Диана или Десислава?

• 2 853
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София
Диана е универсално име. Един ден чужденците няма да си кълчотят езика с името и. А в нашия все по-глобализиращ се свят това според мен има значение.

Но дори и да не беше така, пак Диана ми харесва много повече от Десислава - и двете имена звучат силно, но Диана е хем силно, хем нежно.

# 17
На мен ми харесва повече Десислава Wink

# 18
Категорично Диана. Името е много красиво.
Като малка познавах над 20 Десислави, имах чувството, че друго име не е имало, та само Десислава до Десислава. Бяха по четири в клас.

На Диана не е задължително да й се казва Диди (което не ми харесва всъщност). Дани е по-хубаво.

# 19
Диана - може да и викаш Ди Simple Smile или Ани Simple Smile или Диди Simple Smile все ми харесват

# 20
Диана Peace/на мен обаче повече ми харесва Дияна/

# 21
# 22
# 23
  • с/у ОколоМръсТното
Диана, Десислава ми е дълго.

то, че ти е и друго  Twisted Evil, овен дълго  Crazy се чете м/у редовете дори...  Laughing

И аз за Диана. Въобще не мож' се сравни с Десислава  Naughty Crazy

# 24
Казвам се ,Десислава и много харесвам името си.В интерес на истината не познавам много жени с това име.Но и Диана ми харесва-звучи по интернационално.Някои от клиентите ни са чужденци,както и зет ми-ами колкото и да се опитват все Дейзи ми казват.Което и от имената да избереш,според мен няма да сгрешиш.

# 25
  • Под Сините камъни
Десислава Peace

# 26
  • в илюзия
Диана Peace

# 27
...но умалителното Деси ми звучи много по-добре от Диде/както би било от Диана/

И аз така отговарям.

# 28
Десислава.

# 29