Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 811
  • 677
  •   1
Отговори
# 645
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Браво на Dipsito за Воденицата. Той ми е един от любимите. Намерих си схема от форумите и съм готова да го почна, стига да свърша другите два които съм започнала. Confused
Имам въпрос - имам наименованията на ДМС конците, като на самия списък е логото на фирмата (което предполага, че това са може би заводските имена). Но попадам на списък на ДМС за Вервако, където номерата са с други наименования. Сега по кои имена или номера да работя? Може ли някой да помогне? 

# 646
Здравейте момичета!
Страхотни неща показвате! Peace
Моля Ви отново за помощ...
Синът ми иска да му шия гоблен-кола за стаята му.Помъчих се с програмата,но нещо не ми се получава... newsm78
Ще шия евентуално на бълг.разграфена панама с гобленов бод/само това си мога,като начинаеща/
http://tanya71.snimka.bg/flowers/cvetya.359871.17286910

Много разчитам на Вашата помощ.
ta_nya@abv.bg
  bouquet Благодаря предварително!   bouquet
Благодаря Goody!Ще  му предложа да си избере.

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 17:23 от tanya71

# 647
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета!
Страхотни неща показвате! Peace
Моля Ви отново за помощ...
Синът ми иска да му шия гоблен-кола за стаята му.Помъчих се с програмата,но нещо не ми се получава... newsm78
Ще шия евентуално на бълг.разграфена панама с гобленов бод/само това си мога,като начинаеща/
http://tanya71.snimka.bg/flowers/cvetya.359871.17286910

Много разчитам на Вашата помощ.
ta_nya@abv.bg
  bouquet Благодаря предварително!   bouquet

правенето на гоблен по снимка е работа сложна и главоболна. има момичета, които се справят, но те не са много. по-добре потърсете нещо готово, което да се хареса на младежа

можете да разгледате тук http://goblenite.org/showthread.php?t=1220 има линкове към някои от схемите

успех

# 648
petli и Ирка - поздравления за завършените икони!

Ирка успех за новия ти гоблен, много е хубав, дано скоро да го ушиеш.

KikiNiki животинките ти са много хубави. Пожелавам ти скоро да си ги закачиш.

Dipsito, marti
ле-ле какви гоблени сте започнали, колко ли хубаво ще стоят като ги завършите.  Peace

# 649
Ох аз оставих тигъра замалко и боднах едни кончета!  Flutter Още не са прани...  Crazy Без контур с контур и с паспартуто

Остава само рамката!  Laughing

# 650
абе жена, ти спиш ли  Shocked

# 651
Страхотно се е получило,Здравка 79!Поздравления!Ще ме светнеш ли как става паспарту-то...
Да знам,ако някога достигна вашето майсторство...

# 652
  • Ямбол
Понеже шия "Първата целувка",обаче.. много се уморих от нея Simple Smile
Днес реших да избоцкам нещо бързо и лесно и много ми хареса  Flutter

# 653
Дж  Heart Eyes

Страхотно се е получило,Здравка 79!Поздравления!Ще ме светнеш ли как става паспарту-то...
Да знам,ако някога достигна вашето майсторство...

В този случай паспартуто е в комплекта!  Peace

Aetera много ефектно!  Peace

# 654
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравче, поздравления скъпа! Направо ти се възхищавам! И да те питам: остана ли ти още място по стените?  newsm78

# 655
Ирка, поздравления, много добре си се справила  Hug Видя ли че се справи и с червения цвят  Flutter Heart Eyes
А този другия гоблен дето си го започнала е супер, много е хубав. Ще чакаме етапчета  Wink

Здравче, страхотни кончета, браво  Hug Тъкмо и аз да питам за паспартуто, а те вече са питали и си отговорила  Crazy

Аетера, красиво е  Peace

Кики Ники, супер са станали  Simple Smile

Петли, браво, най-накрая свърши  Flutter

# 656
  • Перник
Да се запиша да ви последя малко пак,че отдавна не съм се вясвала.
Пък като спре да ме мързи,ще взема да публикувам и някоя снимка на последните ми творения.

# 657
  • В Бургас,край морето!!!
Айнурче,благодаря Hug
Ядосах се и оцветих smile3523 единия знак в червено,така ми беше най-лесно.
vivisi,благодаря за пожеланията,по-късно или утре ще кача етапче smile3509
Здравче,ти вярно не Shocked  спиш,като шевна машина си.Сега ще чакаме резултата от другата почивка Laughing
Много са красиви кончетата,вече се чудя какво ще ни покажеш?
Хайде подскажи ни  Embarassed
Приятна вечер на всички  bouquet
                                                                                 Поздрави:Ирка smile3525

# 658
  • София
Здравейте  Grinning
Скоро не съм писала, но пък редовно следя, какви красоти се творят   Hug
Здравка79  много са красиви кончетата  Peace
Ето и моето произведение, най-после готово За сега само изпрано и изгладено  Grinning
И един дребосък, първи опит по снимка

# 659
Здравейте майсторки на красоти, покрай моето шиене и дъщеря ми се запали тя е на 13, моля помогнете ми и ми предложете някакво лесно гобленче да се научи и да не и е много трудно.Така ще имаме още един начинаещ майстор.Благодаря ви предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт