Юлски бебета - тема 136

• 31 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Е.Л., честито!  preggo Леко и безпроблемно и здраво бебенце на финала! А Лорчето е един абсолютен бонбон Heart Eyes
Нещо нова вълна бременни се задава Mr. Green Така усещам.  Whistling Пожелавам на всички бебеискащи скорошни добри новини EFP

Дени, дано нищо да му няма! Praynig Според мен ако има пукнато, той ще даде признаци.  Thinking Най-малкото ще го боли и ще плаче. Щом е спокоен, не се притеснявай.

# 346
Я виж ти,трябвало да напитим момата та да се появи кандидат свекървата  Mr. Green
Доне, hahaha продължавай с поезията!Убавица си ми ти  Heart Eyes

Днес много ми се пише,изгонете ме !

# 347
Дени, и аз си мисля, че му няма нищо. Специален поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=ILRe9dHyby8&feature=related

# 348
Ха, Доне, пеем я с хора тази песен. Благодаря за поздрава!

Момичета, и да му има нещо, едва ли докторите биха предприели какво да е. Там не се гипсира, така че, ще чакам.

# 349
  • Sofia
ЕЛ честито! Леко бременеене и още по-леко раждане Hug

Шада, дори не съм разбрала, че срещата е без бебета Embarassed От нова година съм нон-стоп на монтажи, на всичко отгоре Дени е две седмици вкъщи, как успявам не знам, гроги съм, имам чувството, че не съм спала тази година изобщо Confused
Утре ще заведа Дени при нашите за уикенда, да се наспя, че заспивам права.
И на фризьор най-после ще успея да отида, че на нищо не приличам.

# 350
  • София
Ух,Дени,много неприятно...гушкай го миличкото,дано няма нищо Praynig
Нашият батко ще го оперират на 1-ви февруари Praynig
Честито бебче на Ел Heart Eyes

# 351
Покрай Боян станах голям фен на руските песнички. Няма толкова жизнерадостни мелодии... Даже Боян си пее " А-а" на Красная шапочка... А пък на Самуил любимата е тази, която ти изпратих като поздрав.

Иве, виж профила на Сами във фейсбук.  Mr. Green Има нова снимка.

# 352
Дени  Hug дано всичко е наред със Сами  Praynig

Дони, специални благодарности от Мишо за песничката  Heart Eyes
Баща му много често му я пее и сега като отворих линка, Михаил беше в другата стая, но само като чу песничката и долетя с радостен писък! Мисля, че се досещам какво ще слушаме в следващия половин час  Crazy

# 353
Дени, дано му няма нищо на Сами, миличкия  Praynig

ЕЛ честито, лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала  Hug

Перлата се появи
момата да спаси.
Да са заедно завинаги
Алекс-Мехмед и Анна-Инджи...

Joy Joy Joy

Кали, какво ще му опрират? Стискам палци всичко да е успешно!

# 354
пак не съм чела назад. Бебка е болна, с бронхит, кашля, почвам антибиотик.
Честито на насилието в болниците! Днес биха шефа ми в собствения му кабинет. Ръкопляскайте! Хвала!

# 355
Как така Ра  Shocked За какво ?
Ел, честито , лека и безпроблемна , и на финала каквото ти си пожелаеш  stork-boy stork-girl
Дени, доста е палав Сами , дано нищо му няма  Praynig
Елица вече втори ден няма температура, но пак май почваме със сополите , доста ще поболедуваме този път , така ми намирисва  Tired

# 356
Иве, виж профила на Сами във фейсбук.  Mr. Green Има нова снимка.
lovekiss

Ра,Дочкова,да се оправят мадамите и Самито на Дени  Hug

Ра,защо се е случило това с шефа ти?

# 357
  • София
пак не съм чела назад. Бебка е болна, с бронхит, кашля, почвам антибиотик.
Честито на насилието в болниците! Днес биха шефа ми в собствения му кабинет. Ръкопляскайте! Хвала!
Не виждам кой нормален човек може да се радва на подобно изстъпление  Rolling Eyes Впрочем аз също подкрепям кампанията за ненасилие над родилките, ако има значение изобщо. Не знам какво да кажа, дали изобщо ще има последствия за "извършителите"? Грозно и дивашко.
Ще взимаш ли болнични, за да я гледаш вкъщи? Или пак ще караш на нощни смени с "почивка" през деня? Дано се справиш и бързо да оздравява  Hug
И дано успееш да дойдеш на следващата среща - може би ще е февруари  Hug

ЕЛ, честито, лека и много щастлива бременност!

Дени, пак ли се преби това дете! Луда глава е, надявам се също така да му мине бързо и безпроблемно!
Кали, не писа какво стана с твоята приятелка. Май не е било грешка  Rolling Eyes Ще стискам палци за операцията на баткото  Peace

Моят мъж упорито е решил утре да ходи на Боровец с приятел  Crazy На мен в този студ няма да ми се излиза за кухнята даже, а той ще ходи на -20 да кара...
Снощи е приспал Дари  Laughing Не очаквах, досега не съм отсъствала така вечер за заспиването й. Само след като я измил и облякъл с пижамата, започнала да вика: "мама, мама" (тук ми стана мъчно малко, ама... на ресторанта не ми беше зле  Mr. Green). Душичка.

# 358
  • София
мама, мама" (тук ми стана мъчно малко, ама... на ресторанта не ми беше зле  Mr. Green). Душичка.
Joy Joy
При приятелката се оказа,че наистина е умряло,но нищо следващият път Praynig
А баткото ще го оперират от херния,незнам обаче защо с пълна упойка newsm78

# 359
  • София
мама, мама" (тук ми стана мъчно малко, ама... на ресторанта не ми беше зле  Mr. Green). Душичка.
Joy Joy
При приятелката се оказа,че наистина е умряло,но нищо следващият път Praynig
А баткото ще го оперират от херния,незнам обаче защо с пълна упойка newsm78
Пожелавам й скоро да се радва на здрава и успешна бременност!
За опериране на апендикса знам за случаи както с местна, така и с пълна упойка. Не зная защо така, може би Ра ще може да каже? За хернията - ако е можело да се направи избор между двата варианта, може да са избрали пълна упойка, за да не се стресира по време на операцията? Все пак не е приятно да лежиш обездвижен и да ти ровят из корема. Питай лекарите просто и им се довери.

Хаха, Дарина преди малко хвана дистанционното, намери си някаква дивна чалгия и заподскача и запляска с ръце от радост  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт