Юлски бебета - тема 136

• 31 390
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Прочетох те, Кети, но забравих покрай тия страсти. Ако имаш предвид мечетата - заедно са, защото децата ми са в 1 месец с 14 дни разлика. От този сайт всички мечета се падаха едно в/у друго, само тези застанаха едно до друго.

# 91
Абе Сакси, къде го кредора? При мен изчезна и само превключвам тука като ненормална.

Малеее, опасни сте. Доста ни е сиво май ежедневието напоследък, та само чакаме повод да се "разведрим" Confused

Ине, казала ли си на педиатърката каква ваксина са ви били преди? Може тя по инерция да ви говори за пентаксим. Според мен с която си почнала, с нея трябва да продължиш. Иначе, тя и твойта има реимунизация на тази възраст мисля, разгледай пак онзи календар, дето някой беше пуснал.

Симона заспа по най-бързия начин който някога съм виждала. просто не можах да повярвам, как докато и пусна едно филмче и ми заспа в скута. Естествено, за да не е пълно щастието, се събуди след 45 мин  Tired Но поне е весела, та не си го слагам много. Сега се е лепнала на прозореца и говори на падащия "снего-дъжд"

И само за да се заяждам, ама аз скролвам на ГОРЕ  Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 14:46 от Oleto

# 92
  • София
Оле, точно затова питам тук, обясних и и и казах тя видя и в картона, но според нея трябвало да бием сега пентаксима заради менингитната пета ваксина.

# 93
# 94
Кетито, айде за края на сезона идвайте - на 1.5 се закрива. Тогава времето е топло, слънчево и в Австрия си има сняг - че даже и концерт горе на пистите - купон от всякъде  Wink Тая година ще е Alicia Keys Wink

# 95
  • София
Да бе Дуци-муци, знам че са почти заедно   Wink Исках да кажа, че много сладко така, все едно си имаш близначета  Grinning

Айде следваща форумска среща на ски в Австрия   Mr. Green Който не дойде за наказание го махаме от първата страница  Mr. Green Това в тон със страстите, да не се вържете сега и да ме разстреляте дружно  hahaha

# 96
# 97
Ауу какви емоции и страсти са се разгоряли.  ooooh!
Севги, аз ти изпратих актуални снимки на Сами още след новия колаж. Ако не си ги получила, кажи за да ги пусна пак.

Напоследък малко се вясвам на компютъра, че Сами е луднал да му пускам детски песни и аз не смея да дойда да седна, че почва да ме врънка. Не е лошо, но той иска да седя с него да ги гледа и слуша, а не мога да си свърша никаква работа вкъщи. Казвам му че компютъра спи и така ме оставя на мира временно  Mr. Green
Купа, не съм писала нищо за Габи тук. Във ФБ коментирах и затова. Знаеш че много си я харесвам аз  Heart Eyes
Исках и други неща да кажа, но ми излетяха от главата  Embarassed

# 98
Аелия, отваряш два прозореца, е, вярно, че на всеки екранчето ще е малко, но то няма пълно щастие Mr. Green

Аз ски не карам, ама по мамешки с децата само на море що да не идем, а?

# 99
Аз на Сакси въпроса забравих да коментирам, въпреки, че ми е болна тема и на мен. Сакси, ние и двамата с Марто сме с кофти кожи и въпреки това много ме притесни, когато с първите слунчеви лъчи, миналата година на Симона и се появи бемка или луничка не знам, на бузата. Има я на всички снимки от лятото насам. Дано не й никнат и на нея кат гъби. (аз имах предвид кредора на БГ-Мама, беше ми удобно да пиша с него, а не двойна работа)

# 100
  • София
Ауууу, ти си гений бре. Айде верно тази година да си спретнем Нац.среща на морето,а?????????
А и сме длъжници на Варнено-Бургаските мами  Whistling
Ама, Дуц, ти само мама и бебе ли предлагаш или семейно  newsm78 Щото аз ако тръгна сама за морето може да се окажа в Русе изведнъж, ей така ми се оплитат пътищата на мен  Mr. Green Никаква ориентация нямам  Laughing

# 101
Гнидка   Hug
Може пък и зъбките да са. Просто като се гушне при мама и тати болката може би вече не е толкова „страшна” и затова се успокоява и заспива. Може и нещо съвсем друго да е... ако знаехме всеки път точно какво им е  Crazy

След няколко спокойни нощи, снощи и ние имахме писък. Повъртя се малко, след което баща му го сложи на възглавницата си и Мишо взе, че заспа и откара до 9.30. Мъжа ми констатира, че възглавницата е проблема, детето било приличало на него и не можело да спи на ниско. Не ми харесва на мен тази работа, но съм малцинство и нямам думата.
Иначе спането при нас през последните няколко дни е пълна каша. Вчера спа два пъти през деня – това не се беше случвало от месеци. Вечерта заспа след 12.00. Днес към 11.30 си взе възглавничката, хвана ме за ръката и ме заведе до леглото си. Сложих го вътре и след малко беше заспал. Спа само час, да видим какъв ще ни е „режима” до края на деня.

Ето как завършват приказките при нас Мишо слуша приказка
Мъжа ми се усъвършенства все повече и повече – вече и аз заспивам преди края на приказката  hahaha

Аелия, и Михаил е така – трябва да стоя до него, за да се занимава с нещо. Установих, че и с играчките е така, ако съм до него си играе с тях. Не е задължително да си играя с него, достатъчно е само да му „светя”. Реших преди няколко дни да си чета книжка, докато той си играе, но не ми беше разрешено  Crossing Arms

# 102
Аууу, Фио, какъв сладък Мишо!  Heart Eyes
Нямам отношение към 1ва страница, но нека не се караме за глупости! Донка нямаше лоши намерения, така че няма нужда да има обидени!

Дони, правя и аз сега виенските кифлички Wink

Шада, добре се сети да предложиш нови полезни линкове за 1ва страница! И от мен две идеи:
http://www.drebcho.bg/
http://krokotak.com/

Това второто ДеЩо го беше пускала преди във ФБ. Нашите дечица сякаш са малки още за него, но не пречи да черпим идеи Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 16:55 от Евридик@

# 103
Кетито днес си пак много весела  Hug така трябва.... за объркването по пътищата само да вметна, че миналата година пътувахме до Пловдив тримцата и вервайте ми от Русе до Пловдив единствената табела за Пловдив беше на 8 км преди него.... Crazy ooooh! мъжа ми е много добър с ориентацията, но три пъти обърка пътя  ooooh!
за оформлението на първа страница не мога да разбера що се чепкате - подменяме старите линкове с нови и тва е  Peace

# 104
Кети, само мами с деца, бе. Ще пътуваме в колона към морето Mr. Green

http://tanitaang.blogspot.com/ тук ли са кифличките, че нещо не ги намирам? Друг път ще искате рецепта за дуцинки, ама ще си мълча аз като вас Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт