Легло тип сандвич

• 13 602
  • 17
  •   1
Отговори
Търсих подобна тема, но намерих такава в архива и не мога да пиша в нея.
Интересува ме този тип легло.
Моля, споделете удобно ли е? Доволни ли сте? Къде го поръчахте? Какъв е механизмът на предвижване на долния матрак?
Колко е високо самото легло?
Благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 17:23 от Франческа Джонсън

# 1
Имаме двуетажно детско легло, като първият етаж е персон и половина - под първия етаж има допълнително легло - то се придвижва на колелца. Основата на това допълнително легло е дървена и това колко е удобно за спане, зависи от това какъв матрак се ползва. За практичност - много е практично като цяло леглото.

# 2
И мен ме интересуват такива легла, но по възможност да са чамови. Рових из интернет, но сред хилядите ПДЧ предложения, имаше само няколко от дърво и не ми харесаха. Допадна ми само един модел, но не е от масив, а и цената му е някак прекалено неприемлива. Ако тези, които имат такива легла, покажат и снимки, ще е добре. Поне модел да си харесам и да си го поръчам в някоя дърводелска работилница.

# 3
  • Sofia
Може ли снимков материал ?

# 4
Може ли снимков материал ?

Подобно на това:

# 5
# 6
Нямам снимки на леглото, но е купено от магазин Лабиринт, Люлин, София преди три години.

# 7
Много са удобни! От 10 г. ползваме такова - от "Неосет". Долното легло е на колелца, с нещо ката телена основа. Прибирането и изваждането стават много лесно. Пести се място, особено ако не се ползва непрекъснато /аз го дърпам, понежа големият ми син спи много лошо - върти се и семята като луд, и за да не тупне долу/.

# 8
Аз исакм да поръчам, защото съм планирала разни изменения и готови варианти не ми вършат работа. Бихте ли препоръчали фирма в София за изработката Praynig

# 9
  • София
Аз от рум Кремиковци съм купил такова легло и съм доста доволен.

# 10
  • Sofia
Една позната има в детската стая легло сандвич и е доволна. От ПДЧ е обаче. Мисля, че от Ением го беше купила.

# 11
  • с/у ОколоМръсТното
идеална е офертата от JYSK:
http://jysk.hostme.lv/?l=4&item_id=9&catalog=233 , на 1-ва страница е.

# 12
САМО поправка на линка
 http://jysk.bg/?l=5&item_id=9&catalog=234

# 13
На Юск офертата е много изгодна, но не знам доколко ще е трайно...
Ние от много години (повече от 12) имаме такова на Неосет - наистина е "желязно"! Освен това има възможност долното легло да се изравни на нивото на горното и става като спалня с малка пролука посредата.
Механизмите са много здрави и лесни за употреба.

# 14
Мисля си, че идеалния вариант е да си закупите само долното легло - заради механизма и да си поръчате останалото от дърво...

Общи условия

Активация на акаунт