3 положителни теста за бременност

• 3 722
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
И аз нямах гадните начални симптоми. И не вярвах.дори след естественото раждане без упойка не можех да възприема,че това малко вързопче ме риташе толкова време,че е излязло от мен и е мое  Simple Smile

# 16
Честито!   bouquet Нормално е да не можеш да повярваш,особено като нямаш и симптоми почти никакви Simple Smile Може да започнат по-късно,но дано те отминат.Моята бременност например беше толкова лека и безпроблемна,даже и не съм повръщала.
Повече положителни емоции и спокойствие и едно здраво бебче ти желая!   bouquet

# 17
Здравейте и от мен мами  Simple Smile и аз съм бременна в 11-та седмица и съм ужасно heppy  за което. Термина ми е 7 март, но понеже ще съм секцио май трябва при февруарските бебета да се запиша. Само дето не знам как точно става това Simple Smile

# 18
i eto che dneshniq pregled mina- 5 sedmica , matochna bremennost i celi 11 mm  Grinning  Дани79 az sam nova v saita i vse oshte go razuchavam ako razbera kak stava shte ti kaja  Grinning leko bremeneene na vsichki shtastlivi badeshti mamcheta

# 19
  • София
Силвия, пиши на кирилица!
Честито за точицата, пожелавам ти безпроблемна бременност.
Иначе се записвате като пишете в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=733077.0

# 20
ЧЕСТИТО preggo
На мен още 2-рия ден като ми закъсня и си направих тест и веднага  EFP . Нямах никакви симптоми аз до сега нито съм повръщала,нито ми се е гадело абсолютно нищо до сега да чукна дърво само кръвното ми падаше.
   Леко бременеене

# 21
pile_5415 при мен е същата работа,нито гадене,нито повръщане  щастливки сме! и аз така като теб си нося само падането на кръвното,друг проблем нямам!добре дошъл все пак! Simple Smile

# 22
  • Nova Zagora
silviq.qneva  само можем да ти завиждаме! На мен ми е много криво,защото си имам толкова много симптоми..гадене,повръщане,болки в гърдите и т.н. Само можеш да се радваш че ги нямаш тези неприятни състояния!

# 23
И аз съм от щастливките - не повръщам, не ми е лошо ( само ако съм гладна, но хапна ли веднага ми минава ), единствено ме болят гърдите и са като пъпеши  Confused

# 24
  • София
Още малко и ще ти спаднат гърдите, няма да са така надути. Аз не мога да се сетя в коя седмица спряха да ме болят, иначе в началото беше някакъв ад. Иначе и аз не съм повръщала и съм нямала гадене.

# 25
Честито, миличка Simple Smile Дртж ни в течение как върви бременността:)

# 26
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честито!  Hug
И аз си мислех, че ще съм от щастливките без симптоми, ама и с двете бременности ме настигнаха всичките гадости точно, когато най-малко очаквах  Simple Smile Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност с прекрасен, пухкав финал  Hug А неразположенията минават и заминават  Simple Smile

# 27
  • Шоколандия
Честито! Аз освен ритници към 20-та седмица, друг симптом на бременността не можах да разбера. Нито ми се гадеше, нито повръщах, нито имах промяна в апетита и хранителните навици. Бях станала една идея по- поспалива и до ден днешен така - нямам наспиване, добре че имам спящо дете Whistling

Общи условия

Активация на акаунт