Юлски бебета - тема 136

• 31 420
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Чрд на Мая...Много здрав и любов тази година  Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Астарта,ще мине вси4ко,само недей се отчайва,че с тези болести цял ден ми е криво...

Ана и тя кашля...беше със сополи,кихане,малко Т преди 2-3 седмици- оправих я без АБ...малко време беше ок и почна да кашля...и се точи тази кашлица...давам сиропи разни,седим си у нас и пак кашля предимно нощем...

Дуци ,какво даваш на Пепи за кашлицата? Ани няма Т,сополи и т.н. Кърти се от кашлицата,гърдите й са чисти,но въпреки това продължава да кашля  Tired Чакам съвети,че вече не знам и аз какъв сироп да измисля да й дам... Правя и чайчета,които с триста зора пие по 5 глътки...разтривам я,ала бала и пак...

# 586
За кашлица на Пепи съм правила това: слагам тамян на котлона и отгоре държа памук, който поема пушека на тамяна, така го въртя от двете страни, хубаво да се "напои" и му го слагах под бодито за през нощта. Най-много три нощи се прави.

Сега го лекуваме с хомеопатия, нещата са различни. Но докторката снощи каза, че ако и от това л-во не се оправи ще се наложи да му даде някакво по-силно, нещо започващо с Туберколоз... Аз й казах, че го нямам това л-во у дома, а всички, които тя му дава имам и у нас и тя каза, че това не се дава така свободно и аз се ококорих, работата е сериозна значи Tired

# 587

благодаря  Hug
моя мъж ме изненада с букет по куриер  Heart Eyes
иначе аз съм със синузит и днес ще пазя леглото  Tired

# 588
Мая, честит рожден ден   bouquet

Танита, радвам се , че са ти харесали  Grinning

Астарта, дано скоро се оправите   Praynig както и всички други болни  Praynig Praynig Praynig

За градините още не ми се мисли много  Rolling Eyes Да ви питам, има ли смисъл да регистрирам Бобо от сега, тъй като реално ще го пусна другата година септември  Thinking

Дари е сладурана  Heart Eyes и Бобо така се разхожда с пантофите на баща си, че аз си крия моите обувки  Mr. Green

# 589
Майче, честит рожден ден, душа!  newsm51 Hug Бързо се оправяй, за да можете да си отпразнувате с мъжа както си трябва 1dating Желая ти прекрасна година - да сте здрави, щастливи, да се разбирате и обичате!
Астарта, ти антиваксина даде ли преди да го ваксинирате? Дано да се съвземе детето и да спре да боледува вече!  Praynig
Дуци, не се панирай така с кашлицата. Hug И аз имам едно лекарство дето не се дава така свободно. Може би са по-скъпи тия и затова.  Thinking Знам че в Хирон работят по принцип с висок клас лекарства. Ще се оправи Пепи, макар и по-бавно тоя път  hug
Сами май има разстройство. Вчера ака 3 пъти. Днес от сутринта до 14ч 4 пъти. Засега не е много рядко, но все пак си е притеснително.  Confused Пак се наложи да тормозя докторката. Тая седмица вече 4 път й се обаждам.

# 590
Чесит Рожден Ден Мая и весело изкарване!!!   bouquet

В сряда съм на фетална при Марков, не знам как така успях да си запиша час за следващата седмица, едно време трябваше да се завери около месец по-рано...
Кажете ако наоколо има някой хубав магазин, който мога да посетя, нещо интересно..няма да се задържам много, ще бързам да се връщам, че вечерта съм на консултация и при личния гинеколог.

Агата ми каза в скайп, че правят на децата някаква потенцирана ваксина, хомеопатично, което имитира ваксината и помага да се понесе по-леко... дайте малко повече информация..дали може да се направи от боаронов хомеопат или пак си трябва интервюта  и чудеса..много ми е сложно към момента, а и нямам пари.  newsm78

Елена май няма да ходи на ясла, въпреки че аз ще се побъркам, особено лятото като съм и с бебе и Яна е във ваканция..но пък свекървата излиза пенсия от април, нещо ми е съвестно да я отделя Елито. Иначе си е супер вече тя, заспива си с баща си, нощем не се буди, яде в огромни количества /това ме притеснява/, при бабите си също стои вече по-дълго...но все си мисля, че яслата няма да и понесе  добре.  newsm78

# 591
Мая, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДЪЛГИ ГОДИНИ НА РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА ТЕ ОЧАКВАТ И ДА ГИ СПОДЕЛИШ С НАЙ-ЛЮБИМИТЕ ЗА ТЕБ ХОРА!  bouquet

# 592
Иве с удоволствие бих дошла ако бях там, но нямам път за сега. Аз като бях се спотайвахте вкъщи  Crossing Arms

Астарта, скорошен край на този порочен кръг ви пожелавам  Hug

# 593
Много ви благодаря за съпричастността на всички Hug
Аелиа, и аз като ДеЩо искам да разбера повече за тази антиваксина. Не съм давала на Илия, защото него не съм го водила на интервю при хомеопат. Все го отлагам във времето заради пустите пари. Във Враца личния ни лекар беше боаронски хомеопат и го лекуваше успешно, но за съжаление ваксината я сложихме тук в София и нямаше кого да попитам. Тази антиваксина индивидуална ли е или е някакво определено лекарство, което може да се приема от всички?
Дуци, дано и вие скоро сте здрави Praynig
Шада, според мен няма смисъл да регистрираш Бобо в системата сега, при положение че няма да го пускаш на ясла. Времето на регистриране вече не е фактор за класирането, така че е излишно.

# 594
МАЯ,честит Рожден ден  bouquetЖелая ти здраве,късмет и много разбирателство и любов в семейството Hug

Астарта HugДано скоро отминат всички болести-Ще те питам нещо на лични,да ми отговориш когато можеш Hug

Дуци Hug

Катче,пропуснала съм за пола на бебето-значи ще е пак момиченце-да  ви радва много всички!

Тук са едни безспирни дъждове  и сега като сме сами вкъщи ни е едно скапано...Иначе Бора стана днес на година и половина-голям мъж Heart EyesВече ни вика всички наред.От вчера кака му е Нана-Нене както дойде(Мерил).Качва се на дивана и се обляага назад да гледа ТВ.В същото време потропва с ръка точно като баща си Simple Smile

И на мен ми е интересно да чуя за тази антиваксина Thinking

# 595
За антиваксините - те са стандартни и се приемат от всеки. Доколкото знам се правят от самата ваксина - малка част от нея се разрежда по специален начин. ДеЩо, нямам представа дали могат да се приготвят от боаронски препарат. Но ако някой има антиваксина за ваксина, която искаш да сложиш, може да ти услужи. Аз например имам антиваксина за ДТК и полиомиелит.
Катче, момиченце ли ще е? И аз съм пропуснала нещо?  newsm78

# 596
  • Бургас
Мая, честит рожден ден! Желая ти много любов, здраве и късмет!   bouquet

# 597
  • София
Мая, честит рожден ден с малко закъснение и от мен  bouquet Много здраве и усмивки през цялата година ти желая!

За бебето, не знам пола още, на 19ти февруари сме при Марков и ще разбера тогава. Иначе от коледните късметчета на Сакси на Маги се падна братче, а пък от новогодишната баница аз имам "мъничко юначе" Wink

Дещо, чакам с любопитство да се похвалиш в сряда. А прегледа Марков ли ще го прави? Аз през декември си записах час, тогава казаха, че него го  няма първата седмица на февруари и ми предложиха някаква д-р Павлова. Може би му е отпаднал ангажимента и са се освободили часове.

# 598
Добро утро,
 май и ние сме в списъка с болните  Tired
 Мики е с висика температура.
 Вчера си беше добре, а снощи ходихме на гости и позакъсняхме повечко, но той през цялото време скача, игра пя  #Crazy  пълна програма. Когато се прибрахме, заспа веднага............,но спеше неспокоен (аз си помислих че е певъзбуден). Сутринта в 6 се разплака силно (не както обикновенно да премрънка) и го взех  да спи  при мен. По принцип се успокоява и почва да си говори нещо  , да ме пипа по лицето .....а този път мрънкаше.
Събуди се в 9 , но плачейки (иначе е мн весел и сутрин като си отвори очите и си казва целия репертоар от думички , които знае)
 Искаше да го гушкам,всъшност като го оставих на земята за да си направя кафе, направо изпадна в истерия  #Crazy
И така измерих му температурата - 39,1  Shocked , дадох панадол (за съжаление на гладно, но не пожела дори и сокче да пийне  Rolling Eyes)
Сега спи. Дано му поолекне.
съжелявам за дългия пост, но много се притеснявам и имах нужда да споделя.

# 599
Да ви се похваля,че се учих вчера да карам сноуборд.  снимки за който не е във фейса..Много яко беше, ще сменям ските  Mr. Green Ясмин е много надобряла, пускахме се заедно по бебешката писта - голям кеф  Laughing

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 11:52 от Майра

Общи условия

Активация на акаунт