''Парфюмни размисли и страсти'' 60

• 23 411
  • 628
  •   1
Отговори
# 15
Браво,Гагче!Супер си! Grinning

# 16
 Blush благодаря и момичета! Hug

Постарах се, но има  какво още да се желае - не съм подозирала, че отнема толкова много време, правих я час и половина...(а бях тръгнала да включвам всички континенти  Crazy)

Та по темата: определено харесвам ориенталци, особено ванилени  Mr. Green - сладички са ми, което обожавам! Не знаех че и Еликсира на Ерме е ориенталец  Thinking

Като цяло свързвам ориенталските аромати с тежки ароматни масла и много сиропирани миризми, като тази на накъртващо сладка баклава. Пръчиците и аз не харесвам, особено тези с аромат на лимон  Sick

Чудя се как забравих този виден ориенталски представител  Grinning: много го харесвах, но на средата на стотицата ми поомръзна.

# 17
Браво, Гага Мага. Невероятно красиво е.Страшно много харесвам индийските дрехи, украшения и танци.Само ориенталските аромати, не особено.
А аз съм точно обратното. Laughing Харесвам ориенталски аромати, плюс все пръчици, подправки, масла, ароматни тютюни и пр. Харесвам пищността, блясъка и пъстротата на ориента също, въпреки че са ми адски далеч от личното светоусещане.
Но жив индиец да не видя /никога не съм вярвала, че мога да развия лют расизъм, ма на, след няколко срещи с индийци е факт/.

Като баш ориенталски аромат, си представям нещо гъсто и тежко - силно жасминово или силно подправково, или силно изразена маслена роза. Не се сещам за конкретни имена в момента. Или оная баклава, за която говорите, и която аз не познавам - Кашмир.

Пътешествие из Ориента? Бих се оставила на естествения аромат на средата и бих се върнала с пълна чанта аромати, под всякаква форма, от там.

# 18
О да, "баклава"  Joy много пасва на Кашмира.

# 19
Гагче, браво на теб. Чудесно си се справила.  bouquet

Голям съм фен на ориенталците, засега нямам много време да се включвам, но надявам се скоро да се успокои обстановката около мен и да имам малко повече време да пиша.

# 20
Просто не мога да се въздържа да не ви поздравя с една класика, докато сме на тая тема - http://vbox7.com/play:b667debd  Joy  superuu

# 21
  • София
Аризона, от къде го намери това? Върна ме около 30 години назад.  Hug

# 22
Гагич, еваля.   bouquet

Ето го моя ориенталец -

# 23
# 24
  • виртуално
Аризона   bouquet
върна много приятни детски спомени

# 25
браво за темата,харесвам определени ориенталски аромати  Peace

# 26
Камелия, Рапунцел, радвам се, че клипчето ви е донесло приятни емоции; мен също винаги ме усмихват подобни спомени. Simple Smile
А това беше първото нещо, което ми изскочи в ума, веднага след като изпратих мнението си по темата. Grinning

# 27
  • Sofia
Не съм много малка, но този слон за пръв път го виждам!  Joy

# 28
А стига бе! Shocked Joy

# 29
  • Бургас
Питай родителите си за "Слона - моят приятел", аз също не съм гледала филма, но пък помня, че беше класика пореди много много години...

Общи условия

Активация на акаунт