причината е в едни хапчета,които започнах да пия,но където и да чета мнение за тях никой не е напълнял,а дори е отслабнал Cry Явно в мен е проблема.
 Трябва да смъкна към 5кг.Нямам кантар в момента и не мога да се притегля,но ще се меря по дънките дано има резултат Praynig

И имам въпрос. Първият ден трябва да се яде само зеленчук или само плод,или и от двете може примерно да се редуват ? Thinking

Приятен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт