Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 984
  • 677
  •   1
Отговори
# 210
  • София
как закрит бе, онзи ден ходи Иваничка да пита за панами. според мен мъж ти се е объркал или не го е открил, или е отишул като е затворено, то не си личи какво е изобщо
Сигурно си права, че ми се обажда 100 пъти, за да попита къде е точно.  Thinking
В понеделник ще отида до там.

# 211
300 бода означава 15 квадрата от бг панамата
wesi.i.gogo , и да кажеш после има ли го магазина

# 212
  • Варна
Къде във Варна има магазини за гоблени. Аз знам само този зад пощата, но там трябва да чакам месец за Африканката...
В тази зима нещо много ми се доши...

# 213
  • София
как закрит бе, онзи ден ходи Иваничка да пита за панами. според мен мъж ти се е объркал или не го е открил, или е отишул като е затворено, то не си личи какво е изобщо
Сигурно си права, че ми се обажда 100 пъти, за да попита къде е точно.  Thinking
В понеделник ще отида до там.
Вчера в 17 и малко магазина си беше на място и нямаше никави признаци да го закриват. А в сряда(или вторник) влизах, ако щяха да го закриват - да бяха казали  Peace Peace

# 214
  • гр.Добрич
soleil,  на Африканката малкия модел я купих точно оттам зад Пощата, но явно е свършила. Има един магазин в Образцов дом, на втория етаж. Може и там да провериш, а най сигурно си я поръчай от сайта на Аксиома, все пак те са вносителите на Ланарте.

# 215
  • Варна
Къде във Варна има магазини за гоблени. Аз знам само този зад пощата, но там трябва да чакам месец за Африканката...
  Има два магазина на колхозния пазар,Единия е на кръстовището на светофара посока големите блокове,Пада се точно до магазин за дрехи Мода за бременни,А другият е на гаражите ,И двата са много добре заредени,Дано да съм обяснила разбираемо Hug

# 216
  • Бургас
Зори извини ме за любопитството, но винаги ми е много интересно да разбера какво шиеш във момента? Simple Smile

# 217
Лятото като бях във Варна имаше и един магазин на Червения площад.

# 218
Момичета, имам нужда от помощ-трябва ми нещо на рибарска тематика, но да не е много голямо Embarassed
Благодаря предварително!

# 219
  • Плевен

Grinning Завърших си гобленчето предсрочно !До  РД на човека за когото е определен има още около 2 седмици ! Mr. GreenКонтурчето ме измъчи,на схемата не беше отбелязано и следвайки снимката на гоблена дано съм се справила  newsm78 Цветовете  на живо са по пастелни ,но снимката е с телефон  Whistling

това е оригинала 

Стоиш си в къщи ,обаждаш се по телефона ,правиш поръчка за 30 лв /може и по-голяма ,но не под тази сума за да ти излезнат разходите  безплатно/ все ще си харесаш още нещо   Wink и чакаш ! Heart EyesМного са точни!!!

http://axioma.3clab.com/lanarte_esen07.html

# 220
  • Бургас
pepen поздравления, много е красив Heart Eyes

# 221
  • в една мансарда точно под звездите ..........
pepen справила си се повече от блестящо. Смея да твърдя, че ми харесва повече от оригинала на снимката. Някак цветовете ти са по-ярки.
Поздравления!   bouquet

# 222
 Браво на всички вас, аз от много отдавна не бях влизала и съм възхитена от вашите работи. Ето и аз да се похваля с нещичко

http://www.snimka.bg/?profile,albums

# 223
Забравих да ви попитам момичета във Варна събирате ли се някъде? А и какво представлява тази томбола, можете ли да ми обясните малко повече.Благодаря предварително!

# 224
  • Варна
pepen  Гоблена е станал много красив,Поздравления

Общи условия

Активация на акаунт