Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 562
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
bin bin bon,в коя тема мога да те намеря? Hug  bouquet

# 676
Момичета искам да ви попитам нещичко-почетох малко(и то главно в първата тема),но не видях нищо за захранването.Знам,че е много важно!!!Преди време бях на Дюкан и пропуснах захранването,съответно си върнах  килцата.Та въпросът ми е-как става захранването?Има ли някаква схема,или всеки както прецени.....

# 677
Здравейте, момичета  Hug ! На мен днес ми е последен ден от втората диета и съм на ягодки. Все още съм -6 кг, но пък и аз не спазвам стриктно-пуста лакомия. Надявам се от утре на третия режим пак да смъкна някое килце.
luucci, карат се трите режима един след друг и така се задържат кг. Тук няма някакво гладуване, за да имаш захранване. По-скоро вторият и третият режим са за задържане. Добре дошла при нас   bouquet !

# 678
 gigi  спазвам 90 дневната диета -чета ги редовно ,но не пиша-те ми служат за ориентир какво и кога да ям .

# 679
bin bin bon ,как издържаш плодовите дни?А водния?Аз харесвам 90-дневната,защото не е жестока и лишаваща от важни храни.Ама само на ябълки ми е доста трудно Cry.Иначе-браво на тебе,доста си свалила Hug!

# 680

luucci, карат се трите режима един след друг и така се задържат кг. Тук няма някакво гладуване, за да имаш захранване. По-скоро вторият и третият режим са за задържане. Добре дошла при нас   bouquet !
Много благодаря за бързият отговор  bouquetИ аз така помислих,след като се разчетох,но с питане и до Луната се стига BlushУтре ще съм на детоксикация и след 3 дни мисля да се присъединя към вас.Моят проблем е в задържането,за това(да не се заричам,но...) мисля да се придържам към всички фази,пък ще видим....

# 681
Вчера ми беше плодов деня . Лесно се издържа на плодове -дори е един от любимите ми дни ,
а сега има и разнообразие ,а ако много огладнееш може до 100 гр. сурови ядки .Този ден не е труден още повече като знаеш ,че на следващия ден т.е белтъчния можеш да си избереш от тези неща -извара, сирене , мляко , кашкавал и всичките видове месо .

# 682

Забравих да пиша , че в плодовия не се яде един и същ вид плод през целия ден, а можеш да ги смесваш , да си правиш плодова салата ако искаш.Освен това се яде през 2 часа плод ,за да не гладува организма и да няма после йо-йо.

# 683
  Здравейте, страхотни!   Hug
Само да си кажа от рано-рано, че от събота съм с вас. В момента съм на моното и се надявам да запазя постигнатото, та дори и да посмъкна още. Засега  мисля да изкарам само първия цикъл. Имам чувството, че ще ми се отрази като захранване след моното!   Mr. Green
В събота ще пиша от къде и колко стратирам! 
Лек и успешен ден на всички!  bouquet

# 684
И аз съм с вас,момичета! Непиша редовно,защото много своеволия си позволявам и не следвам стриктно режима ( за съжаление),но резултат има Peace Преди 3 седмици започнах с първи режим,бях72кг, сега съм 67,5. НО не спазвам часове,всякак седмица имахме празнинства и в този денси хапвах от всичко, често вечер огладнявам и си правя сандвич - с две думи пълна издънка JoyВсяка сутрин пия фреш от грейпфрут, закусвам с мляко иленено семе и се стремя да хапвам през 3 часа, еднообразна храна за деня. Въглехидратните дни ги змаменям с протеинови. ОТ утре и аз съм на детокс - мисля с череши и чайчета този път.После продължавам пак с това хранене.
Успех на всички!

# 685
  • ВАРНА
Здравейте, само следя темата, миналата година изкарах няколко месеца на тази диета. Отслабнах с около 7-8 кг така и не намерих задържащите диети, придържах се към тези режими, има доста побликувани в нета. Не е вярно че няма задържащи режими, има но не съм успяла да ги взема. Миналата година се координирахме с едно момче, но накрая той се отказа, мести си жилището и не можа да ги намери. Аз мисля че един от първите пациенти на Байкова, и така се разминаха нещата. Той е отслабнал с 30 кг, но явно пак е качил, не съм питала колко, и дали се е получил йо - йо ефект. Тази година започнах на 1 май изкарах двете диети, но почти нищо - 2.5 кг. Може би наистина организма помни диетите, сега следя 90 дневната диета и минус 60. Навремето съм правила такава диета - пиех по 3 л вода на ден, ядях всичко но до 16 часа, страхотен ефект, но трудно се издържа.

# 686
Здравейте, момичета  Hug ! От днес съм на третата диета. Вчера издържах само на ягодки, днес съм на рибка и домати. Дано раздвижа кг. Като мерки явно смъквам, защото панталоните все повече ми висят  Mr. Green . Вчера моят мъж искаше да ме води да ми купел панталони с 2 номера по-малки от моите  Joy . Няма я само в разходи да влизаме-като станат 4 номера надолу, тогава  Joy .
Страхотен ден, момичета   bouquet ! Напоследък не сте отчитали минуси-почвайте  Hug .

# 687
Момичета, къде сте Hug ? Много е самотно в темичката ни  Embarassed .
След няколко дни застой кантарчето най-накрая мръдна-може да е с 300гр., но пак е нещо. Както се беше заковало, мислех, че се е счупило  Simple Smile .
Днес съм на грах и доматки.
Страхотен ден, момичета   bouquet ! Дано не съм и утре сама  Cry !

# 688
 Valia_b,утре със сигурност няма да си сама! От събота стартирам с пълна сила и аз  Hug Само да се налунувам днес и се мяткам при вас.  Mr. Green

# 689
И аз съм от утре с вас,момичета Hug Hug HugТвърдо съм решила!!!Дано не си прецакам захранването,защото не се позволява захранване с продукти от животински произход(като мляко),но няма за кога  да чакам Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesЩе хапвам краставица и 1 лъжичка мляко,пък ще видим,дано не се върнат 2 килца,които съм стопила newsm78 newsm78 newsm78
Да не говорим,че утре сме на рожден ден и сега правя една торта #2gunfire #2gunfire #2gunfireДано устискам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт