Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Ловеч
Много ви благодаря на всички, че ми пояснихте някои неща! Наистина сте страхотни smile3501. Аз днес съм пак на кисело мляко и ябълки, само че като огладнея зверски си хапвам ябълка. Спазвам да ям в другите часове, но между тях много огладнявам и затова. Надявам се да не се окаже толкова фатално newsm17.

# 601
И при мен нещата вървят уж, днес ми е втори ден, трябваше да е белтъчини, но аз хапнах кюфтета на обяд, довечера пак..
Дали не наруших нещо с тези кюфтета, могат ли да минат за белтъчна храна
  bouquet

# 602
Стефи, по първата диета, която е в темата, и за обяд, и за вечеря са въглехидратни дни. Все пак д-р Байкова затова е диетолог-да предписва на различните хора различни режими на хранене. Само че тези като мен, които не могат да отидат на преглед, си карат по даден вариант. А ти за какви два-три поредни дни белтъчини/въглехидрати споменаваш? Можеш ли да напишеш и твоя вариант?
Абсолютно съм съгласна с теб Peace  Но аз това го написах от личен опит - преди 5 години посещавах Байкова в продължение на 1 година и нито един път не ми е дала две въглехидратни хранения в един ден. А за поредните дни имам предвид например във втората диета от първа страница 1 ден = 2 ден; 3 ден=4ден и т.н. В такива случаи тя ми е казвала, че е хубаво в двата поредни /еднакви като хранене/ дни да се консумират еднакви като вид белтъчни или въглехидратни дни. Например и двата дни пиле или и двата дни извара и т.н.
Последният режим, който ми написа започва с редуване на белтъчни и въглехидратни дни /във въглехидратните вечерята е постно зел.ястие с млечен продукт/, 7 ден разтоварващ. От 8-мия ден започват два дни на обед белтъчини, на вечеря постно зел.ястие с мл.продукт,следва разтоварващ. И отново два дни на обед белтъчини, на вечеря постно зел.ястие с мл.продукт,следва разтоварващ.
Stephy, благодаря ти  Hug

Хубава вечер на всички!

# 603
Да ви се похваля!ДОстигнах желаните 50кг.!!!!!
За две раждания не малко Heart Eyes

# 604
  • Ловеч
Ванилия75, браво! Това е страхотен резултат! Колко кг свали общо? Ти всички етапи на диетата ли прави ?

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 12:09 от radina_k86

# 605
Здравейте момичета Hug, приемате ли новобранци Mr. Green. Само тази диета не съм пробвала, така че е време Rolling Eyes. В момента ви чета и след Гергьовден мисля да се присъединя към вас.Ванилия75 браво и от мен, сподели,че и мен ме гризе любопитството Wink. лек и отслабващ ден ви желая.

# 606
Нони, добре дошла  Hug !

# 607
Момичета, приемате ли ме в отбора? Hug Искам да отслабна здравословно,ефективно и с настроение - и смятам, че този режим е най-подходящия за мен! Чета ви отдавна, но чак сега се включвам активно - днес ми е 2-ри ден от първа диета. Поздравления на всички момичета със страхотни тела, а на дерзаещите като мен - успех!

# 608
Здравейте момичета , искам и аз да се отчета - вчера ми беше последен ден от втората диета и резултата е -7.7 кг. Първата диета приключих на -4.5 кг., втората - 3.2 кг. Може би трябва да споделя , че аз имам много за сваляне започнах 81.800 кг. и съм на 41 год., за една година качих 25 кг. Лек и успешен ден на всички и много минуси в килограмите. newsm51 smile3525 newsm51

# 609
 newsm51  newsm20  smile3525
И аз като теб започвам от много кг.

# 610
Не съм спазвала цялата диета.Ядох мнооого грейпфруд,пих страшно много вода и набивах таратор Mr. Green
Резултата за около два месеца -18кг. Без абсолютно никакъв спорт.Ако ви интересува нещо пишете  bouquet

# 611
Здравейте, момичета  Hug ! Днес ми е осми ден от първата диета. За една седмица съм смъкнала 3,5 кг. Не спортувам, почти не се движа, освен до магазина. Цял ден съм седнала в офиса. Много съм доволна и от диетата, и от резултата! Днес съм на варени картофки с лимонов сок и магданоз. С чайчето си хапвам по 1 круша.
Страхотен ден, момичета   bouquet !

# 612
Момичета,много ме радвате с успехите си Simple Smile Защо само аз не мога да следвам плътно разписанието...Само от 3 дни съм на режима, през деня спазвам всичко стриктно,но вечер...озверявам #Cussing out МОжеби защото лягам към 2 часа среднощ и от 20:00часа до 2:00 ми идва много времето.Пък и съм свикнала да се тъпча вечер, ах, тези грозни навици Mr. Green И двата вечера си правя зеленчукови сандвичи с бонус и краставица - виепозволявате ли си такива  екстри или добрите ви резултати се дължат на стриктното изпълнение?

# 613
Вечер си лягам към 12, но гледам последното ми хранене да е в 19.30. Наложих си и това е. Имам чувството, че всичко е на психическа основа-реших, че този път ще съм стриктна. Утре вечер малко ще наруша режима с малка порция агнешко. Не знам как ще се преборя с родителите на съпруга ми да не ми сервират шопска салата, гарнитура и т.н.

# 614
valia_b, поздравления за резултата   bouquet
Днес бях при Байкова - резултата за първия месец е 5,5 кг. Не е много, но както вече споменах не съм особено стриктна, тъй че - доволна съм  Simple Smile Още повече, че не искам бързо отслабване  Peace Сега отивам на гости при мама за две седмици и се надявам да съм по-стриктна. Следващото мерене ще е чак след три седмици.

Желая ви весели празници, умерено отдаване на изкушенията и страхотни резултати  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт