Не се вижда нищо на ехографа?

• 3 046
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Z   bouquet Чудесна новина  Hug Hug Hug Честито! Леки и безпроблемни 9 м. с най -пухкавият резултат на финала  Hug  Party   bouquet

# 16
Ходих, има бременност, вътрематочна, както си мислех някаква извънземна късна овулация е била. Благодаря на всички.  bouquet

Честито!
Лека и безпроблемна бременност!

# 17
  • Видин
Супер! Честито! Лека и безпроблемна бременност   bouquet

# 18
  Честито, честито newsm51 Леко бременеене

# 19
  • София
Честито и от мен!

# 20
Е, то се криело бобчето!Честито Z , лека бременност!

# 21
Момичета и аз съм с същият въпрос на , който сте дали отговори, бях при док точно в 5г с, при 7дневно закъснение.Гледа ме с вагинален ехограф и едва видя нещо в матката, каза ми , че съм дошла твърде рано , прати ме и на кръвен тест, който направих в 5г с 3дни, резултат беше 13 154UL/ L , но пък не ми е казал да повторя теста.На теста пишеше, нормални стойности за 5-6г седмица.На преглед съм на 3май, дано всичко е наред, притеснена съм най-вече и заради двете несполучливи бременностти преди това.

# 22
Стискаме палци  Hug Този път всичко ще е наред! Мисли позитивно! А и в 5 г.с. наистина е раничко да се види. И все пак зависи и кой седи зад ехографа  Whistling

# 23
Бг мама, благодаря за отговора   HugИначе докторът, който ме преглежда на частно работи като общ гинеколог, а в болницата е ехографист, тук по принцип не всички гинеколози имат в кабинетите си ехографи,или имат по скоро за установяване на бременността, бременните се изпращат при тези ехографисти.Този път съм си обещала да мисля позитивно Hug

Общи условия

Активация на акаунт