Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 920
  • 677
  •   1
Отговори
# 375

Наистина е тъпо да кажеш на някой да изчете 70 теми с по 30 страници......
просто ако някой знае инфо за гоблена да ми го сподели, ако не - здраве да е.

Тъпа ли ме нарече току-що  newsm53

# 376
Лолита, на Mystic Stitch е  Simple Smile

Хипатия  Hug  bouquet

# 377
Ето тук е обсъждан този по Кинкейд , няма ме

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439666.msg12939667#msg12939667

# 378
dianjeli3 ,нека да е честит твоят празникът на твоето детеце,  много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!Да бъде слънчево дете, да има истински приятели, да радва мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледа на света.
Да е жив и здрав!

# 379
  • Плевен

dianjeli3  - Честит рожден ден на твоето пораснало момченце !!! nbirthday Да ти е живо и здраво!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Няма ме    Laughingето ти още един линк и то съвсем отскоро /а не 69теми/ се говори за него  PeaceПрочети внимателно и помоли отново!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454522.675

А за първия гоблен Сисак ти е обяснила изключително внимателно ,дори и на мене с мойто егн ми стана ясно! Mr. Green Вместо да и благодариш ,ти я нападаш !През този етап съм минала и ти давам съвет-"Бъди по -учтива"

# 380

За втория линк - този гоблен беше обсъждан безброй пъти в различните теми.Върни се, намери и прочети.

Ето ти схемата

Оригинала се шие на Аида14 и в този случай размерът на гоблена ще е 55 на 41 см.
Разбира се може да се шие и на друг акаунт.

# 381

Наистина е тъпо да кажеш на някой да изчете 70 теми с по 30 страници......

Тъпа ли ме нарече току-що  newsm53

Така ли те нарекох? Thinking

dianjeli3  - Честит рожден ден на твоето пораснало момченце !!! nbirthday Да ти е живо и здраво!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Няма ме    Laughingето ти още един линк и то съвсем отскоро /а не 69теми/ се говори за него  PeaceПрочети внимателно и помоли отново!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454522.675

А за първия гоблен Сисак ти е обяснила изключително внимателно ,дори и на мене с мойто егн ми стана ясно! Mr. Green Вместо да и благодариш ,ти я нападаш !През този етап съм минала и ти давам съвет-"Бъди по -учтива"

Това какво ти казват и как го разбираш до известна степен зависи от егн-то но не мисля че е водещо Peace
Очевидно създадох впечатление на неучтива неблагодарница - не е така, повярвай ми.
Но и аз пиша в теми в които много момичета влизат и питат нещо вече обсъждано. Винаги съм обяснявала и отговаряла ако знам. Това е форум - не библиотека, да ме прощаваш Peace
 Ми не му се чете на някой 700 страници примерно, и аз отговарям - ПОВЕЧЕ от разбираемо е защо Peace
Аз ежедневно минавам през етапа да се науча с кой да бъда учтива.
И не обидих в никакъв случай авторката на по-горното мнение. Кой както си иска така го чете.

Благодаря за инфото на всички.

# 382

Значи няма ме си каза : ще бъда безкрайно задължена , това не е неучтиво според мен. Никой не й отговори.
Спирам да се разправям

# 383
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

...
Очевидно създадох впечатление на неучтива неблагодарница - не е така, повярвай ми.
...

Hug не слънце  Hug

просто затвърди мнението ми, че понякога човек се опитва да каже едно нещо, а се разбира друго  Hug и е излишно човек да се стяга и обижда  Wink

айде сега да плеснем и да се прегърнем  Hug
за гоблена вече ти отговориха. сега може да кажеш какво си шила, за да му се порадваме и ние   bouquet

# 384
  • Варна
Цоп! Едно етапче от охльо-бохльо, този път обаче със сигурност ще е готов до Гергьовден Laughing

# 385
Благодаря на всички за честитиките и пожеланията за рожденния ден на Мимито   Hug (малко със закъснениие благодаря , защото вчера не съм чела форума  Embarassed)
Порасна с още една годинка момиченцето ми  
Почерпете се със закъснение  Heart Eyes

Ето как са празнували в детската градинка с приятелчетата ...

danym , и аз почнах Св Георги , този на Солария , но моя със сигурност няма да е готов до Гергьовден  Rolling Eyes поне не таз година  Mr. Green
Ние Георги вкъщи нямаме , но мъжа ми е роден на Гергьовден , и според мен това го прави наполовина Георги  Laughing

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 21:30 от Мимито & Светла

# 386
Здравейте и от мен, от скоро шия гоблени имам нужда от помощ- търся схемата на гоблена Майчина благословия с ДМЦ конци.Благодаря ви предварително  Hug  bouquet

# 387
  • Бургас

Значи няма ме си каза : ще бъда безкрайно задължена , това не е неучтиво според мен. Никой не й отговори.
Спирам да се разправям

Peace

# 388

...
...

Hug не слънце  Hug

просто затвърди мнението ми, че понякога човек се опитва да каже едно нещо, а се разбира друго  Hug и е излишно човек да се стяга и обижда  Wink

айде сега да плеснем и да се прегърнем  Hug
за гоблена вече ти отговориха. сега може да кажеш какво си шила, за да му се порадваме и ние   bouquet
Нищо...не съм правила гоблен през живота си, но свекърва ми е запалена много и шие редовно и искам да я изненадам понеже скоро ила рожден ден.

# 389
Добро утро.

Мама Меци , ако е този, за който си мисля, заповядай

http://dump.ru/file/1366698

Мимито е хубавица Grinning

Общи условия

Активация на акаунт