FarmVille - 11 тема

• 36 154
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Аха, прочетох з атрактора  Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 19:40 от Juiciness

# 91
  • Пловдив
Дали има значение дали играеш през фейсбук или през сайта на игрите? newsm78 Вече съм 7 ниво мафиотка  Sunglasses

# 92
  • София
хммммммм и аз нямам такъв трактор  smile3516

# 93
  • София
Дали има значение дали играеш през фейсбук или през сайта на игрите? newsm78 Вече съм 7 ниво мафиотка  Sunglasses

това не го разбрах, аз играя само чрез профила си във фейсбук

# 94
  • Пловдив

и какво прочете? кажи ни   bouquet

# 95
и какво прочете? кажи ни   bouquet

Ами просто си промених поста, защото не бях чела последните страници и бях писала, че сигурно тракторът още не е пуснат и хората, които го имат са чийтвалинай-вероятно. Но сега прочетох във форума, че на някои хора над 10ти лвл в Мафията, им се е появил в маркета за 45 000, има и снимки. Rolling Eyes

Та преполагам, че в момента го тестват и след няколко дни ще го направят аvailable за всички над 10то ниво там.

А аз тая игра не я играя, трябва да започна май. Laughing

# 96
  • Пловдив
Аха, прочетох з атрактора  Simple Smile
и какво прочете? кажи ни   bouquet

Ами просто си промених поста, защото не бях чела последните страници и бях писала, че сигурно тракторът още не е пуснат и хората, които го имат са чийтвалинай-вероятно. Но сега прочетох във форума, че на някои хора над 10ти лвл в Мафията, им се е появил в маркета за 45 000, има и снимки. Rolling Eyes

Та преполагам, че в момента го тестват и след няколко дни ще го направят аvailable за всички над 10то ниво там.

Офф, аз помислих, че някъде си прочела как да се появи и при нас, сори, не съм ти прочела стария пост  Embarassed Embarassed Embarassed
Аз съм на 11 лвл в мафията, но нямям трактор
 Close

# 97
  • София
И при нас няма трактор, мъж ми е на 279 ниво в мафията, детето на 14-то, но при нито един от двамата го няма още.

# 98
И при мен няма още трактор, ама спокойно....ще го пуснат поетапно за всички. ))))

А моите кокошки са ужасно стиснати....от 30кокошки, едва 4снесоха днес.
Вие по колко кокошки въртите, че изкарвате по 20-30яйца?

# 99
И при мен няма още трактор, ама спокойно....ще го пуснат поетапно за всички. ))))

А моите кокошки са ужасно стиснати....от 30кокошки, едва 4снесоха днес.
Вие по колко кокошки въртите, че изкарвате по 20-30яйца?

Аз въртя вече само с пълен кокошарник, по-голям е шансът за яйце, а и доста парички се трупат, когато няма такова. Днес по обяд от абсолютно всяка врътка, която направих, имаше снесено яйце. Сега смятам да продължа и при малко късмет да взема последния медал.  Simple Smile

# 100
  • Пловдив
Въртя ги тез кокошки, но този курник не иска да се размножава и това си е то!!!   ooooh! ooooh! ooooh!

# 101
 Wink от златно яйце ми се падна гном..явно са го върнали отново newsm78

# 102
  • София
Mirama, аз от 70 кокошки и 6 оборотни правя между 15 и 20 в дните, които ги въртя всички.
Днес 18 и ми остават 2 за синя панделка.

# 103
Е аз явно си нямам късмет.
Но нямам нерви да въртя пълен кокошкарник, просто абсурд да вкарвам и изкарвам по 20кокошки по 15-20пъти.

# 104
Аз искам да питам някой има ли проблем с отварянето на фермата или е само при мен ? Просто не зарежда давах рефреш какво ли но пак не става Confused

Общи условия

Активация на акаунт