Юлски бебета - тема 136

• 31 420
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Джули, аватарът ти е прекрасен, а Дари много сладка Heart Eyes Как тича само с твоите обувки Laughing

И мен започват да ме тресат яслени вълнения. Много ми е важно да се вреди Маги накъде, че ще ми дойде нанагорно с двечките. Работа не мога да прекъсвам, за да им се посветя изцяло. Идеята е от септември Маги на ясла, а пък нейната бавачка постепенно да поеме бебчо за половин работен ден.

Аз да се похваля, че вече съм по-добре, контракциите се поуспокоиха, та има надежда за една по-активна бременност от миналия път.

Оле, и Маги е същата, а на моменти и доста се ядосва на снега. Цапа и обувките и непрекъснато иска да го маха. Но пък за целта трябва ръцете си да изцапа, а това вече е немислимо Joy

Бързо да оздравяване на всички болнички!

# 571
  • София
Аелия, аз понеже всичко съм забравила от Билянка и вчера момичетата като ме надплашиха за 2 минути успях и да я регистрирам и да кандидатствам. Даже в паниката не виждах някои неща, но Астарта беше така добра да ми "отвори" очите, за което още веднъж и благодаря  Hug
Иначе е елементарно - има опция за нова регистрация и там вкарваш даните на детето и вашите и от самия вече създаден профил има друга опция "добави градина" и така си добавяш, които градини искаш, като в самата страница си има опция "детски Градини", които са разделени по общини и може предварително да си ги разгледаш с пълното инфо с адрес и телефон.
Успех на всички, пък ще видим какво ще покаже сабята Simple Smile

# 572
Ох, хич не спахме тази нощ. Пепи не спира да кашля, като влезе в серия е ужас. Легнах си след 12 и в 7 вече се бях ококорила Shocked И той спря да кашля, разбира се. Анна и тя се разболява,снощи като заспа ми се стори, че й спада гласа, понеже мрънкаше на сън.
Тя от седмица поне има сополи, явно работата става по-сериозна, ще я видя като се събуди.

С тия градини е такава каша, че ми се гади направо Stop

# 573
Тъкмо мислех, че съм пропуснала снимките на Дари, а те на аватара  ooooh! Мнооого е пораснала. Не съм я виждала от няколко месеца и е напреднала с материала Simple Smile

Дуци, Пепи не се ли оправи от предния път или това е рунд 2? Дай Боже на Анна да й се размине.

# 574
Маякуб, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и много положителни емоции!

Дуци, дано бързо се оправят и двамата  Praynig

Аелия, радвам се, че си по-добре  Hug

Джули, много е сладка Дари  Heart Eyes Ама и много добре се справя с твойте обувки  Sunglasses

# 575
# 576
Джоли, пропуснала си я, има я на клипче с обувките на майка й Mr. Green

Пепи го държи вече седмица и нещо, по принцип той бавно реагира на лечението, не знам защо.

ЧРД на Маякуб!
Много здраве, щастие и любов
  bouquet

# 577
Честит Рожден Ден, Мая! Пожелавам ти щастие, любов и много здраве за теб и цялото ти семейство!

# 578
  • София
Честит рожден ден, Мая!   bouquet Много здраве, щастиле, любов и късмет !

Дуци, дано не се влоши Анна, а Пепи да се оправи по-бързо !  Hug

# 579
Честит Рожден Ден, Мая! Много здраве и щастие за теб и цялото ти семейство!   bouquet

Пак болнички. Бързо оздравяване пожелавам на всички!

Нашите са болни вкъщи и това ни променя плановете за пътуването до София. Аз ще дойда сама в сряда, вместо всички заедно да пътуваме в неделя (утре). Не ми се рискува да разболея Симона, затова тя си остава тука с тати.

Дари е много сладка и се надявам Джули да не ми се сърдиш ако кажа, че преди пострижката ми харесваше повече  Embarassed

# 580
Честит рожден ден  Мая!Бъди все така усмихната и много обичана!

Дари е много сладка  Heart Eyes Ще стане  голяма мацка  Flutter

Оле,да вземеш да дойдеш довечера ?!

# 581
Илия снощи беше много зле Tired. Давах Нурофен, температурата не му спадна, след това и Хексалгин и пак не спадна. Спа около 1 час като се мяташе и стенеше, направо умрях от притеснение. Към 1 часа му спадна температурата и се разигра. Не мога да ви опиша колко щастлива бях. Играхме и бесняхме до 2 часа, после спахме до 8. Тази сутрин уж е добре, но вече ме е страх да се похваля. Не знам какво става с нас, но ми писна от болести. Сега пък Алекс започна да се сополиви и да прокашля, остава и той да се разболее.

Почти съм убедена, че Илия започна да боледува след поставянето на ваксината за шарките. Първата температура вдигна 8 дни след поставянето й и оттогава все е е болен (повече от месец). Спомням си, че с Алекс се случи същото навремето, макар че уж ваксината беше друга тогава. Също така помня едно изказване на Кетито, че ще кърми до 1 год. и 1 месец, защото тогава децата боледували най-много. А те не че боледуват тогава най-много, но обикновено на тази възраст се поставя въпросната ваксина, която скапва всичко Close. Така че, Евридика, от сърце ти желая успех в борбата  bouquet

Бързо оздравяване на всички болни Peace. Разбирам и съчувствам Hug

# 582
 baloni Честит рожден ден, Мая! Много здраве, щастие и любов ти желая!  baloni

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

# 583
  • София
Астарта  Hug

# 584
Ооох, Астарта Confused Дано скоро сте здрави! За хомеопатия не си ли мислила?
Евридика няма комп, но се надявам скоро да се появи.

Общи условия

Активация на акаунт