Кога тръгнахте за родилното ?

• 27 257
  • 240
  •   1
Отговори
# 60
  • На брега на морето
Тръгнах когато контракциите бяха на 10 минути, бях с 3 см разкритие обаче ..............като видях на кой лекар се паднах  ooooh! спряха и контракции и всичко, но той беше решил че трябва да родя в неговата смяна та приеха ме в 09:30 и в 14:50 вече гушках бебо.
Успех и леко раждане ти желая  Hug

# 61
  • ул. "Мечтание"
По мое мнение твърде рано... можех още доооооста да си почакам вкъщи...

Падна ми тапата и имах нерегулярни контракции. По настояване на мъжа ми се обадих на гинеколожката си, която каза да ида на преглед и ме приеха в родилното и те не знаят защо. За жалост се оказа, че раждането не е започнало наистина, но докторката май беше на друго мнение... и свърших със секцио 13 часа след падането на тапата.

Не мога да гласувам в анкетата.

# 62
Имах контракции на 5 мин, но даже ме е яд, че не си постоях пред телевизора вкъщи още час, час и половина. Много ми беше скучно като отидох, че и само аз раждах Simple Smile

# 63
НЯМЯМ ТЪРПЕНИЕ ВЕЧЕ-
 ДА СЕ СРЕЩНА С МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ !
 Искам всичко да е минало и заминало , да си гушкам малката рожба .
 Благодаря за отговорите !

Знам и аз съм така, с огромно удоволствие прочетох темичката, някак оптимистично ми подейства  newsm44

И аз и аз  Joy На 26.01 ми е термина. Нямам търпение. Браво за темичката! Късмет!   bouquet

# 64
Имах контракции, но се надявах да са фалшиви. Тръгнах, когато болката стана нетърпима и бях с 6 см разкритие в болницата.  Peace

# 65
Отидох с контракции на 7-8 мин. Оказа се, че съм с 2 см.разкритие и родих за 5 часа и половина.

# 66
Тръгнах към родилното с контракции на 5 минути. В болницата бях с разкритие 5 см. и след 3 часа и половина родих.

# 67
  • София
И двата пъти контракции ми почнаха на 5 мин, с бебата, даже - на 3...  Crazy С две думи - веднага тръгнах. Laughing

# 68
  • София
нито едното.
имах нерегулярни слаби контракции, но пренасях, така че отидох за запис на тоновете...взеха, че ме оставиха да раждам.

# 69
  • София
Първото - приеха ме в болницата без контракции, преносвах 7 дни
Второто - изтекоха ми водите.

# 70
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!

Гласувах за контракциите през 10 минути,но тръгнах за родилното когато бяха през 5. Имах достатъчно време да се подготвя. Контракциите ми започнаха в 8 вечерта и бяха през 12-15 минути първоначално, а към 4 сутринта вече през 5-7 минути.
Когато в родилния дом казах на лекаря си,че контракциите са ми започнали вечерта в 8,той с усмивка на уста отговори,че съм много изпълнителна и че е можело да не чакам толкова много.

# 71
  • До хладилника, който обичам
Когато контакциите ми бяха през 5 мин.
И аз така, и двата пъти Simple Smile
Като стигнах там, се оказа, че съм с 3,5-4 см разкритие. Първият път ме сложиха на система, но втория вече имах по-различни желания, така че след прегледа обикалях квартала около болницата и периодично се връщах да ме видях колко е напреднало разкритието.
Влязох за оформяне на документите на около 6-6,5 см, в предродилна влязох на 6-7 см, час и половина по-късно родих.
Вторият начин беше по-добър от първия (и двете раждания ми бяха чудесни и леки, по моите желания, но второто мина по-безболезнено и бързо).

# 72
Отидох веднъж с нерегулярни болки. Като че ли исках просто да ме успокоят, че всичко е наред и да ме върнат. Обаче ме приеха в болницата, имах 4см разкритие, изчакаха ме известно време, болките спряха и ме изписаха. Имах две седмици до термин и решиха, че е рано да ми предизвикват раждане.
Обаче вторият път ми изтекоха водите. Не тръгнах веднага в смисъл, че чаках мъжа ми да си дойде и докато отидем до болницата минаха поне 2 часа, имаше ужасно задръстване. Изчакаха ме още два часа, но никакви контракции не тръгнаха и ме сложиха на система. Исках да вляза във вана, а дори естествено не можа да излезе бебето и ме срязаха.

# 73
Отидох с контракции през 5-мин.Приеха ме с 3-см разкритие

# 74
Първия път когато контракциите станаха на 10 минути родих след 5 часа, втория път след спукване на около плодния мехур родих след 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт