"Жената е като крушката "

• 14 808
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
Не ме дразни рекламата. И през ум не ми е минавало, че могат да ме навиват и развиват, та не съм се и причислила къмто групата. Mr. Green

# 76
Направете една подписка против рекламата, както и целия продукт, преди да се е пръкнал още.
Превантивна мярка, един вид. Mr. Green
След това се заемете с наистина важните неща- цените на тока и парното, храните и т.н. И там има нужда от подписки.

Предложението ми е напълно риторично, защото никой никога, за абсолютно нищо няма да се обедини в БГ.

# 77
  Смарти, ти направи, нали си умна (демек знам английски).

# 78
Аман от ущипани булки!
Нима не знаете оня виц за пералнята и Бай Ганьо? Като гледам рекламата ми става смешно

# 79
Аман от ущипани булки!
Нима не знаете оня виц за пералнята и Бай Ганьо? Като гледам рекламата ми става смешно

Еййй, аман от непукисти!

# 80

Непукисти са, защото нямаме закони, а и в СЕМ са събрани все куп фосили. Толкова неподвижни, имам предвид.
Ако живееха в страна с действащи закони, щеше да им пропука. Но... Замълчи, сърце! Рекламаджиите са невинни!  Rolling Eyes

# 81
  • в гората
Тука 1/3 не ги касае рекламата, явно не са в БГ;)
Другите се правят, че не е за тях, а за някакви други социални прослойки  Joy.
Третите тръгнаха акъл да дават за какво да се обединяваме или разединяваме.
Някои ни завиждат за проблемите.
Голяма забава.

# 82
Не ме дразни рекламата. Насочена е към определена таргет-група. Днес гледах репортаж за кастинга, има доста желаещи, следователно е ефективна.

# 83
Направете една подписка против рекламата, както и целия продукт, преди да се е пръкнал още.
След това се заемете с наистина важните неща- цените на тока и парното, храните и т.н. И там има нужда от подписки.

Aхам,и аз туй казвам:  Grinning

Вместо да се прави поредната петиция,направо да се сезират компетентните органи Tired  ooooh!

# 84
Каквато е таргет групата, такава е и рекламата. Мен повече ме възмути това, че в централната емисия новини на бтв се обсъжда края на Перла, ама тове е друга тема.

# 85
  • София
Хайде, стига сте се дразнили, че така само вдигате рейтинга на предаването! Сигурно рекламният екип чак сега се усетиха, че с възмущението на тема сексисъм само получават бонус още ползи!
Между другото, най-хубавото на тази реклама са актьорите. И двамата са много добри. Ако не бяха те щеше да е поредната тъъъъъъпа реклама.

# 86
Каквато е таргет групата, такава е и рекламата. Мен повече ме възмути това, че в централната емисия новини на бтв се обсъжда края на Перла, ама тове е друга тема.

А това пък вече не знам къде ми бърка, имам чувството че съм в Турция.. новини, сериали... един спира, тръгват 10 нови  newsm45 Минаваш през каналите и виждаш само Дуган, Инджи, Мехмед ... Пъшкат охкат  #2gunfire

Хубаво, че ги има книгите да избягам от всичко това...

# 87
Ако не бяха те щеше да е поредната тъъъъъъпа реклама.

Ама това си е поредната тъпа реклама, въпреки тях.  Mr. Green

# 88

Предложението ми е напълно риторично, защото никой никога, за абсолютно нищо няма да се обедини в БГ.
страхотно прозрение, тъкмо по темата ooooh!

по темата - аз се ядосах, обяснявах, че съвсем на идиоти ни правят, особенно с подобни реклами и предавания, ама май сме си такива....просто.....радвам се, че около мен няма семейство отишло на кастинг, поне това ме успокоява Tired

# 89
И тук ще го напиша:
тъпа реклама,
направена от тъпи, незнаещи, импотентни и без обща култура рекламисти.
одобрена от тъп продуцент,
който прави тъпо предаване,
за тъпата маса.
От което следва, че каквото ни се подава, това ще гледаме. От което, ерго ставаме по-тъпи. Колкото по-тъпи, толкова по-лесни за управление. Колко по-лесни, толкова по-добре.
Сега какво значение има всичко това, което написах?

Общи условия

Активация на акаунт