Юлски бебета - тема 136

• 31 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Дени, честит рожден ден   bouquet

Ра, моя мъж каза, че няма такава програма на БГ  Confused

На мен не ми остава време за компа  #Crazy

# 511
Деница, Честит Рожден Ден   bouquet Много положителни емоции и никакви болести покрай теб  Hug

Аз се опитах оптимистично да приспя рано Катето, но не би  Tired

Преди малко баща й я заплаши с "пет, пет", а тя му се ухили насреща и му вика "шест"  Joy

Джоли, вчера вечерта ни бяха на гости с Алекс. Голяма лудница стана, като Катето не му даваше да й пипа играчките  Crazy

Мога да се похваля с още една одобрена манджа от Нейно Величество  Grinning

Аелия, няма ли как някой да се включи да те отмени, докато ти размине?

# 512

Преди малко баща й я заплаши с "пет, пет", а тя му се ухили насреща и му вика "шест"  Joy

Joy Joy Joy

# 513
Аелия, опитай някакво мазило, диклак, фелоран, фастум гел,каквото имаш под ръка. Един курс физиотерапия прави чудеса, а ако е много-много зле, ела в събота на нощното, приемгам те веднага за 5 дни Wink
Надявам се да не стана чак толкова зле. Иначе предложението си е примамливо, мерси.  HugПоне ще се спася от лудницата и 5 дни ще си чета книжка  Laughing

Гниде
, умрях да се хиля  Joy

# 514
  • София
яна си загуби златната гривна от кръщенето и сега си ми потънали гемиите. загуби я навън, така че няма да я намерим.  Rolling Eyes   тя, разбира се, не е кой знае какво като стойност, но за мен беше много скъпа.  Tired

# 515
  • София
Сакси, да не и се е закачила за ръкава на якето, пуловера, ръкавицата  Rolling Eyes

# 516
Гниде, много ящна станала императрицата. Спри малко с хубавите манджи  Laughing

Сакси, много неприятно  Confused

Симона днес стана с думата "няма". До сега казваше "ня" и знаехме, че е няма. Сякаш цяла нощ се е упражнявала на сън и сутринта стана и го извика.  Laughing

# 517
Роси,  Hug Какво го закъса , бре, мила?
А пък ние взехме на Емо шейната и само се молих да завали сняг, днес излизаме навън с нея, ура!!! newsm44 newsm44 newsm44
Оле, страшна скица тво`йта Симонка! Heart Eyes Joy
Сакси, не се разстройвай Hug, това е само гривна, важното е Яна да е жива и здрава! Знам, много е гадно, и аз се ядосвам за неща, които имат сантиментална стойност, но откакто Емо се роди само като си го погледна и ми минава всичко. Laughing
Мацки, вашите бебета катерят ли се? Rolling Eyes Моя е станал много сръчен, вече се качва на фотьойла, на леглото, на стола, а от вчера се опитва и на масата. Shocked Направо не мога да повярвам какъв е станал, беше толкова тромав и неподвижен и си мислех, че все ще е така, но вече край със спокойствието. ooooh! То не че ми е било много спокойно, де, но поне успявах досега да отида до тоалетната, а сега не знам. Thinking

# 518
Влизам да питам нещо - може ли линк към тема със здравословни рецепти за малките. Шада, Рапунцел?
Вчера водих Мартина на ендокринолог да видим това дете що толкова много расте. Нищо й няма откъм хормонални нарушения, но каза че задължително трябва да спрем нощните пиршества с мляко. Което значи, че денем трябва да я храня по обилно, за да не огладнява нощем. Та явно няма да стане само с детската кухня, тя оттам нищо не яде и трябва да наблегна на вкусни мандички, които аз да й готвя. Та се чудя какво?
Иначе я 89 см и 15,5 кг. Задачата ми е да я задържа на тези кг до 2,5 години  newsm78
Връщам се да чета.

# 519
Танита, защо не й намериш някакво физическо занимание - плуване за бебета или някакъв бебешки спорт, ако има при вас. Или просто повече ходене. Относно храненето ако вие се храните по-здравословно и с малко повече сол, отколкото в кухнята може би ще ги яде? Особено като гледа, че всички ядете еднакво и по едно и също време?

Нип, Айчуха е пуснала на Юан клипче във Фейсбук как се катери по една шведска стена, гледах го ето така #Shocked

# 520
Дуци, ходим на бебешки танци Grinning. Но тя по принцип цял ден шета назад напред, и всеки ден излизаме по два пъти, само сега по студеното е вкъщи. Пък какви километри навърташе с мотора... Мисля, че ключът е в храненето, май я мързи да яде и е по лесно с шишето.

# 521
  • Бургас
А пък мен защо никой не ме чете...  Crossing Arms

Дени, честит рожден ден на патерица! Бъди жива, здрава и много глезена жена!   bouquet

Гнидка, пу-пу, браво на Катето. Главния готвач добре се представя.  Laughing
Браво на СимонаHug
Сакси дано да намерите гривната. Да не се е оплела из дрехите?
Нип, катери се и все по-успешно. Има пластмасово столче с облегалка, новия номер е, да го занесе в средата на стаята, да се качи на него и да ме вика.
Юан и аз го гледах няколко пъти. Много му се изкефих.  Grinning

# 522
Какво не се катерят... аз даже й се чудя на Ая как е оставила кошарата на Юан на средното ниво, за да си излиза. Аз само там успявам да го задържа, за да го облека. Вкъщи прави опити да се прехвърли през барплота, виждайки прекрасния пример на брат си.

Сакси, не се ядосвай! Снощи като ти видях поста, разгледах сайта на Яна и за пореден път се възхищавам на желанието ти и усилията, които полагаш. Чак завиждам за майчинската ти отдаденост!  Hug

Днес ходих да се снимам за втори път за документи. Направо не мога да повярвам как е възможно да съм толкоз нефотогенична.  Crossing Arms

# 523
Направо не мога да повярвам как е възможно да съм толкоз нефотогенична.  Crossing Arms
Naughty Можем да поспорим,но щом така си решила поне да ти кажа,че ти четох вчера блога  newsm20  Евала Доне,имаш талант!

Калинка,четем те!Как ти е кръста?

Излизах с двете деца и шейната.Катето дърпа Алекс,голяма картинка са.Дребната се измори от седене в шейната и накрая заспа.

# 524
Танита, специално за теб  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459774.new#new
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410181.0;topicseen .... моята любима тема  Heart Eyes

Бобо днес го прибрах от разходка като прасенце  Laughing катерене, скачане, люлеене, вече нищо не го затруднява на детската площадка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт