Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 978
  • 677
  •   1
Отговори
# 240
ами като го ушиеш правиш контура на око  Whistling както те кефи, иначе трябва да си пренабереш схемата, ако я няма някъде в ПМ и да експериментираш там
poepie, трудно е, но става страхотно и си струва труда
Прасчо , поклон за дървото
Пепен, супер е станал  Hug

# 241
Няма я в ПМ, само pdf, ама си нямам идея дали не може по някакъв начин да се прехвърли вече готовия файл в ПМ! Thinking

# 242
  • София
Mira, за съжаление, не съм чувала да може Sad
Valka-I, естествено че няма проблем да го добявя - ама да го беше дала  newsm78

# 243
Иваничка,мога да ти дам ника ми-valkaiv.Ако трябва да ти дам нещо друго пиши ми какво,че не съм запозната.

# 244

Яд ме  че е толкова труден гоблен, коства ми толкова много време,  а аз го окепазявам така Sad

Как може да казваш , че окепазяваш  Crazy
Та то направо като картина ти се получава , направо е супер   bouquet

Аз нямям смелост още да подхвана гоблен на тази фирма , а съм си заплюла два от техните  Embarassed
 Heart Eyes

# 245
poepie , благодаря че се интересуваш от творчеството ми  Grinning  Hug!

Имам завършени две дребосъчета :

А от 3-4 дни започнах Парижката улица на Дим от пролетната колекция, но все още нищо не се е заформило и затова ще показвам етап след някой и друг ден. Това му е картинката :

# 246
  Зори , ще се радвам да показваш етапчета от Парижката улица , много е хубав  и цветен този гоблен.
  Poepie , и моят гоблен става като китеник отзад , ама според мен няма как да стане иначе. Броила съм в едно квадратче понякога има по 25-30 цвята #Crazy.В крайна сметка като се сложи в рамка никой няма да го гледа как е отзад  Laughing
  Прасчо , добре напредваш с бистрото , аз мойто го подарих на една приятелка да го шие , защото този, който съм почнала ще има да го шия поне две години още.Лошото е , че на нея и е първи гоблен и малко и е трудничко.
  pepen , поздравления за бързината на шиене , много нежен гоблен.

# 247
  • София
Добро утро!
Ето откъде започнах във вторник и докъде стигнах в събота:
,

Прасчо, дървото наистина е страхотна идея!
Зори, отново си избрала много красив гоблен!

Спокойна неделя на всички!

# 248
Здравейте,момичета!
Уфф,пак много красоти!Вие,момичета кога успявате?И къщи,и деца,и гоблени и то с какви скорости....
Е,хайде и аз да се похваля най-после с моята малка арабка

Приятна почивка на всички!

# 249
  • Бургас
Под окепазяване имах предвид отзад на гоблена Wink
Зори винаги ми е било интересно какво шиеш, защото всичките ти творения са жестоки, а повечето са на зимна тематика, което мен определено ми е слабост голяма Heart Eyes..
Париж е страхотен, скоро гледах  етапи от него Peace
И мини коледния е супер, ако може схемичка Heart Eyes
wesi.i.gogo комплименти, нямам думи просто!Браво
 smile3501

# 250
Здравейте, момичета.
Искам да обсъдя нещо с вас. Не съм участвала в организирането на томбола, а само във самата томбола. Но имам огромно желание. Ако, разбира се,сте съгласни и ако Здравчето не възрази, бих искала и аз да направя нещо.
Е, какво ще кажете аз да се заема с организацията на томболата?
 Praynig Praynig Praynig

# 251
poepie , много ти благодаря за комплиментите   bouquet!

Ето схемичката :

# 252
  • Бургас
 Зори И аз благодаря за схемата!

# 253
  • Бургас
Привет!
Останах много приятно изненадана като видях любима тема в любимия форум  Grinning
От дете шия гоблени, макар, че последния си гоблен уших преди две години, докато бях бременна с дъщеричката си. От тогава не съм шила, а имам огромно желание. Сега вече втора тема чета и ви се радвам на творенията, дори си харесах едни гобленчета и doci бе така любезна да ми прати схемите, та може би като успея да се организирам ще ги ушия и тях  Grinning Имам един започнат, но ето няколко ушити вече http://pipilotki.multiply.com/photos/album/9/9
Надявам се да ме приемете във вашите редици  Hug

# 254
  • Поморие
Момичета неуморни сте. Отново сте показали много красиви неща.
Зори, с нетърпение ще чакам етапче от Paris Market -  гоблена е разкошена. newsm10 Париж е любимия ми град и като го гледам ме връща на улицата на цветята.

Общи условия

Активация на акаунт