Юлски бебета - тема 136

• 31 563
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Шада, отключили са старата ни тема за храненето, само че е преместена вече в готварския.

Я, каква изненада  Party в оная е мноо тъпо   Tired

Нип, много пораснало бадемчето  Heart Eyes Ти що не се класираш утре на срещата  Wink

Дуци, искам пък да ме научиш да снимам  Crossing Arms Mr. Green И сега по ред на номерата - Анна и Ивето няма какво да ги коментирам, те са сладурани , които често виждаме. Алекс е станал голям мъж, а Бобо е един сладък къдрушко.  Heart Eyes

Сакси,
ти обикновенно не слушаш много, ама аз да си кажа  Wink чувала съм, а и чела , че ако заведеш на непознат да подстриже детето, ще се стресира. Нещо като страха , който децата изпитват от зъболекаря и машинката. По-добре е да свикне с обстановката, човека и след това да се подходи по същество. Аз затова мъкна Бобо с мен на фризьор, да се опознаят, пък като му дойде времето  ще го подстриже Laughing

Днес мойто момче ме подлуди, не спа цял ден - носих го на ръце, слагах го в креватчето, молих го да спи на спалнята - не и не Crazy излизахме навън, ходихме на "бебешка" сбирка и заспа чак в 21 часа  #Crazy От къде тая енергия, аз едвам гледам  ooooh!

Аз пък туршии не давам, нито ние ядем  Simple Smile

# 256
Здравейте ,момичета!Не съм писала от 100 години  Embarassed ,но само успявам да ви чета и то все посред нощите.При нас нищо ново-растем,дебелеем/14кг. и 84 см. на 1г.6м./,ядем всичко до което се докопаме/като се стремя да избягва вредните и все още непозволени неща/ ,правим бели.Катерим се,отваряме и затваряме врати.От нищо нямаме страх,даже и от камината.Слава богу досега поражения сме нямали/чук-чук/.Иначе и носа и брадичката вече успяхме да си ожулим.Зъбите ни са 15 на брой и за голям мой срам  Embarassed още не сме почнали да ги мием,но и това ще стане.Сега след снимките на Дуци малко ми е неудобно да пусна моите,че са правени с телефон,но са пресни-пресни от днес следобяд.
http://family.webshots.com/photo/2199873830105352470MDEXlk
Да видите моята банда дето не се поддава на команда  Mr. Green .

# 257
.. ако се оформи и ще стане момченце  Crazy
момченце:thinking:
напомня ми на баща ми, дето все като види дето и вика: "Това дете няма ли да го подстрижете " ooooh! Аз пък съм решила да не я стрижа, макар и малко рошава понякога, мога да и вързвам косата на опашка като реша Crazy

# 258
  • София
Lucia, снимката с двете каки е много мила  Heart Eyes
Дуци, чудни са и твоите Simple Smile Не е малка и заслугата на красивите манекени, разбира се  Hug

И докато успея да се включа, денят мина, ама...  Embarassed

Роси, честит рожден ден! Бъди много обичана и щастлива и дано животът ти поднася все хубави изненади!  Hug   bouquet

# 259
Лучия, опасна банда имаш  Heart Eyes

Дуци, отново чудесни снимки си направила, зимните са като картички. Ама моделите ти са много красиви  Grinning

НБМ, ако антибиотикът не е изписан след антибиограма, може просто да не е подействал.

ДеЩо, категорична съм, защото не е като да не сме опитвали да спим заедно. На сутринта всички са се наспали с изключение на мен. Може би ще свикна някой ден, като надделее изтощението. Тази нощ и предната пак я взехме при нас, като се разплака, ама голяма игра му удари по-никое време. Накрая й се скарахме и я сложихме в кошарката и там заспа мирно и тихо.

Но пък съм доволна от вчерашния й апетит на вечеря: хапна си пилешко, домати и краставици. Чак ме дърпаше за още  Crazy Grinning

Вчера я водихме в Патиланци с братовчедите й, който търси още като се събуди  Laughing Досега не бях ходила там, но никак не ми допадна. Мирише ми на чисто печалбарство без много мисъл. Постоянно следят гостите и повтарят "времето ви свърши"  Shocked

Забравих да се похваля, че от вчера и аз съм с нова прическа. Удари ме съчмата и се подстригах сравнително късо. Сега и двете с Катето сме като луковици в главите  Laughing

# 260
Гнид, там е остаряло и противно. Но уви няма къде да си водим децата, как ме е яд за София Ленд Confused

Мойто най-малко бебче има нужда от ремонт - обективът с който снимам най-често не фокусира където трябва newsm45 Ще го нося тези дни, още е в гаранция.
Стискайте му палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
 Mr. Green

Лучия, затри се ти Naughty Кики много е порастнал и все едно гледам друго бебе Hug

# 261
Ха, добро утро!
Аз по принцип трябва да си пиша дипломната работа в момента....  newsm56
Но първо ви прочетох и реших да се оплача.
Вчера бяхме на едни прегледи целосемейно в реномирана и ужасно скъпа софийска болница. Реномето й отиде на кино, заради некомпетентната дофторка, която ни преглеждаше. Сто пъти ми повтори, че не е полезно нито за мен, нито за бебето ми да кърмя. Че не било РЕДНО жена с цикъл да кърми. После каза на Сами, че бил дебел. (Който е виждал Сами знае, че няма такова нещо. Има 3 сланинки на коремчето като се свие, ама може ли такова отношение...  Shocked) После ми каза, че не очаквала от жена като мен да има татуировка.  ooooh!
След това сложиха на Боян ваксина против Хепатит А и пневмококи. Тази втората - Синфлорикс май се казва, някой купувал ли я е, че платих за нея над 150 лв., а ми твърдяха, че била на "търговска" цена, а след 2 месеца ще правя реимунизация и трябва да знам дали да я взема оттам или да я търся в аптеките.

Шада, прати ми ЛС със списъка да го сложа.
Нип , радвам се, че си тук!

# 262
Дони, редно е да кажеш коя е болницата, да не ходим там Rolling Eyes
Трябваше да й затвориш устата на тази "докторка".

# 263
Дони, редно е да кажеш коя е болницата, да не ходим там Rolling Eyes
Трябваше да й затвориш устата на тази "докторка".
Peace

За майките, чиито деца са записани на ясла или градина и не посещават повече от един месец, независимо по какви причини - здравословни или семейни- вече ще се плаща половината такса за месеца Peace

# 264
толкова неща имам за казване и сега ще ги забравя половината  ooooh!
Дуциии страшни снимки, а малките колко са порасналиииии, Анна е очарователна, Алекс е един такъв сериозен като голямо момче, Ивето много пораснала ми изглежда, а Бобо е очарователен като кукличка  Heart Eyes
Лучия много ти е готина бандата  Hug
лелееее това за подстригването дето е писала Шада сигурно е вярно, обаче аз патката го водя на фризьор и голям рев пада.... ooooh! всъщност не много ама голям театър играя докато го забаквам....сега пак е за подстригване и се чудя какво да правя  newsm78
Дон Ка а аз съм още по пижама  Mr. Green за докторката нямам думи  ooooh!
НБМ бързо оздравяване  Hug много лошо с тези уши, но и аз знам че дава ли се АБ най-малко 7 дни щото иначе остава недоизлекувано, а специално при възпалени уши много трябва да се внимава  Peace а пък за Есберитокса, аз го давам вече повече от месец и не вярвах много в действието му честно казано, но досега...(Слава Богу)  Praynig не сме имали проблем...

# 265
Много хубави юлчета  Heart Eyes

Дони,не си от мълчаливите не я ли сложи на място дофторицата  Crazy Ама и ти бъдещ социален работник и с татуировка  Naughty тц,тц,тц  Mr. Green

Краси вчера изведе децата с шейната,малкото голям рев изрева,не ѝ се прибираше в къщи  Crazy

п.п И аз съм още по пижама  Mr. Green

# 266
Леле, Дони, каква е тая докторка бе? ooooh! Що не я закова на място?
Лучия, страшна ти е бандата.
Всички бебета много са пораснали и са тооолкова сладурски! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дуци, Анна е станала страшен бонбон Heart Eyes, Емо като видя снимките и вика: Очи, очи (демек още)
Той така викаше и на клипчето на Яна на Сакси дето се къпе в легена. Мнооого сладко!  Heart EyesСакси, някои фризьорки подстригват малки деца, Емо го водих вече три пъти.
И аз си офъках косата, че беше станала много дълга и се изтощи много. Сега ми е супер лекичко.
Шада, Роси ми каза за срещата, много ми се искаше да дойда, ама няма кой да гледа Емо. Sad

# 267
  • София
Дуци, и продължението на серията от снимки е страхотно  Heart Eyes

Лучия, бандата ти е много свежарска  Simple Smile

Излишно е да казвам, че Дея скоро няма да я подстрижем  Whistling

При нас поне засега се плащаше май половината такса за градина ако се отсъства по домашни причини, като имаш право на определен брой отсъсвия за месеца /по домашни причини/, а по медицински причини нищо не плащахме. Не съм сигурна, но май беше така. Аз понякога, както тази седмица си я оставям Билянка вкъщи, че е леко сополива и после мъжа ми попълва на място молба по образец за извиняване по домашни причини. Няма как сега в студа да ги разхождам до болницата и си плащаме половин такса на ден.

Дуци, стискам палци за малкото ти бебче  Mr. Green

По мои измервания Дея е 80 см. /10,8 кг./, а Билянка  106 см.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 10:55 от Ninche

# 268
При нас поне засега се плащаше май половината такса за градина ако се отсъства по домашни причини, като имаш право на определен брой отсъсвия за месеца /по домашни причини/, а по медицински причини нищо не плащахме. Не съм сигурна, но май беше така. Аз понякога, както тази седмица си я оставям Билянка вкъщи, че е леко сополива и после мъжа ми попълва на място молба по образец за извиняване по домашни причини. Няма как сега в студа да ги разхождам до болницата и си плащаме половин такса на ден.
Сега обаче гледат сумарно отсъствията за годината, по семейни и здравословни причини, общо ако превишават един месец Peace

Иви и ние изкарахме шейната и после Алекс седя от 6 до 8 часа с яке и ботуши, качена на шейната в коридора. Накрая я свалих с рев и бой ooooh! Днес няма да се излъжа пак да я изкарам Mr. Green

# 269
:

Ангел81, да повече снимки да я видим Симонка Simple Smile
Редактирам : сега видях аватара ти. Много е сладка  Heart Eyes Ти от къде си.
От Казанлък.А ето и малко снимки на Симона:
http://prikachi.com/files/1301563K.jpg
http://prikachi.com/files/1301564U.jpg
http://prikachi.com/files/1301565e.jpg
http://prikachi.com/files/1301566z.jpg
http://prikachi.com/files/1301567t.jpg
http://prikachi.com/files/1301568G.jpg
http://prikachi.com/files/1301569y.jpg
http://prikachi.com/files/1301570o.jpg

Общи условия

Активация на акаунт