"Жената е като крушката "

• 14 882
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
http://vbox7.com/play:34eed189  Лили, дай линк тук, аз тая реклама никога не съм я виждал.

# 106
http://vbox7.com/play:34eed189  Лили, дай линк тук, аз тая реклама никога не съм я виждал.

Ееее, сега всички ще я видят!!! Тц!!!  Laughing

ПП. Тук, но нали няма да ми се сърдите. Аз нямам общо с нея и се дистанцирам изцяло!  Mr. Green

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 11:14 от Лили - Лу

# 107
  • До морето
Сигурно съм единствената жена, която не намира нещо кой знае какво?Приемете го с чувство за хумор.Този лаф е подобен на: "Жената е като Америка- един я открива, друг и дава името си!"

Не знам, прекалено ни е тежък живота, за да забелязваме такива неща и да се затормозяваме допълнително Wink  .Ама каквото се търси, такова се предлага  Naughty

Мен лично повече ме дразни това, че от две- три седмици по БиТиВи във времето от 17-22:00 има един час новини, а всичко останало е турски сериали (поправка: то вече и по Нова било така Naughty), а последната седмица даже и по новините гледахме за Перла.Къде я снимали, как я снимали, колко я снимали и т.н.Кулминацията беше като даваха една лелка-фризьорка, чийто телевизор беше  безвъзвратно угаснал.Трагедия!!!!!!! #Crazy Видиш ли, Перла свърши и сега лелката ше се свърши от мъка и тя ooooh! Да плачеш ли, да се смееш ли??????????

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 11:24 от idealno_loshata

# 108
Какво толкова има, съберете се двайсе жени, съберете по двайсе лева и заведете едно дело. После ше си купите по една чанта, забравих и името.
"Жената е като диня на пазара - много я чукат, един я зема."

# 109
"Жената е като диня на пазара - много я чукат, един я зема."

Вълчо, живееш опасно!  Wink
Иначе идеята за чантите ми харесва.

# 110
Сигурно съм единствената жена, която не намира нещо кой знае какво?Приемете го с чувство за хумор.Този лаф е подобен на: "Жената е като Америка- един я открива, друг и дава името си!"

Нещо ми се изчерпа чувството за хумор. Много почнаха да ме бъзикат като драг зрител- то не са тегобите на Мехмед, Инджи, Бахар, Панар в прайм тайма, то не са щенията и бъдещото онагледаването на поредните Радо Прашки, но този път семейни, да бидат известни...
Докато приемаме всичко, вдигайки ръце, ще продължават да ни третират като задръстени домакини, тръпнещи по съдбите на латино и турските сапунени звезди.

# 111
Фран, погледни само в "Кино и телевизия" колко много домакини се вълнуват от съдбите на Инджи, Минджи и т.н...
Като се купуват тия тъпни, кой програмен директор ще ги махне, кажи ми? Нали трябва да се продават проклетите реклами?
С какво? Почти никой не дава пари за качествени продукции, хеле пък наши. Скоро започва новата "Клиника на третия етаж", та малко ще изплакнем очо с хубав нашенски хумор и добри актьори.
Купуват на кило евтините сериали, тук-там ни залъжат с някое "Бягство от затвора" и това е.
В страна, в която една ТВ "Планета" се нарежда веднага след националните телевизии за какво говорим? Явно такова ни е нивото. Rolling Eyes

# 112
Абе, то е ясно, че предлагането се определя от търсенето. Но и търсенето зависи от предлагането. Готина беше пробата с "1001 нощи"- сработи. Пазар се намери не само сред класическата таргет група на сериалите по принцип.  И това всъщност е най-страшното.

# 113
Абе, то е ясно, че предлагането се определя от търсенето. Но и търсенето зависи от предлагането. Готина беше пробата с "1001 нощи"- сработи. Пазар се намери не само сред класическата таргет група на сериалите по принцип.  И това всъщност е най-страшното.

Да. Това говори за огромна дупка. За липса на семейни ценности, за търсене едва ли не на друга идентичност. Толкова много ни повтарят колко не ставаме като нация, че се възхищаваме на чуждите нрави и обичаи. Тъжна констатация. В сравнение с нея обаче, притеснението, че някакъв лунгур ме мисли за крушка веднага отпада. Joy

# 114
Хехе, турските сериали върнаха зрителя 25 години назад по времето на "Робинята Изаура", когато по улиците нямаше живо пиле, излъчвайки поредния епизод. Хората така се вживяха и ги вживяха в съдбите на героите, че започнахме /даже и аз/ да ги чувстваме близки, родни, наши.
Да не говорим, че турският бит, куртура и семейни взаимоотношения приличат много повече на нашите от бразилскитея или венецуелските.

# 115
Само да не ни връщат 125 години назад. Може да са безплатни уроци по турски език,
да свикваме с имената, със звученето. Българчета вече има кръстени Инджи.

# 116
Само да не ни връщат 125 години назад. Може да са безплатни уроци по турски език,

Стоенето на стойка Г-е ни е присъщо.

# 117
Така е. Обаче при турците се забелязва и онова уважение към възрастните, което липсва при нас.
И ББ Фемили ще канализира всичко- от семейна любов и сплотеност, до най-низшите страсти. Абе ooooh!

# 118

Един път успяха със сила, а сега ще видим... Какво толкова им се харесва на сериалите не знам! Мислех, че само бабите, които скучаят по цял ден, ги гледат. Да не говорим за ББ- това предаване е крайно глупаво.

# 119
Не искам да засегна никой... само ще кажа, че разчитам на личната естетика на нас българите... разчитам, ако не на тази от нашето поколение, то на тази идваща със следващото... тази на младите хора, отворени към света, широко скроени и оценяващи истински красивите неща... дори, когато в тях има и доза хумор...
... за мен обаче това отсъства... даже по-лошо... натрапва точно обратни посоки в рекламата за Биг Бр... даже няма да изпиша цялото име на реалитито...

Общи условия

Активация на акаунт