Бродирана красота - Гоблени 69

• 101 001
  • 677
  •   1
Отговори
# 180
Поздравления на всички за красотите - ДЕРЗАЙТЕ  newsm10
Набързо да покажа вече рамкираните крачета
http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.17034948
Сама ги рамкирах  Wink

Браво Здравче много хубава е станала smile3501

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 18:34 от krk_kr

# 181
Малее, невероятни са! С тази рамка са станали много свежи! Къде ги рамкира?

Поздравления  Hug

# 182
krk_kr страхотни са!  Hug И аз съм готова с малката африканка  Wink и започнах Тигъра!  Party

С кой ще си правим компания?  Flutter

# 183
  • София
Poepie, невероятна красота се получава! Заслужава си усилието!  smile3501
Krk–kr, подравления, много добре си се справила!
А африканката на Здравка ми носи такова топло настроение!  Party

И още веднъж да благодаря на всички!  Hug

# 184
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравче, поздравления!  Hug

Биляна гоблена "Събирачки на класове" го има в сайта на Милена стил в категорията пейзажи. Ето ти линк: http://www.milenastyle.com/catalog/catalog/index.php/cPath/2_25_92/sort/2a/page/4

poepie много добре се получава. За такива гоблени сигурно се изисква голямо търпение.

# 185
  • Варна
Poepie доста си напреднала! Страхотно се получава.
Здравче ще си правиш компания с Tanit, тя го шие този тигър. Много е красив, с нетърпение ще чакам да показвате етапи.

# 186
krk_kr, много хубави крачета  Hug
Здравче, много бързо шиеш, браво, много красив станал гоблена. Сега ще ушиеш и тигъра  :lol

Отново се обръщам за помощ към вас   Embarassed
Търся някакъв гоблен на Гармиш-Партенкирхен (на немски Garmisch-Partenkirchen) . Искам го за един много близък приятел. Иска да е зимен пейзаж, защото е ходил там на ски и му харесало много. Ако пък и е с планината Zugspitze още по-хубаво.

# 187
  • В Бургас,край морето!!!
Айнури,голяма красота HugНякой ден,ще отида там и ще го разгледам  bouquet

# 188
  Здравейте , много красоти сте показали пак .
Poepie , страхотно се получава и напредъкът въобще не е скромен  #Crazy.Скоро и аз ще покажа , само да довърша схемата.
Дъмпер , много сладка къщичка  Grinning
Много ми харесват събирачките на класове.
Здравче , браво за африканката , а тигърчето е много сладко , показвай етапчета!

# 189
pepen  много е хубав гоблена ти .Само да попитам ти със скоростта на светлината ли шиеш smile3501 . Много си бърза ,аз това нещо ще го шия сигурно половин година
Гобленчето става страхотно, чакаме крайния резултат  Hug За събирачките на класове на Милена стил мога да ви кажа, че са страхотни. Свекърва ми го ши , цветовете са много хубави.  Хубав и спорен ден от мен

# 190
Poepie ти почти си готова.Браво,много търпелив и упорит човек си.Чакам крайния резултат.
Много красоти пак видях.
Надявам се скоро и аз да се похваля.                       

# 191
   Момичета понеже и на мен много ми хареса  "Събирачки на класове" , кажете виждам че го има с конци Ариадна , те качествени ли са , защото като чели много евтино ми се струва !  newsm78

# 192
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Да покажа и аз един етап от моята "гъдулка" / както казва съпругът/
Вчера си свалих и другите два - с китара и саксофон, на кога ще им дойде реда ще видим.
Ние с пепен сме на музикална вълна, но тя е по - бърза от мен.
Това в Гармиш ........ ли е ? Страхотно е ..

Относно конците ариадна - аз само с такия шия. За цената си са добри. Това, което съм показала е с ариадна. Също така имам още един - Бабината къща е с тях и съм доволна.  Започнала съм да шия и Мостар - готова комплектовка и той е с тях.Всички други които съм приготвила да шия - също.  Но вече съм решила за себе си да не купувам готова комплектовка. Във форумите има прекрасни хора, които ме показаха доста неща и не мисля вече да се  " прекарвам" с готови комплектовки на някои фирми.

# 193
  • Бургас
Благодаря ви момичета за милите думи, ако ви кажа, че не ми е минавало през ум да захвърля този гоблен ще излъжа...
Но продължавам да се боря със него, но имам чуството, че ще си отиде младостта  ми докато го ушия Laughing
ba4iiska всички гъдулки,цигулки и пр. са ми слабост Heart Eyes
pepen  браво, давай вижда му се края
Yolinka  бре Grinning теб чакам да показваш, айдиии! Hug omm

# 194
  • гр.Плевен
Ей това пък са моите гоблени: http://margoto66.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.451824

А този подарък вече пътува за чужденеция: http://margoto66.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.451824.17034928.big

Общи условия

Активация на акаунт