Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как разбрахте, че сте бременна?
Как се почувствахте, когато видяхте бебето на монитора?
Какво беше първото нещо, което направихте, когато разбрахте, че сте бременна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как разбрахте, че сте бременна?
-
Как се почувствахте, когато видяхте бебето на монитора?
-
Какво беше първото нещо, което направихте, когато разбрахте, че сте бременна?
След като разбраха за бременността си, мнозина от участниците споделиха, че първото нещо, което направиха, беше да споделят новината с партньора си. Някои от тях изразиха щастието си, докато други изпитаха смесени чувства на щастие и паника. Споделянето на новината с партньора им беше придружено от емоционални реакции като радост, изненада и вълнение.
-
Какви са някои истории на жени, свързани с тяхната бременност?
-
Какви са някои от реакциите на партньорите и емоциите на жените по време на бременността им?
когато се скарахме с майка му и напуснахме апартамента му(тя не живее там в чужбина е , но нали е нейно жилището си тръгнах аз и той с мен) през това време изобщо бях изключила , че може да съм бременна имах си същите ПМС боляха ме гърдите , корема и т.н.помня как когато се прибирах от работа ми ставаше лошо от рани миризми , които преди това съм обичала , как не можех да легна по корем , а само така заспива всичко отдавах на гастрита който имам от малка.и така един ден гледам 15 дни закъснение и зацепих , че май май има една работа.купих си теста след работа и г го направих.треперих докато чакам резултата хем исках да е положителен , хем си мислех че сега не е изобщо момента за бебе.когато видях
не можех да си поема въздух направо инстинктивно се хванах за корема да си го пазя
казах на таткото по телефона"еми ще си имаме бебе"той направо избяга от работа за да дойде при мен
единствения гаден спомен е , че отначало предложи да го махнем , не е настоявал просто ме пита дали не е сега най-лошия момент , живеехме при моите родители нямахме си нищо наше.но бързо му мина тази глупава идея и беше много щастлив.виж да кажа на майка ми беше най-трудно , не че нямаше да се радва ама така ми беше неудобно
И така, сега се надявам всичко да мине успешно и през март да станем трима...или пък четирима, дай Боже! 
. След още пет вече бях сигурна, че съм бременна... но тестовете /сигурно бях направила поне десет/ до края на 2 месец си бяха отрицателни, та добре че беше доки, вкъщи ме мислеха за луда вече с тия тестове
/. И като ми звънна след това мъжа ми пак и като ме попита "какво стана?", и му казах "познай.." и той "бременна си?" и аз "да"... и той "малеее, вашите ще ме убият". Просто страшна реакция имаше тогава
На следващия ден ходихме на преглед за установяване на бременността и така най-общо казано.
и вече имам първата снимка на моето прекрасно същество..
с нетърпение го очаквам да се появи на бял свят

Добре че никой не чу. И на другия ден ми дойде. На следващия месец пак ми закъснява, но си викам много съм изморена от работа, имам изпити и т.н. Започна леко да ми става лошо сутрин, но стискам и не повръщам
((((( Разочарована, хвърлих теста в коша. На следващия ден на работа пак си продължаваше да си зацапва през три часа по една точка. Влезнах в нета и писах на чичо гуугъл - "Тест за бременност, много бледа втора чертичка".