"Жената е като крушката "

• 14 761
  • 276
  •   1
Отговори
# 15
  • Galaxy 13197853088
не разбрах от какво се възмущавате.
човека говори истини ...

# 16
Погледнете най-сетне на ТВ бизнеса откъм веселата му страна. Моля. Laughing
Ако трябва обаче да се съдим и докачаме за всяко нещо, бая адвокати ще са ни нужни. Като се сетя нашия домоуправител какъв екземпляр беше...съд му е малко. Laughing

# 17
  • sofia
Погледнете най-сетне на ТВ бизнеса откъм веселата му страна. Моля. Laughing
Ако трябва обаче да се съдим и докачаме за всяко нещо, бая адвокати ще са ни нужни. Като се сетя нашия домоуправител какъв екземпляр беше...съд му е малко. Laughing

Може пък и да си права PeaceАма,тоя бизнес взе да си прави квото си иска ,и понеже във вси4ки сфери е така все си мисля,4е някакси границата се преминава трърде 4есто Shocked

# 18
  • Пловдив
Истината е,че на мен ми е супер смешно....сега аз за мъж ли да се приемам?Акозапочна да се обиждам от някакви реклами,значи просто си нямам друга работа.

# 19
Lavender, всички си правят каквото си искат, само от ТВ бизнеса да бяха.
Ако погледнеш проекта като цяло, мисля, че са го измислили добре. Пък и сценарния екип са преобладаващи мъже, така че...
Гледай и се усмихвай! Hug

# 20
  • Galaxy 13197853088
като го гледах се усмихнах, сега като прочетох лавендърските писанки и се засмях на глас.

# 21
Лабрадор, не бъди нагъл. Laughing

# 22
  • sofia
като го гледах се усмихнах, сега като прочетох лавендърските писанки и се засмях на глас.

HugХУбаво е да има винаги положително настроени ли4ности м/у нас и те да дават надежда и на нас.Пък дори да се посмеем и на 4ужд гръб.

И аз се засмях Joy

# 23
Истината е,че на мен ми е супер смешно....сега аз за мъж ли да се приемам?Акозапочна да се обиждам от някакви реклами,значи просто си нямам друга работа.
И на мен ми е смешна рекламата.А за жените има бая вярно.Много са като крушките, така че няма какво толкова да те възмущава!

# 24
  • sofia
Лабрадор, не бъди нагъл. Laughing

Кефи ме,придаде весел оттенък в съботната утрин ,която аз не успях да разведря Mr. Green

Нека си пише 4овека,темите са за това Peace

# 25
Lavender, аз се шегувам, и Лабрадор мисля, знае това.
Покрай твоята тема се сетих за една дама- беше съдила марка бира заради рекламата им...
Последната глупост на Каменица за спасяването на мъжа също беше супер смешна, но обра доста награди. В България всичко е размито, та и най-голямото недоразумение се радва на голям успех.
Така и с жените-крушки. Laughing

Докато пишех и Dojh подтвърди мнението ми за Каменица. Извода е- никога не е твърде късно някой бранд сам да си го забоде. Joy

# 26
О, и мъжете има от какво да се оплачат- рекламата на "Каменица"- "няма да се мажа с крем, няма да гледам сапунки, няма да пия коктейли, спасете истинския мъж!"  Stop Сигурно 80 % от мъжете няма да си отворят тази бира.
Егати автогола.

Да спасим мъжа

# 27
То да е само това с рекламата на кастинга.  Whistling
Сега гледам Сблъсък и в началото на всеки рунд е много важно да се дават циц.те на една там... Whistling
То трябва и жените да почнеме да се уважаваме малко повече самите ние.
 Thinking

# 28
  • Galaxy 13197853088
То да е само това с рекламата на кастинга.  Whistling
Сега гледам Сблъсък и в началото на всеки рунд е много важно да се дават циц.те на една там... Whistling
То трябва и жените да почнеме да се уважаваме малко повече самите ние.
 Thinking

безобразие !!!
а по улиците да знаеш какво е  ooooh! цици ... цици ... цици, а по плажа и голи !!! ужъс !

# 29
Какво се чудите толкова?
Обикновено творческо безсилие, изсмукано от пръста.

Общи условия

Активация на акаунт