Юлски бебета - тема 136

• 31 419
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Юцка да се оправя бързо малкия Мики  Praynig Hug
аз прекарах най-страхотния рожден ден  Tired през 20 мин така  Sick да не ви обяснявам в подробности че някой може да закусва...имам остра криза синузит и се чудя защо толкова рано тази година обикновено ме хваща няколко седмици преди да цъфнат дърветата, но сега е много рано... Thinking
аз много съжалявам че тук няма класически хомеопат, бих се интервюирала... Laughing има само два боаронски....

# 601
  • Бургас
Катче, ДеЩо, чисто любопитство, този доктор Марков, който спрягате, къде работи, добър ли е? Питам просто за инфо? Simple Smile

Юцка, дано бързо се оправя Мики.  Hug На Лора при температура много добре й действа сок от компот от малини. Не винаги иска и тя да пие каквото и  да е.
Всички болни да оздравяват по-бързо!

Майра, страхотни скиорки и сноубордисти.  Hug

# 602
Майра, страхотни снимки Heart Eyes. Ясмин как само ти се смее, когато падаш Simple Smile

Юцка, бързо оздравяване на Мики Hug

# 603
Привет!  wavey
Нямах компютър и не бях влизала в темата повече от седмица. Липсвахте ми, определено! В отчетни юли 2010 не ходя, че нямам ресурс да чета толкова много теми и глупотевини... Та само вие сте ми форумските дружки Simple Smile
...Така че, Евридика, от сърце ти желая успех в борбата  bouquet
Благодаря, Астарта, борбата сега започва! Вярвам в успеха!
Бързо оздравяване на всички болни.
Ще пиша по-късно, че сега Никола е при майка ми и използваме да изчистим по-основно къщата и да се видим с мъжа ми.

# 604
Аз от известно време имам проблем с нета ли, с форума ли не знам  Confused Когато се опитам да публикувам нещо, толкова се бави, че накрая ме отхвърля. Много е кофти, пиша, пиша, пиша някакви дълги мнения и накрая нищо. Twisted Evil Но само някои дни е така, днес е добре. Онзи ден се опитвах да се включа с отговор, не се сещам точно по какъв повод и пак тъй - не става.
И ние сме все болни в къщи, нищо сериозно, ама все някой или подсмърча или кашля. За кашлицата на Лорка и давах Стодал, за хремата - спрей Еуфорбиум. Айде да се стопля вече, че ми писна от студове и сополи.

# 605
Благодаря за подкрепата момичета  Hug
Мики спа от 10:10 до 13ч.  Shocked (при полужение, че стана в 9 ).
Отказа да яде , само малко вода глътна  Tired
Премери му Т , а тя- 39,4  Confused Cry. Вместо да спада се покачва  Tired.
Звънях на педи да я питам , какво да давам , защото имам и ефералган на свещички.
Каза за сега 4мл. нурофен, а след 2 часа ако не е паднала Т - свещичка.
   Не кашля, не киха..................дали е зъб
................сега като ми дъхна и ми замириса на ацетон.

# 606
Юцка  Praynig Hug ако не можеш с нищо да я смъкнеш темп вадиш тежката артилерия - Хексалгин, води го на доктор все пак да го види  Peace
аз направих овесени бисквитки, Шада    bouquet
откакто сме на диета с половинката, хладилника стои все пълен, почти не готвя, ядем по-здравословно, а малкия пък му се отприщи един апетит  Heart Eyes ама все на едни кг си стои от 3 месеца насам...
Майра завиждам тиииииии Hug

# 607
Юцка, най-вероятно е гърло, ангина, нещо такова...Дано бързо се оправя

# 608
И мен започват да ме тресат яслени вълнения. Много ми е важно да се вреди Маги накъде, че ще ми дойде нанагорно с двечките.
Катче,горното изречение ме накара да си помисля че бебето ще е момиченце.Извинявай Hug

Юцка, Hug-това с ацетоновата миризма значеше нещо,ама не се сещам какво точно-болно гърло също променя дъха.Дано се оправи Мики скоро.

Майра,много хубав сняг и страхотни забавления и снимки.

И Бора си яде нормално,но не е наддал почти нищо последните 2 месеца.Тази седмица ще ходим да сложат последния Пентаксим и ще видим там колко ще го изкарат-аз го претеглих 11,200 кг.

# 609
Юцка, не си спомням добре, но дъха на ацетон май означаваше обезводняване. При всички положения мисля, че е добре да го споделиш с педиатърката. Дано се оправя бързо Мики Hug

Илия се очертава левичар. "Рисува" с лявата ръка, храни се с лявата ръка. Някой беше писал, че левичарите имали по-кратък живот от десняците. Интересно ми е дали се различават по нещо характерно от десняците, освен по това, че боравят с лявата ръка.

# 610
последна измерена Т преди около 30-40мин. 37.8  , но вече не е топъл.
Живна , (пусна си city- то и потанцува), и понеже вече не стои
 мирен няма как да му измеря температурата  Mr. Green.
След обяд  спа до 16  Shocked, после поне хапна, а и сок и вода си пийна.
ще изчакам да видя как ще изкараме нощта и тогава, ако се наложи ще ходим по доктори.

..........току що стана ясно,че има разтройство
............дано е зъб  Praynig

# 611
Интересно ми е дали се различават по нещо характерно от десняците, освен по това, че боравят с лявата ръка.
Ами тук казват че са по-надарени и умни Simple Smile

# 612
  • Sofia
Мая, честит рожден ден! Всичко най-хубаво тази година! Hug

Дано не ми се обидите, но нещо много негативизъм и някак самовнушения ми лъхат от темата (и изобщо от живота) тези дни Embarassed

Ето последно ще се "хвана" за Астарта. Без да твърдя нищо за/против ваксините, но не си внушавай подобни елементарни причинно-следствени връзки. Зима е, вируси много, децата започват да боледуват след годинка, защото започват да градят имунна система, а се срещат с много повече хора, отколкото когато бяха съвсем мънички. Плюс че кърмата вече не ги пази. И едно време е било така.
Да не говорим какво е времето - преди 10-тина дни 15 градуса, след това -15.
Естествено, че ваксините се отразяват на организмите различно, но чак пък да решиш, че точно от нея боледувате ми се струва несериозно, при положение, че има много други предпоставки, които може да са причината. Майките, на които децата не боледуват след ваксината какво да заключат - че ваксините са напълно безопасни ли?

Тия дни все си мисля, мрънкането ни е май национален спорт (Астарта, тук вече не става въпрос за теб).
Някой иска нещо да направи, да промени, да подобри и веднага се почва - това не е така, онова няма да стане, третото не било както трябва. Ето пак по повод болниците- никой не харесва системата, обаче започнат ли опити за промяна и лекарите почват - това е лошо, онова е по-лошо, другото още по-зле. В България някакв хората търсят проблеми, а не решения.

Ще ме извините, нещо много философски съм настроена тези дни. Иска ми се всички да гледат на живота позитивно, оптимистично, с доброта. Животът е прекрасен въпреки трудностите, а даже и заради тях.

# 613
Животът е прекрасен въпреки трудностите, а даже и заради тях.

Освен това е и прекалено кратък, за да се живее с лошо настроение  Hug
Извинявам се и аз, но и мен ме е хванала една вълна - старая се във всеки проблем да виждам решение, а във всяка трудност - възможност. Не че е много лесно, но... тренирам  Wink

# 614
  • София
Да ви се похваля,че се учих вчера да карам сноуборд.  снимки за който не е във фейса..Много яко беше, ще сменям ските  Mr. Green Ясмин е много надобряла, пускахме се заедно по бебешката писта - голям кеф  Laughing
Майра, много весели снимки  Grinning Мноооого щях да ти завидя, ама точно днес за пръв път от сезон 2006/2007 насам се качих горе да покарам  Mr. Green Отначало всичко бях забравила, припомнях си траверсите, после единични завои, че чак след това започнах да навързвам завоите и се пуснах (макар и само 2 пъти) по Лалето  Embarassed Сега имам мускулна треска на ръцете - явно много съм се разплула. Духаше вятър, но валеше страхотен сняг! Преживяване си беше Simple Smile

А Дари я "пласирахме" при майка ми и баща ми (този път не е с нова подстрижка  Mr. Green), съвсем обичайно се е държала - търчала, играла и приказвала цял ден, яла много и спала малко  Mr. Green

Интересно ми е дали се различават по нещо характерно от десняците, освен по това, че боравят с лявата ръка.
Ами тук казват че са по-надарени и умни Simple Smile
Аз бях казала това за по-късия живот, но не мисля, че беше от достоверен източник, като любопитка го споменах. Дари клони към дясната ръка, макар че при хранене доста често ги сменя.
Дясната ръка се свързва с разционалното, а лявата - с ирационалното. Затова се смята (може би с право), че левичарите са по-творчески натури и им идват повече внезапни ценни идеи. Даже един от шефовете на сегашната ми фирма (норвежец е) много цени оригиналното мислене и е давал съвети от време на време да извършваме дейности с лявата ръка, за да стимулираме дясното полукълба с творческото мислене - например от време на време да си мием зъбите с лявата ръка.

Пожелавам здраве и бодър дух на всички майки и дечица  newsm76

Общи условия

Активация на акаунт