Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 556
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
И аз съм тук,момичета! Hug Всеки ден влизам в темичката да видя кой с какво ще се похвали Peace Не пиша, защото сега съм на детоксикация - след утрешното захранване отново продължавам с първа диета.

# 691
Момичета, много ме зарадвахте  Hug ! Темичката беше започнала да замира.
Аз току-що хапнах 1 лъжица мед, че много ми се вие свят. Така е като съм свикнала да се тъпча със сладко, а сега съм го спряла. Даже чая си пия неподсладен  Sad .

# 692
Аз съм на линия!!!!Днес съм изяла около 1 краставица и 5лъжици мляко-все пак се захранвам.Да видим довечера как ще издържа на рожденият ден Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenРешила съм -дори и да хапна нещо да си продължавам по план утре.....От друга страна-ако хапна нещо ще си върна сваленото за 3-те дни детокс Sad .Много кофти работа #Cussing out

# 693
  Ето ме и мен, страхотни!  Hug
Първи ден, първи цикъл. Започвам от 60,200 кг и ще съм много щастлива, ако до края на цикъла успея да сваля поне 2 кг.   Praynig
За днес реших киселото мляко да го комбинирам с печени на грил-тиган тиквички. И да ви питам, нали няма проблем да се добавя копър?
А как се справяте с часовете за хранене?  Tired... особено, когато сте навън и ви се полага нещо с кис. мляко. Мисля, че точно това ще ми е най-големия проблем - да ям в определено време. ooooh!

# 694
  • BG
  Ето ме и мен, страхотни!  Hug
Първи ден, първи цикъл. Започвам от 60,200 кг и ще съм много щастлива, ако до края на цикъла успея да сваля поне 2 кг.   Praynig
За днес реших киселото мляко да го комбинирам с печени на грил-тиган тиквички. И да ви питам, нали няма проблем да се добавя копър?
А как се справяте с часовете за хранене?  Tired... особено, когато сте навън и ви се полага нещо с кис. мляко. Мисля, че точно това ще ми е най-големия проблем - да ям в определено време. ooooh!

Успех с диетата!
Може да комбинираш без проблем тиквичките с копър.
Когато съм на работа, си приготвям храната за деня и я приемам само в определение часове. Например, в млечните дни хапвах таратор и го приготвях в термус.  Peace

# 695
Здравейте, дами...Нова съм проявих интерес към диетата, нужна ми е подкрепа, но не обещавам нищо. Имам около 20 кг. за сваляне, натрупани в следствие на хормонален дисбаланс. Този път няма да си давам големи надежди-колкото издържа  Wink Тепърва започвам да чета подробно и миналите теми...Накакви начални препоръки, например с коя диета да започна или нещо основно, ковто трябва да ми е е ясно от самото начало? Предполагам, че има доста отслабнали, които да служат за стимул?  bouquet

# 696
 Lynette, добре дошла!  Важното е човек да има мотивация, пък другото е лесно вече  Peace Моя колежка миналата година реши, че й е вече време да се раздели с  килогамите си и започна точно с тази диета. Днес, година по-късно, след спазване и на други хранителни режими, е вече 20 кг. надолу. А този режим се състои от 3 последователни цикъла, които трябва да се спазват в реда, в който са дадени! За сега не се сещам за дрги препоръки, то и аз съм съвсем в началото. Успех!
 Стефи, благодаря за идеята.  Hug

Хей, къде се загубихте останалите?  Crossing Arms
Аз вчера - много стрикна, никакви прегрешения!  Mr. Green (само лееееко часовете се отместиха, но поне крайния си го спазих).
За днес съм решила плодът да е киви, а пък белтъчините - пилшко месо. Вече закусих.  Crazy

# 697
Никак не съм диетуваща. Нещо се поизложих май. Не съм мръднала на кг.
Правя си някаква собствена, която включва мляко в обедната почивка /или нещо ниско калорично/ и салати и плодове за вечеря. Тук там някой ден с прегрешения, волята нещо ме напусна, пък и явно ми омръзна да ям едно и също.
Мисля след някой друг ден да почна диетата от първия етап.

# 698
Здравейте,Страхотни!
Да ви се оплача:Мъжът ми ми размести кантара и сега показва с 4 кг повече ooooh!.Аз разходих канатара из цялата къща,никъде не ми харесаха цифричките #2gunfire.Абсолютно съм сигурна,че не съм ги качила тези кила,защото си спазвах всичко,пък и 4 кила за 1 нощ множко ми се виждат Shocked.Майка ми се изтегли и каза,че наистина тегли повече.Много ме е яд!!!Така,че сега почивам от диети и се чудя каква да я почвам newsm78.Ама не си мислете,че докато почивам ,се тъпча,току-що закусих кисело мляко с ягоди и ленено семе.Стремя се да се храня разделно с редки изключения.Ще изкарам така още няколко дни и послееее...после май пак отначало,не знам.
Ще се навъртам наоколо,да видя как сте Hug.
Пожелавам ви много минусчета,момичета!

# 699
 Здравейте на всички диетуващи, почиващи и скатали се!  Hug
При мен режимът е на 6! Спазвам си го безпроблемно. Днес ми е млечен - с ягоди.
Смятам да се премеря чак в петък. Тогава ще е минала седмица от началото. Но се чувствам все по-лекичка и по-лекичка  Crazy

Успешна седмица от мен!   bouquet

# 700
Здравейте и от мен, момичета  Hug ! Радвам се, че ставаме все повече и повече! Аз в петък приключвам третия режим от диетата. Дотогава ще съм закрепила и седмия свален кг. Като цяло съм много доволна! Чувствам се една такава лекичка, а и ми личи, че съм отслабнала  Simple Smile .
Бобето, и аз като Стефи си приготвям храната от вкъщи. Сутрин и вечер се мъкнат пластмасови кутии нагоре и надолу  Joy . Тази сутрин си опекох картофки, сварих яйце, умих един домат и готово. Сега с нетърпение чакам 12 ч., че много обичам картофки.
Линет, добре дошла   bouquet ! Правя диетата за втори път. Първия път беше още през 2007г. и си спомням, че пак бях много доволна. Сега като започнах и изчетох всички теми назад. Е, малко по диагонала, но страшно се надъхах. Понякога имам малки прегрешения, но не може без тях. Тук сме, за да се подкрепяме. Чети ни, споделяй и ще отслабваме заедно  Hug !
Лилия, няма да се отказваш  Hug ! И аз имам периоди, когато не мърдам на кг. Предполагам, че като обиколки обаче намаляваш. Това е по-важното!
 gigi.2000, и мен това би ме демотивирало  Embarassed . Сега остава да докажеш на кантара, че си достатъчно инатеста, за да не му се дадеш! А твоят мъж...не знам какъв подарък трябва да ти измисли, за да те компенсира  newsm78 .
Стефи, къде ни е стимулчето  Simple Smile ?
Страхотен ден и страхотна седмица, момичета   bouquet !

# 701
Вали,благодаря за куража!Ти ми помогна да реша-още днес започвам отначало!И без това първият режим най-много ми харесва!А и все още не съм изяла нищо нережимно,така че...мятам се на коня и потеглям по Пътя на Страхотните отново Wink!А пък мъжа ми-ще види той Crossing Arms,да се постарае да си изкупи греха,че да не го набутам и него в режима Naughty!Леле,ужас,тогава сигурно ще ремонтира кантара направо с чука Laughing.

# 702
Ей това са приказки  Hug ! Зодия скорпион съм и мога да раздавам инат и пак да ми остане  Joy . Добре завърнала се сред страхотните   bouquet !

# 703
МОмичета,продължавам с пъра диета! След 3-дневната детоксикациясъм си същите кг Sad Дали, защото си позволих това-онова, или просто вече не се сваля като в началото...Сега съм 68,5! Не мога да задържа постоянни кг - напрмер сутрин на гладно съм 67,5....следобед съм 69 и нещо... На вас случва ли ви се?
Успех и докладвайте успехите си(и неуспехите Blush),че да имаме стимул всички тук!

# 704
Raniya,  давай смело напред! Рано или късно, детоксикацията ще си каже думата. С приближаването на целта, свалянето на килограми става все по-бавно и по-бавно. Но.. търпение му е майката. Колко време сме  ги трупали тез килца, а сега ни се иска от раз да ги махнем.  Naughty  При мен например, лунуването за 24 часа ми стопи само едни 200 гр (докато преди 4 седмици свалих  килограм). Съветвам те, ако се демотивираш лесно от липсата на резултати, да не се мериш по често от веднъж седмично. Да не говорим пък по няколко пъти на ден  Wink Аз повече гледам сантиметърчето, отколкото кантара  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт