Юлски бебета - тема 136

• 31 446
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Предполагам НАП ще ни осигурят същия достъп, или поне се надам  Thinking

# 481
  • София
То и аз проверявах не един път за 2010г. Joy

# 482
Мацки, от съобщението на НОИ разбирам, че става дума за "за проверка на актуален здравноосигурителен статус на лицата по ЕГН", което за мен означава здравни вноски. Не мисля, че се преустановяват останалите справки.

Гнид, по много време сте навън. Браво. Когато се налага всеки прави каквото може Wink Виждали ли сте се с Антонина скоро?

Ния има секрети, но са от онези 'задни' - не й тече носа, но като се закашля спира 'хъркането', понеже чисти. Но Мими казва, че няма апетит много. Сега суче и повече и може и от това да е.

Надявам се болничките бързо да се оправят. Много е неприятно и дай Боже скоро да отмине.

Нинче, Николета много ти хареса аватара Simple Smile Само гледа и се хили като репичка и повтаря 'то'ка' (=точка)

# 483
  • Бургас
Мойта щерка преди малко ме хвана за ръкава и ме заведе до входната врата. Искала при дядо си да ходи.  Laughing Облякох я и Митко я заведе за половин-един час.
Явно трябва да се организирам и да почна пак да я извеждам по малко. Откачихме и двете в къщи. Мен от неделя нещо ме схвана кръста и ми е много трудно с нея по цял ден.  Cry По тази причина не ходя и до кухнята. Много болял тоя кръст,  Sad не ми се е случвало до сега...

Забравих да честитя на ЕЛ. Лека бременност ти желая и лек финал. Много целувки на адашката.  Hug

# 484
Момичета, извинете ме за късната почерпка, но нямах грам време да ви кажа, че ставам на 38 EmbarassedРадвам се да го споделя с вас Hug

# 485
  • София
Дени, честито!
Дано си така затрупана с щастливи и хубави моменти, че да не ти остава време за проблеми и болести!
Много здраве и изпълнени мечти!

# 486
  • София
Ооооо Дени,да си жива и здрава newsm51

# 487
  • София
Честит рожден ден, Дени   bouquet Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана !
както не съм яла торта от 100 години, от тая направо ми потекоха лигите

# 488
  • Варна
ДЕНИ, Честит Рожден Ден! Желая ти мъжете вкъщи и момичетата на работа много да те слушат и обичат! Да изглеждаш все така хубава и млада! Да не се отървете от здраве вкъщи! А доброто ти сърце да продължава да топли всички около теб!

Ел, Честито! Лека бременност и прекрасно мъниче на финала!

# 489
  • Sofia
Деница, честит рожден ден, много здраве и усмивки!

Лелей как ми потекоха лигите с тази торта Sunglasses

# 490
  • София
Деница, честит рожден ден и от мен  bouquet
Ра, за съжаление към момента не се сещам за читава програма, определено с българския е проблем. Ще проуча допълнително все пак, може пък да има нещо ново!

# 491
Къде се покрихте, дами? Много малко сте изписали...  Naughty
Снощи Боян пак не спа.  Tired Добре, че майка ми се смили над мен и ме отмени. Спала съм като пън, докато го донесе при мене към 2.  Shocked  Явно наистина е период и нещо тормози мъничетата.

Малко съм разочарована от практиката. Вниманието и достъпа са толкова ограничени, че засега само си губя времето. Пътувам 2 часа, за да стоя в офиса 3, от които 1 час минава в чакане на супервизорката да си свърши други  неща. За 2 дни не съм видяла нито един клиент, смятайте... Другите ми колеги са особено доволни от телеграфното провеждане, но аз, дето наистина искам да науча нещо какво се предполага да правя...  Confused

Дени, Честит рожден ден! Още два пъти по толкова години, два пъти по-щастливи!  Heart Eyes

# 492
Честит рожден ден, Дени!
Много здраве на теб и обичаните ти хора!

# 493
  • Sofia
Доне, какво практикуваш, че нещо съм пропуснала? newsm78
Дени се събуди с пищене в 4.30. Тия зъби ще ме довършат ooooh!
Към 5.30 заспа, аз пък се разработих и си свърших работата за днес (е, поне спешната такава).
Сега ще го ударя на релакс и шопинг Flutter Ларедута го изкупих, чакам около 9-10 колета, не помня точно колко ooooh!
Нали разбрахте, че вече си идват в пощата, няма митница, няма 4лв такса Peace

# 494
Честит Рожден Ден, Дени!
Желая ти здраве (за теб и всичките ти близки), щастие, любов и много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт