3 положителни теста за бременност

• 3 721
  • 27
  •   1
Отговори
Здравейте !За първи път пиша в този саит и се надявам да получа няколко отговора.Та,така,историята ми е такава: на 6 юли имах за последен път менструален цикъл,след което на на 8-ми август си направих тест,понеже ми закъсняваше и теста беше отрицателен,така или иначе не ми дойде,днес 10 дни след като трябваше вече да имам цикъл-нямам и си направих 3 теста за бременност и трите бяха положителни,чувствам лека болка в ляво и всичко това ме навежда на мисълта,че наистина съм бременна,защото нямах много доверие на тестовете за бременност.Жие как мислите,дали наистина съм успяла да стана мама??  Simple Smile

# 1
Ами след 3 положителни теста, ти как мислиш? Mr. Green Честито! И на мен първия ми тест беше отрицателен, а след 2 дена - 2 положителни.
Иди на лекар, вече ще ти покаже със сигурност.

# 2
Blagodarq!4estito i na teb,na men mi e oshte stranno i ne moga da se osaznaq kakvo naistina se sluchva, zatova iskah i da se dopitam do vas  Wink ,no shte si otida na lekar zadaljitelno  Simple Smile

# 3
Blagodarq!4estito i na teb,na men mi e oshte stranno i ne moga da se osaznaq kakvo naistina se sluchva, zatova iskah i da se dopitam do vas  Wink ,no shte si otida na lekar zadaljitelno  Simple Smile
хихих ще осъзнаеш... като ти го кажат докторите 2-3 пъти и почне да ти расте корема Mr. Green ... то и аз - все едно не се случва на мен, амаааа... се случва и още как Simple Smile
иди се запиши в темата за април месец http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731419.0, ще намериш себеподобни  Peace

# 4
Три + теста са достатъчни за "Честито". Сега остава да посетиш и гинеколог.

# 5
и аз мисля,че са достатъчни,просто се влияех от бременностите на другите мамчета,понеже аз нямам гадене,не изпитвам вълчи глад,не повръщам,ааа може и да ми е рано и това да ме споходи  Grinning

# 6
  • София
Не е задължително да те съпътстват гадните симптоми. Честито и от мен  Hug

# 7
Дано не те споходят подобни симптоми, аз също нямах гадене, повръщане, силен глад или желание да ям храни, които не съм обичала до този момент. Леко бременеене!

# 8
И аз това си казвах. Имах два теста положителни и сякаш вътрешно си казвах „не може да бъде!„ ха-ха. Еуфорията е голяма! Честито!

# 9
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
С първата ми бременност се наложи да си правя 6 теста, докато повярвам на очите си  Simple Smile
Честито и лека бременност желая!

# 10
Blagodarq momicheta,chestito i na vas.....chestno kazano i 10 testa da si napravq dokato ne vidq na videiozona nqma da povqrvam  Laughing dosta e stranno tova che pochti vsichki sa s gadene,povryshtane  i dr,.a az sam ot nqkoi izkliuchenie,veche pochvam da si mislq che sam se zabludila che sam bremenna ne ochakvah takava bremennost,a po-tejka,zashtoto vsichkite mi rodnini izkaraha dosta tejki bremennosti

# 11
Аз също нямах гадене и повръщане, ама към края на 2ри, началото на 3ти месец вече стана страшно и така до края на 4ти... така, че дали ти се гади или не нищо не означава, всички симптоми са супер индивидуални, чела съм за жени, които им се дояжда дори тоалетна хартия Laughing , а аз нямах никакъв апетит, което се промени де, ама всичко е строго индивидуално за всяка жена.

# 12
Аз до сега не съм повръщала нито веднъж, а съм си бременна отвсякъде  Laughing
Всеки си върви със симптомите Crazy

# 13
много е успокоително да чуеш от друг,че е нормално,а не сам да си го втълпяваш  Grinning сега чакаме сряда и сме на лекар,да видим всичко ли е ок,вие мамчета вече подготвяте ли се малко по малко за предстоящия момент  Simple Smile

# 14
Да пишеш след прегледа! Ще стискам палци всичко да е както трябва! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт