Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Здравейте момичета,

Минавам да ви видя bowuu Днес ми е 8-ми ден - въглехидратен. Да ви се оплача чаят хич не ми върви, наблягам на плода и голямото количество вода.
Сега съм ужасно гладна и вместо да си ям обедните картофки с краставица ще се самонакажа  #Cussing out само с краставица. Хич не съм режимна - все с нещо прегрешавам. Днес беше малко тортичка, защото пак имахме рожденик.

Желая на всички приятна вечер и много минуси утре. Аз все още не смея да се претегля, но мисля че няма особен спад в теглото.

# 661
Здравейте,момичета!И на мен ми е 8-ми ден,хапнах бобена чорба.
Искам да се похваля и да почерпя!

През изтеклата седмица съм свалила 2,500кг и със тях изгубените килограми стават 10,300 newsm44!Мноооого съм доволна и със сигурност продължавам напред!Имам още доста да свалям,но този път не просто вярвам,а ЗНАМ,че ще успея!!!Не се предавайте и вие!!!Не позволявайте на някое малко изкушение да ви демотивира!Това е чудесен режим на хранене и кой по-бързо,кой по-бавно,всички ще станем Страхотни наистина,само смело напред Hug!
Спокойна нощ и динамичен ден ви пожелавам   bouquet!

# 662
Здравейте, момичета  Hug ! И аз да се отчета-вчера приключих с двойката дни на кисело мляко и краставица. Снощи моят мъж ми заговорил за шоколадови бонбони-изнесох се сърдита от стаята. Днес и утре съм на варени картофи, грейпфрут и салата домати.
gigi.2000  и Renate_R    bouquet

# 663
Момичета,привет! И аз съм на режима- не съм се отказала! Преди 2 седмици започнах от 72 кг, вчерабях 68,6и така се зарадвах, защото имам безброй прегрешения!НО днес пак съм 69,7 Rolling Eyes, много се разочаровах - може би защото съм в МЦ и задържам течности! Аз продължавам с първата диета,грейпфрут сутрин, ленено семе в млякото и чай от глухарче. По дрехите се вижда, че съм отслабнала, ама не мога да се похваля с вашите резултати! Peace Иначе диетката много ми допада!Мисля да продължа с първа диета до дните за детоксикация - 26 май. А после ще видим! Успех и поздравления за страхотните резултати!  bouquet

# 664
gigi.2000 , браво !!  bouquet

Raniya, така е, когато си в МЦ се задържат течности, след това изведнъж корема се прибира и нещата се нормализират.

valia_b, гледам 5тия ден на втората диета - 8:30 час Млечен продукт /извара 100, сирене 50, кашкавал 30, мляко 200/ + зеленчук, млечния продукт само един от изброените ли е? Нещо много малко ми се вижда 50гр сирене или 30гр кашкавал, направо ще умрем от глад... newsm78

# 665
Привет,дружки в борбата с килата Wink!
Сега пък ще се оплача,то не може само да се хваля Rolling Eyes.Сутрин към млякото добавям ленено семе и овесени трици,но не ми помагат за WC -то Embarassed.Овесените ядки ме подуват и не ям изобщо.Помагайте с идеи Praynig.Сутрин пия и по една чаша гореща вода, и пак не става ooooh!.

Лилия,ако наблегнеш на зеленчука,има шанс да не споминеш от глад Wink.И ако наливаш повечко вода,няма как да не оцелееш,не се предавай.Аз лично никога не съм мерила кое колко грама е,но винаги преди хранене изпивам по 300мл вода(това май вече съм го казвала,извинете за повторението).Напълни си стомаха с вода и зарзават и няма страшно.И нещо друго има при мен.Аз твърде много обичам да ям и е важно да ми е вкусно.Безвкусната храна ме демотивира.Овкуси си нещата по своите изисквания и съобразно диетично хранене и ще стане."Прекаленият светец и Богу не е драг."-са казали умните хора.Успех Hug!

Вали,браво на теб,шоколадовите бонбони са наш враг,и аз съм им сърдита Laughing!  

Raniya,наистина като ти свърши,нещата ще си дойдат на място!Не се отчайвай Hug!Разкажи,моля те,за детоксикацията Praynig!

Хубав ден!

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 10:17 от gigi.2000

# 666
Здравейте, момичета  Hug ! Аз засега задържам -6кг. Дори и така да останат още няколко дена, все пак за 1 месец няма да са малко. А и дано останат завинаги в миналото  Praynig .
Лили, аз си избрах киселото мляко точно заради количеството. А порциите гледам да си ги меря-понякога се оказва, че ми е много да изям количеството според диетата.
gigi.2000 , може да са ни враг бонбоните, но снощи си хапнах един. И знаете ли какво установих-не ми беше толкова вкусен, колкото си мислех  Mr. Green ! Сега вече няма да поглеждам към сладкото. И аз имам проблем с тоалетната-веднъж на 2-3 дена. Обяснявам си го с малкото храна, което се поема. А и бях свикнала сутрин да пия 3 в 1, сега съм го спряла.
Страхотен ден, момичета   bouquet !

# 667
  • София, Манастирски ливади
valia_b, благодаря за отговора ти. Все пак почнах с втората дитеа направо, защото не са ми много килцата в повече и не е чак толкова наболял проблема. Пропускам обаче някои от хапванията, защото просто нямам време. Месцето си го хапвам де  Mr. Green

Кураж и хубав ден момичета   bouquet

# 668
Е,Вали,ти нали не мислиш,че съм чак такъв стоик,и аз си позволявам такива шоколадови грешки понякога Rolling Eyes.Ама нали сме тук да се подкрепяме Hug...

# 669
# 670
И аз имам прегрешения.....
Така ми се хапваше нещо сладичко, е , хапнах си де... Embarassed
Ама като гледам какви дни се задават... ох...ще оцелеем все пак, Благодаря ви много за подкрепата  Hug
Вообще става все по-трудно и по-трудно, явно организма иска и нещо друго да си хапне , не само мляко, месо, зеленчучи и картофи. При други диети има един ден, /обикновено последния/ преди започване на следващ етап, в който може да си хапнеш каквото си поискаш, и след това е по-лесно. Още ме е яд защо не го направих след първия етап. Simple Smile

# 671
Здравейте, момичета  Hug ! Аз днес съм на грейпфрути. Ям ги насила-хич не ми е гладно. Лили, хич да не ти пука за сладкото Hug . И ние сме хора  Wink .

# 672
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.
От вчера хич не ми отдава диетата - или нямам време за петкратно хапване, или вечер вече прегладняла хапвам нещо, което не ми се полага.
Май е голяма грешка, че не се меря - сигурно, ако видя че нищо не свалям ще се стегна newsm78
Още утре ще си купя ново кантарче / моето мери с няколко килограма повече и ми действа много демотивиращо /.

Успех на всички режимни дами и много усмивки през утрешния ден.  bouquet

# 673
Здравейте, момичета   bouquet ! Вчера дял ден изкарах на грейпфрути и накрая се изложих. Мама си купи конвекторна фурна и решихме да я пробваме, за да преценим дали и ние да си вземем. Еми, тя се пробва с продукти. Опитах си от всичко  Embarassed . Няма да ви изброявам, че да не ви действам демотивиращо. Днес съм на варен ориз, ягоди и сурови чушки с извара. Много ми е странен този ден-има от всичко, но така си е даден  newsm78 . Малко остана от втората диета и минавам на третата-да видим там каква ще я свърша  Simple Smile .
Страхотен уикенд, момичета  Hug !

# 674

Здравейте страхотни момичета! Отдавна не съм писала, но виждам познати ,които продължават с диетата - gigi ,  здравей! Колко кг . свали до момента? Аз за съжаление не издържах на тези разтоварващи дни с мляко и плод - чувствах се гладна през цялото време затова се преместих в друга тема , с друга диета където се храня добре без нещо да ми липсва и свалям кг. разбира се .От 1 месец и половина спазвам диетата и съм -9, 500 без никакви лишения.Поздрави и успех на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт