Кога тръгнахте за родилното ?

• 27 254
  • 240
  •   1
Отговори
# 30
Спука ми се мехура,отидох веднага след това.

# 31
  • София
При 1вото раждане ми изтекоха водите у дома.
При 2рото вдигнах високо кръвно, нямах контракции.
И двете ми раждания бяха преждевременни, и при двете бях в болницата 4 часа преди да родя.

# 32
уж не се забравяло, ама вече не помня Hug

# 33
Аз отидох в болницата на термин,без никакви болки.Докторът каза,че съм с 4,5 разкритие и да остана там.

Първият път и аз така.
А вторият път за малко да родя у дома.
Имах на моменти регулярни на момента хаотични контрации. Отидох 9 дни преди термин за запис на тонове и... родих след 3 часа.

# 34
Тръгнах към болницата, когато усетих, че не ми е много комфортно - усещах тежест ниско долу, но бях с нагласата, че ще ме върнат. Оказа се, че съм с 8 см разкритие и родих за половин час. Добре, че не чаках силните болки, защото сигурно щях да си родя у дома.

# 35
  • София
Тръгнах веднага след като почнаха да ми изтичат водите. Добре че тръгнахме веднага и беше неделя, та нямаше движение.
Едвам изчаках формалностите по приемането и родих  Mr. Green

# 36
Имах контракции на 5 минути,като си спомням как не ми се тръгваше към болницата Laughing Laughing,накрая си казах...я по-добре да тръгвам,че  да не родя вкъщи Grinning.Бях с 6 см разкритие

Два часа преди да започнат контракциите бях на мерене на тоновете и 3 см разкритие Party,доки каза,че до 48 часа ще родя,родих след 4 Mr. Green

# 37
  • София-България, Израел - където си поискам
и двата пъти след като ми изтекоха водите  Wink.

# 38
Имах контракции на 10 минути когато тръгнах за родилното.

# 39
На мен докторът ми беше казал, като ми станат на 7-8 минути контракциите да тръгвам.
Да, но ден преди термина, вечерта, започнаха контракции на 3 минути. Чакахме с мъжа ми и мерихме 2 часа - регулярни и все на 3 минути. Не бяха силни болките, дори започнах да се чудя дали въобще това са родилни контракции! Отидохме в болницата и ме приеха за раждане с 3 см разкритие. След още 4 часа контракции на по 3 мин имах вече пълно разкритие, но недостатъчно силни контракции. Родих след още 3 часа - точно на термина.
Така, че при всеки е различно!
Успех и леко раждане! Wink

# 40
  • Испания и Стара Загора
имах контракции на 5-6 минути ,когато тръгнах към родилното и при двете раждания:peace:

# 41
Освен, че имах контракции на 7-10мин, през нощта и прокървих. Като отидох се оказа, че било само тапата, което ме очуди, понеже ми беше изтекло слузесто нещо около 5 дни преди това, без ръжда, без цвят, за което док каза, че било тапата. Бях инструктирана да тръгна веднага, ако видя чиста кръв и точно така стана, но слава богу всичко си беше нормално! И родих този ден  Mr. Green

# 42
Отидох в родилното, като ми зачестиха контракциите, родих нормално.  А втория път седмица по-рано по мед. причини- родих секцио.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 23:11 от iva51

# 43
  • София
Тръгнах с контракции на 5 мин, отидах с 4 см разкритие и слид 3 часа вече се гушкахме  Peace Не се притеснявай ще усетиш кога да тръгнеш за болницата.

# 44
Изтекоха ми водите, контракции имах на 5мин, когато тръгнахме за болницата. Бях с 6см разкритие като стигнахме до там. Малката се роди след 8 часа активно естествено раждане без системи и каквото и да е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт