Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как разбрахте, че сте бременна?
Как се почувствахте, когато видяхте бебето на монитора?
Какво беше първото нещо, което направихте, когато разбрахте, че сте бременна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как разбрахте, че сте бременна?
-
Как се почувствахте, когато видяхте бебето на монитора?
-
Какво беше първото нещо, което направихте, когато разбрахте, че сте бременна?
След като разбраха за бременността си, мнозина от участниците споделиха, че първото нещо, което направиха, беше да споделят новината с партньора си. Някои от тях изразиха щастието си, докато други изпитаха смесени чувства на щастие и паника. Споделянето на новината с партньора им беше придружено от емоционални реакции като радост, изненада и вълнение.
-
Какви са някои истории на жени, свързани с тяхната бременност?
-
Какви са някои от реакциите на партньорите и емоциите на жените по време на бременността им?
.
Много хубаво ми беше и когато съобщавах новината на роднините,тези моменти наистина са несравними като усещане.
Еми нямахме много голям избор,защото още като се върнахме след седмица бях сигурна,че съм забременяла
Резултата - едно прекрасно дете и мъж,който все още търпя 
) да си го направя,но таман ми приключва първия работен ден на 7.5 и една приятелка настойчиво ме кара да си направя тест (тя беше от малкото хора,които знаеха за опитите а и моят и беше казал,че имам закъснение,ама не ща да си правя тест
ще има "вдигане на гири" като ми дойде
,не знаех къде се намирам от радост.Звъня на моя и не знам какво точно съм говорила,ама след минути разговор нашия е схванал,че се радвам на положителния тест
(естествено не се и замислих за някаква романтична изненада за хубавата новина,нямах време и да премисля) ,после звъня на тате (човекът 2 пъти затвори,защото беше в движение) и му крещя от радост и на него,а той след първоначалната радост,иронично отбеляза - "Успокои ли се,че не си "ялова",както се наричаше няколко месеца поред?" .Вечерта по-късно се видяхме с наши близки приятели с бебче на 9 месеца вече,живот и здраве бъдещ приятел на нашето.Не осъзнавах,че човек може да изпита такава радост,докато не я усетих и аз
,дай Боже да дундуркам здраво бебе януари,желая такъв финал и на всички бъдещи мами,писали тук
А на щастливите вече родители - още много радост от децата им