Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как разбрахте, че сте бременна?
Как се почувствахте, когато видяхте бебето на монитора?
Какво беше първото нещо, което направихте, когато разбрахте, че сте бременна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как разбрахте, че сте бременна?
-
Как се почувствахте, когато видяхте бебето на монитора?
-
Какво беше първото нещо, което направихте, когато разбрахте, че сте бременна?
След като разбраха за бременността си, мнозина от участниците споделиха, че първото нещо, което направиха, беше да споделят новината с партньора си. Някои от тях изразиха щастието си, докато други изпитаха смесени чувства на щастие и паника. Споделянето на новината с партньора им беше придружено от емоционални реакции като радост, изненада и вълнение.
-
Какви са някои истории на жени, свързани с тяхната бременност?
-
Какви са някои от реакциите на партньорите и емоциите на жените по време на бременността им?
та когато видях + в трите теста
Е да ама нещо ме накара да си го направя още същия ден и видях
Не можех да повярвам, стоях и гледах 5мин. теста и се чудих истина ли е, не е ли. Въпреки, че беше планирано имаше смесица от чувства - бях много щастлива и в същото време много уплашена.
) , единственото различно беше ускорения ми пулс при пълен покой и ниско кръвно. Чак третия тест на 15 дни закъснение беше с две ясни чертички на + (не знам марката, лекарката ми го даде преди да ме прати пак на ехограф) Снимката с точката остана в болницата, но всички останали си ги пазя а и на останалите се виждат 2 бебета вече. Първия път като чухме пулсовете, първите ритничета това са все незабравими моменти за мен
!
.