Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 556
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Нормално е вечер да си по-тежка, отколкото сутрин. Аз винаги имам поне 1 кг. разлика, когато се е случвало да се меря и вечерта.

# 706
 Raniya,и аз мисля,че е нормално да има разлика в теглото сутрин и вечер.Забелязала съм,че аз,например,съм най-лека преди обяд,към 11 часа.Не се предавай! Hug

# 707
И аз съм режимна!!!Вече трети ден!!!!Първите два не бях много стриктна(да не кажа изобщо Blush),но така е на гости.Не може да помолиш домакините да ти дават ядене под час.....Вчера обядът ми бе в 2ч....Е,какво да се прави.По-важното е,че не съм си върнала килцата от детокса(даже май съм смъкнала още 1/2 килце,но ще видим) Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Raniya,на мен ми трябваха 4,5 детокса,докато смъкна килце.Не знам от кога ги правиш детоксикациите,но ако имаш да се чистиш от много токсини #2gunfire #2gunfire #2gunfireАз поне имах доста от протеиновата диета.Сега не мога да задържа сваленото с детокси,но го правя за здраве.
Ех,Страхотни,как искам да сваля някое килце с вас.Имам да свалям доста,но и на 5 съм доволна!!!Само да ги задържа #2gunfire #2gunfire #2gunfireЗакотвила съм ги на тези и няма мърдане!!!

# 708
luucci, не се ядосвай, ще ги преборим проклетите килца! Hug
По себе си съдя, че съм сваляла и задържала, само когато всичко е било бавно и търпеливо постигнато. С бързи и драстични диети нищо хубаво не съм постигала. Така че, спокойно! Усилията ни ще се възнаградят. И стига после да запазим разумното хранене, няма да има никакви проблеми със задържането!  Peace

# 709
За какви детоксикации говорите? Какво се прави?

# 710
  • Стара Загора
Здравейте и от мен момичета,

След две седмици на първата диета - 2 кг., но днес вечерта установих, че е останал - 1 кг. Mr. Green
Но пък се чувствам толкова надута, че е възможно да е измама - само от ягоди и череши едва ли съм върнала 1 кг.

Когато диетувах се мерех само сутрин и може би това е причината днес кантарчето да покаже + 1 кг.

За сега не мисля да започвам втория етап - мноооого ядене ми се вижда  newsm78. Аз и без това доста трудно спазвам петкратното хранене.
Мисля да продължа с диетично хранене и категорично да се откажа от вечеря.

Ще ви следя и пожелавам на всички успешни минусови дни

# 711
Здравейте, момичета  Hug !
Renate_R, по-добре си продължи с втория етап от диетата. И на мен количествата ми бяха големи и си ги намалях.
Lilia37, прочети в темата за д-р Михайлов. Там има за детоксикациите. Миналата година ги направих няколко месеца и се чувствах много добре, но не смъкнах. Има момичета, които много отслабват, а има такива, които го правят за здраве.
Страхотен ден, момичета   bouquet !

# 712
 Renate_R, и според мен е добре да си продължиш напред с втори етап.  Peace  А и наистина, ако по принцип се мериш сутрин, а вчера си се качила вечерта на кантара, то хич не го гледай това кило в повече - временно явление е.
Аз пък от началото на диетата съм пълен застой, дори съм 0.200 нагоре! Ама ще мръднат все по някое време, няма да им се дам!  Mr. Green
 За днес 4-ти ден, въглехидратен, менюто ми е: кайсии, картофи на пара с копър и краставица.
Лек ден!   bouquet

# 713
Аз май малко съгреших Embarassed Embarassed EmbarassedЕ,добре,де...не малко.Вчера цял ден бях на таратор,но вечерта,като дигах масата стана гафе-хапнах няколко картофа #Cussing outА просто трябваше да изчакам до днес и тогава да съм картофена,но днес.....хапнах бисквитена торта.Самата идея ,че съм на диета ми действа доста потискащо-ВОЛЯ трябва,воля!!!!!

# 714
Важното е сега да продължиш! Всички сме лапвали по нещо забранено. Един път да ти свикне организмът как да се храни правилно и ще е по-лесно  Hug .

# 715
 Хей, хей, момичета!  Hug
Пак се загубихте някъде!  Crossing Arms
Аз пък да се похваля как снощи устоях на едни вкуусни, златисто-печенки вратни пържоли  Crazy Имахме гости и то чак след 8 вечерта. Вече си бях изяла печените картофи и не ми се полагаше нищо друго освен бистра водица, ноооо... издържах! Ни салата, ни пържоли, нито биричка, нито гарнитурки - нищо не хапнах.  Пък да видим дали е имало смисъл.  Mr. Green
Днес  - цял ден на любимите ми ягоди с кисело мляко.
Много се радвам, че вече влязох в релси. Нито лакомията ме тресе, нито огладнявам вече, наяждам се от малко. С две думи - чувствам се страхотно и нищо не ми липсва. Пък пържолите - утре!  Peace
Хайде, лек и усмихнат ден от мен!   bouquet

# 716
Ей ме на,тук съм!Ама за малко.Само да кажа:Браво,Бобе,за волята!Ти си наша гордост Hug!

Аз пък си чакам цикъла,и съм гладна и зла Mr. Green #2gunfire.

# 717
 Ееех, Джиджи... Гордост, гордост - колко да съм гордост?!  Tired То аз на диети съм лесна, ама после.... като ги приключа е проблемът. Ако нямам по какво да се водя, много лесно му изпускам края  ooooh! Та затова и този път съм си начертала много дългосрочен план. Докато си го изпълня, надявам се вече да съм придобила окончателно добри хранителни навици.  Blush
Стискай зъби, ще мине! Пий повечко вода и чайчета и всичко ще е наред.  Hug

# 718
И аз съм си направила дългосрочен план точно поради същата причина  Joy . В петък приключвам трите етапа, в събота и неделя почивам и в понеделник подкарвам едномесечната от другите страхотни диети. Като я свърша, осемте седмици.

# 719
Здравейте момичета  Mr. Green..и аз си направих план с няколко диетки подред..ето тази ми е първата, днес мина първият успешен ден  Peace  Crazy.  Искам да ви попитам на млечния ден, ядете ли различни плодове или зеленчуци..или само от 1 вид на всички хранения през деня. И другият ми въпрос е Може ли тиквички с кисело мляко  Blush (например в тефлон без мазнина   chefnewsm78

Общи условия

Активация на акаунт