Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 917
  • 677
  •   1
Отговори
# 390
С пожелания за добро утро и етап от мен:

# 391
  • sf
Аз започнах това http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5374518784028136514

Довърших англечетата,ама нещо много размити ми се струват, сигурно съм объркала някой цвят в разпределенито. Нямам снимка обаче, първо трбва да взема батерии  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 392
  • Костинброд
Момичета извинявам се че ползвам темата.
didi_to изчисти си ЛС-не мога да ти пиша.

# 393
Здравейте момичета, реших да се представя. Отдавна ви чета и се възхищавам на прекрасните ви гоблени и компетентност.Шия гоблени отдавна, и имам ушити наколко гоблени.Ще пробвам по-натам да покажа моите неща. Желая успешен ден на всички.

# 394
  • София
Здравейте не съм писала отдавна  Embarassed .
Страхотни неща сте ушили  Hug Heart Eyes  bouquet
И аз да се похваля с ушитият и рамкиран коледен подарък

lililina добре дошла   bouquet ще чакаме да покажеш гоблените ти.

Лек ден на всички   bouquet

# 395
Знае ли някой защо този форум на рускините : http://forum.sudarushka.int.ru не работи?
Преди време бях харесала там разни схеми.

# 396
Сиссак, хубаво етапче  Wink, браво ти си го свършила това венче  Laughing
Надежда 96, хубаво гобленче  Hug
donsita, лелеее, какъв хубав гоблен си започнала  Laughing завид  Mr. Green
danym, охлю бохлю или не, става много красиво  Peace

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 10:34 от aynur

# 397
Donsita, успешно шиене! Мммм, замириса ми на пролет Hug

Радостка, Ara bella, благодаря за отговорите Hug

Няма ме, този гоблен на Кинкейд и аз бих нарекла невероятен, просто защото никой не би повярвал че мога да ушия нещо толкова голямо  Rolling Eyes Laughing Наистина е предизвикателство дори и за най-ентусиазираните. Но пък е магнетично красив Hug

Yolinka, (извини ме че пропуснах Embarassed) напредъкът ти е страхотен! Този толкова красив и стилен гоблен наистина си заслужава търпението.

Danym, не си ти никакъв охлюв; гледам конски копита галопират вече Hug

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 11:17 от Прасчо

# 398
  • sf
Ето малко снимки на ангелчетата. Сега пък не ми изглеждат толкоз размити  Thinking
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5432083207106955346

# 399
Дончита много са хубави и аз ги имам приготвени, но още не съм се решила да шия кръстат бод. Разпределила съм си конците- дано да са успешно, и чакат по- добро време. Сега се мъча над Вратата към рая. Всеки ден гледам страхотни красоти. Няма да изброявам всички

# 400
  • край Дунав
Пробвай ангелчетата с златна панама на дмц-аида 14-ка е и с гобленов бод-стават доста добре. Правих ги и в/у бялата  панама с ламе-също става чудесно!

# 401
  • София
Донсита, аз се сетих за пеперудите ти, понеже и аз сега по тях боцкам..
Беше ли и прала след като ги уши? Че нали са на оцветена панама, да не вземе дападне боята?

# 402
Скорпионче, от къде мога да си купя такава златна панама? Моите ангелчета са готова комплектовка на Ланарте. Не  е проблем да взема и да ушия и втори, та нали ще ставам свекървичка след някоя и друга година та да има за двете снахички smile3503 smile3521

# 403
  • sf
Донсита, аз се сетих за пеперудите ти, понеже и аз сега по тях боцкам..
Беше ли и прала след като ги уши? Че нали са на оцветена панама, да не вземе дападне боята?
На снимката са прани. И ги гладих аже,че и без да слагам нищо между тях и ютията. Нищо им няма.

# 404
    Хайде да се похваля с готова есен. На живо цветовете са много по ярки.

Общи условия

Активация на акаунт