Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как разбрахте, че сте бременна?
Как се почувствахте, когато видяхте бебето на монитора?
Какво беше първото нещо, което направихте, когато разбрахте, че сте бременна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как разбрахте, че сте бременна?
-
Как се почувствахте, когато видяхте бебето на монитора?
-
Какво беше първото нещо, което направихте, когато разбрахте, че сте бременна?
След като разбраха за бременността си, мнозина от участниците споделиха, че първото нещо, което направиха, беше да споделят новината с партньора си. Някои от тях изразиха щастието си, докато други изпитаха смесени чувства на щастие и паника. Споделянето на новината с партньора им беше придружено от емоционални реакции като радост, изненада и вълнение.
-
Какви са някои истории на жени, свързани с тяхната бременност?
-
Какви са някои от реакциите на партньорите и емоциите на жените по време на бременността им?
Щом видях двете чертички отидох при мъжа ми гушнахме се и му казах "положителен е", а той ме попита "Това какво ще рече"
.
Купих тест на същия ден - хоп!, две чертички. 1 седмица след това отидох на преглед, виждаше се околоплодния сак и сервирах снимката на таткото за вечеря
Не вярвах тестът да е положителен, но незнам защо реших да си го направя. Като отидох да видя резултата направо се вцепених.
.Когато го видях за първи път на видеозона се разлпаках от радост и ми стана толкова мило....