Мерси! За 15 септември съм. Искам да те питам - имаш ли някакви проблеми с вдигането на Никола, че нали уж не трябва много тежко да вдигаме
Много интересни дискусии сте заформили и понеже здравословното хранене, ваксините и лекарствата са нещата, които напоследък обсъждаме вкъщи снощи гледахме филмчето Food Matters (има го в Замундата). Препоръчвам го горещо - засягат се много теми за храненето, витамините, лекарствата, съвременната медицина и др.

Къпя го, обличам го, обаче с храненето се справя сам
Малко е тегаво с възрастен човек, гипсиран мъж и дивичко момченце, но може и по зле да е

. Още се коментира заведението, защото се оказа, че в Лагуна не правят резервации, което е риск, тъй като очаквам, че ще се заформим пак прилична тайфа, пък и денят не е делничен. Дайте идеи за заведение в центъра. Дайте предложения и за час.
Стягай се, не се предавай, ще свършат болестите и при вас! 

Изобщо голям "назадък" имаме, половин година не бях купувала памперси, ама...
утре майка ми ще пътува от София, дано да няма проблеми по пътя 
нормално е, надявам се като почна работа и аз да се настройвам по-философски 
и всеки път е така
дано не се налага да й ползвам пак услугите....за съжаление познавам няколко такива доктори затова споделям защото не е единичен случай

!
.
да не би и аз да имам пръст за изводите, които си правиш?! Извинявай, ако съм те засегнала, но това, което написах изобщо не беше насочено към теб, изобщо към никого не беше насочено конкретно, просто това ми е мнението за скапания живот. Сега, ако спреш да пишеш, и ако имам дори грам вина, ще се самозастрелям, да знаеш 
Препоръчани теми