Юлски бебета - тема 136

• 31 394
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Евридика, благодаря ти  Blush

Забравих да кажа, че и на Мишо му се появи наскоро една бенка на крачето. Като знам аз колко имам, дано да не прихване от мен  Praynig

# 107
ха запис, не пиша, но да знаете че ви чета, нещо нямам муза Crazy

Сакси, Алекс още на два месеца и се появи голяма бенка на единия глезен. За една нощ, на другия ден ставам гледам бенка Shocked Направо бях в втрещена, но от тогава няма други Peace

# 108
Запис да не ви загубя, нямахме интернетнет няколко дни и не съм в час

# 109
Ааа, Кети  Naughty Сняг имаше на Витоша. В събота бяхме на Лалето на ски Simple Smile

Аз на прима виста не видях разлика на 1-ва страница   ooooh! Списъкът с бебетата и мамите се използва покрай РД-тата. Може да го слагаме Юни-Юли. Но май няма да се хареса идеята като гледам настроенията  Whistling Колажите са готини, но много обемисти. Не може ли да се сложат с линкове. Хем ще са там, хем няма да са там. Много ми харесват и си ги запазвам, когато Сеевги ги подмени  Peace

# 110
Фио, благодаря, че си ме прочела  Hug

Катето ми каза: "мамо, виж!"  Heart Eyes

Вашите деца страхуват от електро уредите? Катето продължава да я е страх и сега плака със сълзи и глас от прахосмукачката  Confused

# 111
Вашите деца страхуват от електро уредите? Катето продължава да я е страх и сега плака със сълзи и глас от прахосмукачката  Confused
И понеже не съм писала от 100 години, днес се разписвам за втори път Mr. Green

Алекс грам не я е страх, сама пуска прахосмукачката, всеки път и суша косата, няма проблеми. Все още пасирам всекидневно, така че и от пасатора не я е страх. Явно е до навик, просто е свикнала с тези шумове от бебе Thinking

# 112
  • София
Яна се страхува от прахосмукачката. Винаги се е страхувала от нея и също от духалката. Преди да пуснат парното есента много плачеше от духалката.
Знам, че и други деца имат бенки, мен само ме шашка това, че на яна й се появиха 2 през няколко дни. тайно треперя дали няма скоро да видя и трета.  Rolling Eyes  благодаря, че сте споделили.

# 113
Сакси, не се шашкай  Hug

Гнидка, не знам как да помогна. Не сме имали този проблем. Николета седи като Мерилин Монро над прахосмукачката да й духа. Все я гоня, защото си е мръсно. Виж обаче от водата я е страх. Винаги крещи като е под душа.

Тони, всичко ли пасираш?  newsm78

# 114
Благодаря, че споделяте как е при вас.

Мислех си, че като попорасне, тези страхове сами, ще изчезнат, ама не. Страх я е дори, когато аз си суша косата с сешоар и не ми дава  Crazy

Тя си ми е голямо шубе по принцип. Стряска се например баща й като си сложи качулка или баба й - шапка.

Не знам как да се справя с тези страхове или просто да чакам да отминат  newsm78

Сакси, не бързай да се притесняваш. Консултирай се с някой, който разбира.

# 115
Бобо не го е страх от електроуредите - прахосмукачка, робот, пасатор, но от сешоара изпитва ужас. Не знам дали съм ви казвала, но косата му е много дълга, като на момиченце  Laughing

И моето момченце пищи нощно време от зъби. Сам много рядко играе, но сама съм си виновна, както казва майка ми  Mr. Green Днес започна да се храни както преди. Бях започнала да се плаша  ooooh! Катери се навсякъде, не го е страх от нищо. Следобяд падна много лошо, беше се затичал, удари се в касата на вратата и падна по гръб на плочките. После се удари силно в масата, която е стъклена и за капак го хванах във въздуха падайки от компютъра към пода. Днес беше много див, излизахме и навън, че вътре беше като тазманийски дявол  Tired

# 116
Гнидка   Hug всичко чета аз  Mr. Green, просто не успявам да се включвам редовно.

Михаил се страхува избирателно от електроуреди. Понякога пищи от миксера, друг път ми се бута в ръцете, че да види хубаво какво правя. Вчера се изплаши от хладилника  Crazy той уж не е много звучен, но точно Мишока минаваше покрай него, като се включи и милото тръгна да се гуши в мен.

# 117
Мале, Шада, и у нас е същото. Алпинист ще става.

Гнидка, ще отвине,не се плаши.

А за бенките и аз се изплаших, но с баткото, и двамата с баща му се запитахме имал ли е досега една от бенките му, която е на гърдите и е малко изпъкнала.

При нас е истинска красива зима, с клони, бели от сняг. Утре сме на шейната....

# 118
Завиждам Mr. Green Ние само я сефтосахме шейната и я прибрахме за догодина, тъй кат гледам таз година сняг няма да има ooooh!

# 119
  • Бургас
Страх я е дори, когато аз си суша косата с сешоар и не ми дава  Crazy

Лора също я е страх от прахосмукачката. Но според мен, това е защото винаги като чистя, тя е при баба си, да не си пречим взаимно.  Mr. Green
От душа също ревеше, но от една седмица даже се смее като я къпе татко й, явно е период.   fingerscrossed Същото и за сешоара.  Peace

Сакси, няколко месеца след раждането й се появи бенка на бедрото. А малко след това една малка във вътрешното ъгълче на окото.  Shocked Не знаех, че и там може да излезе.

За нощният сън, да се отчета и аз. Вечер, в повечето случаи без проблеми, се приспиваме в 9.30. Галя й главицата и така заспива в кошарата. НО, стане ли 1-2-3 се събужда, започва да реве и я взимаме при нас (което ми се струва, че не е много правилно). В момента, в който я сложа при нас на леглото е отнесла вече, спи до 8часа. Не знам дали от тъмното я е страх, не спи в друга стая, при нас е и ако оставя нощната лампа, ще ни пречи на нас. Но пък и нощем не ми се занимава да я друсам на ръце и да я чакам пак да заспи - неуспешни много опити.  Confused

Леле, Шада, и при вас е весело.  Hug Лора от вчера се научи да се качва права на едно пластмасово столче с облегалка.  #Crazy До сега спокойно я оставях в стаята за минута-две, но вече няма да е тая.

Завиждам Mr. Green Ние само я сефтосахме шейната и я прибрахме за догодина, тъй кат гледам таз година сняг няма да има ooooh!

И аз, и аз...

Общи условия

Активация на акаунт