Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 573
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
В дните с кисело мляко си избираш един вид плод или зеленчук и цял ден си на него. Успех!

# 646
  • Ловеч
Здравейте, страхотни!
Продължавам с диетата. Започнах я на 1-ви май и за една седмица бях -3.5 кг, но после имах 3 дни с малки прегрешения и съответно върнах 2-та кг, освен това сега съм и в МЦ и ми се струва, че и това допринесе. Искам да ви питам някой правил ли е по няколко разтоварващи дни на кисело мляко, че се замислям. Мисля да удължа и другата седмица първия етап на диетата, за да се оттърва перманентно от натрупаните кг.
Хубав ден на всички! Hug

# 647
Здравейте, момичета Hug ! Кантарчето тази сутрин показа -5кг. Много съм щастлива! Сега идват двата дни на пиленце и се чудя как да си го приготвя. Сигурно ще си сваря бялото месце, а на мъжете ще опека останалото. А ако знаете как обичам запечена кожичка... Обикновено слагам едно пиле в плик и на фурната. После обезкостявам месото на домочадието, а за мен си оставям кокалчета, крилца, кожички... Ох, покапах се  Joy .
Страхотен ден, момичета  bouquet ! И пишете по-често-така е по-лесно за всички ни.

# 648
Привет и от мен!
Откакто съм на диетата имам проблем с ходенето до тоалетната и от вчера започнах да си слагам ленено семе в млякото. Веднага имаше ефект Laughing Приятели днес ми казаха, че съм отслабнала - явно се забелязва Peace Днес съм на рибка и салата! Утре и вдруги ден ще пътуваме за концерта в София с компания и не знам как ще издържа по пътища и кръчми Mr. Green - дано не оплескам всичко Hug Успех и на вас и докладвайте - резултатите ви много ме стимулират!  bouquet

# 649
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.
Вече четвърти ден съм на диетата. Честно казано не я спазвам стриктно. Вчера и днес си позволих съвсем малки прегрешения, но ..... какво да се прави всичките ми колеги са родени през м.Май.
С толкова много рожденици хапнах малко торта и ядки.
Опитвам се не всички да разберат, че съм на диета, защото ми казват "Ти пък какво имаш да сваляш?" - половината ми колежки са доста по-обемни от мен.

Ще продължа диетата до края, но съм решила да се претегля чак след десетина дни. Ще отчитам резултати след седмица.

УСПЕХ на всички диетуващи Simple Smile

# 650
Здравейте, момичета Hug ! Днес кантарът показа -0.300. Може да не са много, но се смени цифрата след 7. Чувствам се все по-добре. Като чета стари теми, на много не им е повлияла втората диета. При мен няма такова нещо. За два дена съм -0.800. Така че, който може, да си кара докрай.
Страхотен ден на всички   bouquet !

# 651
Къде сте, момичета  Sad  ? Защо не пишете?
Преди малко със свекъра се разбрахме, че другата седмица ще си ходим всичките на село. И аз, естествено, веднага с уговорката, че ще ям каквото реша, за да не си развалям режима. И познайте-свекърът забелязал, че съм отслабнала  Grinning . Това е голямо признание, защото той винаги се майтапи с мен на тази тема и ми действа демотивиращо. Така че продължавам още по-упорито!
Моля ви, пишете, за да се подкрепяме   bouquet !

# 652
Вали, бях на работа и затова нямаше ка да ти кажа БРАВО,СУПЕР СИ!!! А пък за пилешката кожичка и крилцата и аз се нареждам до теб Wink,много обичам!!!Но поне ги комбинирам със салати,а не с картофи,да икономисам оттам някоя друга калория Rolling Eyes.
 Отивам да си стържа зелето и морковите за вечеря ooooh!!Хубава вечер на всички!

# 653
Не се изкуших аз-ядох си бялото месо, а на мъжете панирах всичко останало. Утре ми е ден за млечен продукт и отсега се настройвам за кисело мляко с краставици. Нещо взе да ми накъртя вече млякото-аз и без това не го обичам.
gigi.2000, благодаря ти за подкрепата  Hug !
Щях да забравя да се похваля-от вчера имам още -0.5  Simple Smile .

# 654
valia_b
Бравоооо smile3501, ти си нашата гордост, искрено ти се възхищавам. Момичета, на мен ми се наложи да попрекъсна диетата, бях на път няколко дни, ангажименти и т.н. - да не се обяснявам. Слава Богу пораженията са само 0.500 гр. отгоре, но съм и в цикъл, от днес си продължавам по схемата и смятам, че ще се понаместят нещата. Днес ми е въглехидратен - любимият ориз с тиквички.  bouquet

# 655
Здравейте страхотни !!
Да се похваля, вчера приключих първата диета и резултата е - 4 кг. Simple Smile
От днес почвам втората, приготвила съм си рибка и зелева салата.
Успех на всички диетуващи и да се похвалите с много минуси.
 Hug Hug

# 656
  • Ловеч
Зравейте, момичета!
При мен също има -4 кг. newsm44. Много се радвам, но понеже в края на седмицата имам едно мероприятие малко попромених режимчето и сега за втори ден редувам мляко с ябълки. Вече толкова ми се е свил корема, че почти не изпитвам глад. Дано да успея да сваля още 2 кг до събота. Много ми харесва тази диета и найстина дава страхотни резултати!
Успех на всички Hug

# 657
radina_k86 ,valia_b ,noni2009 ,Renate_R , Raniya  Hug
Браво и успех !!
Има ли някой правил втората част? Да каже резултати...
Миналата година аз правих само първата, нещо се замотах и така и не стигнах до втората Embarassed, но тази година съм твърдо решила да карам докрай  Simple Smile

# 658
  • София, Манастирски ливади
Здравейте мацки,
и аз съм с вас от днес. Както La Libellule, така и на мен до сега никога не ми се е налагало да спазвам диети и да се ограничавам с хараната, но след като спрях да кърмя преди няколко месеца и напълнях с 3-4 кг, което за мен си е доста, а пък и не ми стават дрешките също. Първата диета ми се струва много хард за мен, затова може ли да почна направо от втората? И още едно въпросче: Чая може ли да е със захар?
Успех на всички и много минусови резултати  Hug

# 659
Здравейте, момичета  Hug !
Лили и Ради-браво на вас   bouquet ! Лили, аз в момента съм на втората част. За пет дена съм смъкнала около 1,5 кг.
Drunda, първата част е отключваща и затова се почва с нея. И не е толкова трудна, колкото ти се струва  Hug . Желателно е чаят да е без захар. Някои момичета си пият кафето със захар, но то е едно за деня или най-много две. А чаят е в доста по-големи количества. И аз по-рано го пиех подсладен, но сега свикнах.
Страхотен ден, момичета   bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт