Юлски бебета - тема 136

• 31 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Честит Рожден Ден, Дени! Желая много здраве и щастие на теб и семейството ти!    bouquet

Абе какви са тези 4 лв. Аз един път съм взимала от митницата де, ама не съм плащала нищо тогава.  Thinking

# 496
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря за КРАСИВИТЕ ЦВЕТЯ, ЧУДЕСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ И ВНИМАНИЕТО на всички вас - мили майчета!

Доста натоварен ден имах вчера и затова закъснях. Със ставането захочнах да подготвям вечерята, защото все дълго трябваше да "стоят във фурната" ястията. На работа...., веднага у дома, много вкусно съм сготвила Mr. Green и след вечерята беше интересно Blush Наспах се сама и днес съм друг човек. Мъжът ми ми подари масаж със шоколад, но се чудя дали да не го подменя с няколко други процедури. Много ми се вижда 1.45 минути да ме мажат с нещо, което обичам да ям newsm78

Сега дадох на САми няколко топчета от Нескуик дуо на Момо, яде и си ръкопляска. Умира за какаови сладки изделия, как ще се справям с недаването  - не знам!

# 497
Дени, честит рожден ден с малко закъснение! Да си жива и здрава, както и цялото ти семейство, много щастлива и обичана и да се радваш на още много успехи в професионално отношение!

# 498
 newsm67Дени, честит рожден ден! Много много здраве и щастие ти желая!  newsm67

Михаил вчера беше мноооого кисел  ooooh! И аз не бях в особено добро настроение, но какво да направя като не обичам, когато не е на кеф, той по принцип винаги е един весел и жизнен, а вчера само хленчи и не знае какво иска. Надявам се да е от зъбчето, което в момента се показва(16-то поред). Уж вече е пробило венеца, но около него е едно зачервено и леко подуто  Tired
Днес, поне засега, е по-спокоен.

# 499
Купа, Фио
 Hug

# 500
Да се наместя и аз при почерпката  Mr. Green

Дени,честит рожден ден на патерици.Пожелава ти всяка твоя мечта да стане реалност,да бъдеш много обичана съпруга и майка!  Hug

# 501
Дени, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много обичана и щастлива!  

Лелеее, Бухти, какво сладко зайче - байче си! Какво телце, какво чудо! Peace
А Анна е много готина Валентинка! Heart Eyes С тия опашлета да я изпапкаш направо! Heart Eyes Верно ще стани фотомодел! Peace
Нещо не загрявам защо ще правите тая диета -60? Thinking Като ви гледам на снимката какви сте слаби и готини, а пък Дуци пък к`ва диета, к`ви 5 лева? Thinking
А пък моя син като го пита баба му: "Сутрин мама какво пие?" И той: "Кайвйе" (кафе)

# 502
Дени, честит рожден ден! Да си жива и здрава и всички около теб, и с по-малко ядове и проблеми.
Катче, благодаря, ако изскочи нещо, цялото отделение ще сме ти много задълженимислех си аз, че тряба да намерим някой добър хакер-програмист със широко сърце и склонен към благотворителност  LaughingЕвентуално сме намаерили официален спонсор за купуването на компютър, какъв трябва да е, че да може на него да се тури такава програма, ако все пак изскочи нещо? Евентуално интересуваш ли се от тоз алъш-вериж за купуването на компютъра? Детайли не знам, ако да, пиши на лични, че да се уточним.
Е, Донка, добре дошла в практическото социално практикуване. На оня ске пак му намерихме колая.
Изкарах гнусно дежурство, цепи ме глава, до 2 бичих епикризи и не съм стопила  и половината камара, приемах 2-ма, тичах по консултации по хирургиите и съм направо скапана. Ако не ме оставят да спя следобяд, вече съм на етапа да убивам.
Нашата любимка, лудата, с жалбата, сега е подала и в министерството. Чудя се кога и на кой етап ще й се изиска психиатрича експертиза?! Следваща инстанция - бат Бойко Whistling

# 503
Дени, ЧРД на патерица! Много здраве на цялото семейство, много любов и щастие  newsm59  ura

Мен ме схвана кръста. Ужасно е, едва се движа, детето ме ядосва. Нещо взех да изперквам от детегледане.   newsm45Искам да правя и друго, а нямам сили за нищо.  Tired
Ра, дано да я игнорират тая кукувица.

# 504
Благодаря отново!

Ра, никак не ти е лесна работата, а това с недоспиването е направо кошмар.
Аеля, нещо не може ли да ти помогне, мазило, масаж....Явно студовете си казват думата. Дан обързо се оправиш. Тук при нас от вчера може да се диша, температурите се понасят. Но съм топлила и с парното, и с климатика, в Шумен имаше рекорд от -22 градуса.

На мен половин ден работа никак не ми стига да си свърша задачите, а в къщи нищо не мога да похвана, което е с компютъра за вършене. Към 11 вече не мога да гледам... и нещата се трупат.

# 505
Дени,честит рожден ден на патерици. newsm67

Йоанна от 10 дена не е яла нищо освен попара, качамак, овесени ядки и кис. мляко с бисквити и естествено нон стоп кърма. Да се притеснявам ли, че не поема месо ( Фио да не чете  Whistling) и зеленчуци? Плодовете са мираж- нямам шанс да пробутам  ooooh!
 Зъби ли са, к`во ли - писна ми да хвърлям ядене  newsm61 smile3514 smile3515

# 506
hahaha
Грам не съм прочела  Whistling

Сериозно – за 10 дни неядене на месо не бих се притеснила особено, дори и да не бях вегетарианка(пък и не винаги съм била, де)
Виж плодовете и зеленчуците са друго нещо... Под никаква форма ли не ги иска – готвени(зеленчуци), нарязани – на парченца, кубчета, пръчици или по-големи парчета и да си гризка сама. Само не се ядосвай(много  Wink), така или иначе не можеш да я хванеш и насила да й ги даваш. Важното е, че яде все нещо. Не знам какво да те посъветвам, освен да предлагаш и плодове, и зеленчуци, пък може и да се трогне в един момент и да реши да хапне  Rolling Eyes

Аз като започна да готвя, Михаил ми изяжда поне половината от приготвените зеленчуци(напоследък основно моркови си краде) и ако се забавя да му дам, така жестоко ми се кара  ooooh!

А да не би случайно да съм ви досадила с нашето вегетарианство?! Старая се да не го споменавам, но знам ли може нещо без да искам  Blush Rolling Eyes   
Симпатюхче  Hug не съм се обидила, просто питам

# 507
 Фио, лично на мен въобще не си ми досадила, просто се сетих за теб докато си пишех поста и за това го вметнах.  Peace
 Иначе по въпроса за плодовете и зеленчуците- тя по принцип никога не ги яде на сурово ( какво ли не опитвах за да я прилъжа - не иска  Tired) , а сега вече и готвени ястия не иска. Дано отмине скоро този период.  Tired

# 508
Симпатюхче не се притеснявай, може и зъби да са, може и да е период...и ние не сме по суровоядството, но напоследък си хапва добре, тъй че не се оплаквам  Whistling
а като говорим за зъби да ви похваля новите ни кучешки зъби - 2 броя, трети на път  Crazy
Дени честит рожден ден на патерици! МНого здраве, благоденствие и семейно щастие желая  Hug
Нещо взех да изперквам от детегледане.   newsm45Искам да правя и друго, а нямам сили за нищо.  Tired
разбирам те напълно  Hug аз вече броя дните до стартирането на яслата, знам че ще ми е много мъчно, но от друга страна ще започна едно по-разнообразно ежедневие и това ми дава надежда...колегите мивсе питат кога ще се връщам на работа 
Нип ти въобще не се намесвай при диетите, манекенка такава  Mr. Green Hug

# 509
Аелия, опитай някакво мазило, диклак, фелоран, фастум гел,каквото имаш под ръка. Един курс физиотерапия прави чудеса, а ако е много-много зле, ела в събота на нощното, приемгам те веднага за 5 дни Wink

Общи условия

Активация на акаунт