Диана или Десислава?

• 2 853
  • 46
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Нямам време, а още не съм решила какво име да избера Shocked До вчера имахме поне още 5 варианта, но днес ги редуцирахме и останаха само тези двата. Благодаря ви предварително  bouquet

# 1
Десислава-аз се казвам така,не че го харесвам,но умалителното Деси ми звучи много по-добре от Диде/както би било от Диана/

# 2
Диана!  Peace Диди е страхотно според мен!  Hug Успех! Peace

# 3
На мен Диана повече ми харесва-Дани.
Но ти си помисли хубаво,все пак едно е нашето мнение,друго е твоето.Все пак твоето дете ще носи името и ще си го носи цял живот! Hug

# 4
  • София
И аз гласувам за Диана!  Peace Но мисля, че ти най-добре ще почувстваш като я видиш кое е нейното име!!  Peace

# 5
  • Варна
Диана  Peace

# 6
  • Бургас
*Chriska* моето име е Десислава, а името на майка ми е Диана .Колебание имаше доста,докато реша за кое име да гласувам .....
Аз не си харесвам чак толкова името,и аз незнам защо.Може би защото по времето когато съм се раждала е било хит и имам много познати с име като моето и така някакси се губи индивидуалността на името.
А моето мамче ми е много много скъпо и затова гласувах за нейното име.

# 7
Десислава съкяш е по-хубавото име-Деси Peace

# 8
  • Най-красивата страна
Диана  bouquet

# 9
И двете ми харесват - гласувах за Диана Peace

# 10
Гласувах за Диана - римската богиня на лова. С най-хубавото и атлетично тяло............ харесва ми  Peace
Десислава пък е княгиня - дъщеря на цар Иван Александър....... и то е хубаво, но Диана ми е по-символично. Зависи как го чувстваш. Довери се на интуицията.

# 11
  • София
Диана ми допада повече  Peace

и двете имена са много хубави  bouquet

# 12
  • София
Диана, другото не ми харесва.

# 13
Диана, Десислава ми е дълго.

# 14
Диана. Пристрастна съм- второто име на дъщеря ми е Диана.

Общи условия

Активация на акаунт