Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 564
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Добре дошла,poludqh    bouquet!
По принцип правилото е САМО един вид зарзават на ден.Ама аз не го спазвам Rolling Eyes
И ДА,може Тиквички с  кисело мляко.

Успех!

# 721
  Страхотни, как сте?  Hug Добре дошла, poludqh и успех!  Диетката е много приятна, негладуваща, разнообразна  и лека за спазване. Дано постигнеш целта си! А тиквичките с кисело мляко и аз ги ям точно така, но добавям и копър.  Peace
Днес ми е белтъчен. За закуските си хапвам кайсии, а за обяд и вечеря ми се полага риба на тиган и доматки.
Продължавам да не мърдам от килограмите, на които започнах (т.е кръжа около тях с разлика от 200 гр надолу и нагоре), но в събота метърчето ще си каже тежката дума!  Mr. Green
Лек ден!

# 722
На обяд хапнах омлет с тиквички....Още ми е тежки на стомаха.Не знам какво ще вечерям,но ше гледам да е много по-лекичко.
Иначе и аз съм като Bobeto-не мърдам на килца,но и прегрешенията са на лице Naughty

# 723
Здравейте, момичета  Hug ! Днес ми е последен ден от третия режим. Хапвам си диня. В събота и неделя ще си почина-няма да се отпускам много, но ще си позволя някои неща без угризения  Mr. Green . И от понеделник отново! Дано след тази кратка почивка да ми се раздвижи метаболизмът, че застопорих кг. за доста дълго време.
Слънчев ден, момичета и много минуси   bouquet !

# 724
   valia_b, браво за упоритостта и издръжливостта!  Hug Дано всички успеем да доведем нещата до край!  Ще пуснеш ли един отчет на мерки и теглилки  утре?  Flutter Казваш, че си застопорила килограми.. кога спря да сваляш? В понеделник пак от първия ли режим започваш или някой от другите 'страхотни'? Ама и аз как те залях с въпроси..... ooooh!
То и аз се чудя, след приключването на първия режим, как да си пораздвижа метаболизма.  newsm78  Точно тогава се пада и новолуние, та мисля да го изкарам само на фреш грейпфрут. А после...дали да не увелича порциите и приема на въглехидрати за 2-3 дена... Абе голяма чуденка ми е... Thinking
 Иначе съм режимна, без прегрешения. Днес ще го карам на кисело мляко с ягоди.
luucci , как върви? Ти кога беше започнала диетката? Сантиметри мерила ли си?

# 725
Здравейте!  bouquet И аз искам да отслабвам и от вчера съм на режима.За сега е добре.Пожелавам ви успех и много минуси.

# 726
mihova, добре дошла сред нас  Hug !
Bobeto, започвам да отговарям на въпросите ти един по един  Simple Smile . Мерки няма записани, следя си само по дрехите-много хлопат вече. За теглилките-от първия режим смъкнах 4,5 кг, от втория - 1,5 кг, а от третия 1кг, който още не мога да закрепя за постоянно. Но пък и аз все си позволявам разни странични нещица  Embarassed . В понеделник започвам друг страхотен режим- този, който е монотонен за 1 месец.

# 727
нещо не ми пуска истинския сайт Thinking,явно е нещо от "правилата на форума" Flutter Peace,но сайта е калориенбаланс.ком(на латиница )Laughing Heart Eyes

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 13:23 от mihova

# 728
valia_b, щом дрехите са се разхлопали, значи всичко е наред!  Hug Но и като свалени килограми, резултатът ми се струва много добър. Дано и в следващия режим така да продължи!
mihova , добре дошла! Мерси за линка, ще го погледна в къщи, че тук нещо не ми се отваря. Успех с диетката!   bouquet

# 729
Вали,поздравления за успеха!Наистина си страхотна  bouquet!

mihova ,добре дошла в нашите редици Hug!Желая ти успех!

Мен ме е налегнало едно мрачно настроение,съвсем си омотах часовете за хранене.В общи линии нямам апетит,ама ако ми се дояде-само глупости са ми в главата!Мазни,висококалорични,какво да ви кажа ooooh!...Реших да се възползвам от лунната фаза,която е утре-последна четвърт.А после-да живее киселото мляко с ленено семе и горещата вода сутрин на гладно.

Усмивки и минуси от мен!

# 730
Благодаря момичета за топлото посрещане и успех!  bouquet Hug

# 731
Добър ден!
Нова тема няма ли?
Ох аз се "изтървах" та станах цели 55 кг Sick Sick Sick Sick

# 732
И аз искам така да се "изтърва" и да стана 55 кг  Rolling Eyes  Hug .

# 733
Добър ден!
(леле колко официално ми прозвуча ooooh!,почвам отначало)

Здрасти,Ванилия!Признай си,че сме ти липсвали и за това се връщаш Hug!
Права е Валя за изтърването Laughing!

# 734
Добро утро newsm03!Как сте?Аз съм много добре(пу,да не се урочасам Crazy)Днеска ми е трети ден и смело продължавам напред!Ще си забъркам една тенджера с таратор от 2бр.  0.1% кисело мляко и 1 краставица и ще си хапвам цял ден.ОСВЕН ТОВА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ ДНЕСКА Е ЛУНУВАНЕТО И НЕТРЯБВА ДА ПРЕКАЛЯВАМЕ С ХРАНАТА!!!!!Избирайте нещо по-леко за хапване. Hug Хайде пишете и до после Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт