Детски кът Mall Велико Търново

• 4 314
  • 4
  •   1
Отговори
  • Велико Търново
Здравейте,
Искам да предупредя всички родители решили да оставят децата си в този така наречен "Детски кът".  Сина ми е на на 1,6 мес. и когато е студено няма как да отидем в парка затова реших да го започна да го водя там понякога.  Това е едно голямо помещение с пързалка, люлка и надуваем замък, а на входа трябва всички да си събуят обувките защото цитирам "Има твърде много вируси и микроби!".
След няколко посещения установих, че такова касова бележка не съществува и срещу 4лв. на час не получаваш никакъв документ. Днес докато бяхме във въпросния детски кът, в който имаше около десетина дечица се появи някакъв човек и започна да обикаля из помещението между децата с безобразно кални обувки. Освен служителката и децата, единствения външен човек бях аз и съответно се опитах да направя забележка, защото според е недопустимо всички деца да са боси, а тази особа да се разхожда и да оставя кал след себе си.  Служителката веднага ми "подшушна" да не се обаждам, че това бил шефа. Представяте ли си?! Естествено отидох при него и учтиво го помолих да си свали обуките защото децата ходят боси, а реакцията беше "Като не ти изнася вземай си детето и се махай,ма!".
Не смятам, че е нормално да се плащат 4лв. на час за подобно отношение и хигиена, като оставям на страна липсата на касови бележки и това до каква степен "леличките" занимават децата.

# 1
Ужас! Не стига, че никъде не се съобразяват с децата, а и там, където си плащаме, не го правят  ooooh!

# 2
Аз пък хич не се очудвам.
Ми,да такава е действителноста Crossing Arms
На който не му изнася-вкъщи.

# 3
Дано повече от клиентите на въпросният "Детски кът" прочетат темата. Поне да имат едно на ум, какво отношение да очакват .

# 4
Прати му едни даначни за това, че не издават бележки.
Иначе в детски клуб е нормално да се събуваш там където играят децата, дори и да нямаше микроби.

Общи условия

Активация на акаунт